Μελίσσας - Παναθηναϊκός 1-0

 


Ξεκίνημα από το Ατρόμητος - ΑΕΛ, με τους "βυσσινί" να είναι πολύ καλοί ανασταλτικά με αποτέλεσμα ο Νάγκι να μην πιεστεί καθόλου, ενώ δεν είχε και ευθύνη για το γκολ. Αντίθετα ο Ατρόμητος, έχει πρόβλημα με τη θέση του τερματοφύλακα και για μία ακόμα αγωνιστική έκανε τεράστιο λάθος ο Μανδάς. Πρέπει να το δει το συγκεκριμένο ζήτημα ο Ατρόμητος γιατί κάτι δεν πάει καλά.


Η ΑΕΚ μας υπενθύμισε το αμυντικό της πρόβλημα για άλλη μια φορά, με αποτέλεσμα να μένει συνεχώς εκτεθειμένος ο Αθανασιάδης, ο οποίος δεν φέρει ευθύνη για τα γκολ, ενώ πριν απ' αυτά έκανε δύο, τρεις εξαιρετικές επεμβάσεις και κράτησε την Ένωση. Ο Τσιφτσής παιχνίδι με παιχνίδι δείχνει ότι μάλλον εκτόπισε τον Παπαδόπουλο με το σπαθί του και πήρε τη θέση στη βασική ενδεκάδα.


Ο Βόλος ήταν καλύτερος απέναντι στον Απόλλωνα, ο οποίος δεν μπόρεσε να πιάσει τη γνωστή του καλή απόδοση και έτσι οι γηπεδούχοι έφτασαν στη νίκη, με τον Βέρχουλστ να μην φταίει στα γκολ.


Παιχνίδι για μία ομάδα στην Τούμπα, συγκεκριμένα για τον ΠΑΟΚ, με την Λαμία να κάνει ροτέισον. Δεν μπορεί να κριθεί ο νεαρός Κάτσικας στο πρώτο του παιχνίδι, δεν μπορούμε να πούμε ότι φταίει στα γκολ. Αυτά τα παιδιά που ξεκινάνε τώρα, θέλουν υπομονή και φυσικά δουλειά και όποτε υπάρχει η δυνατότητα να τους βάζουν να παίξουν. Ο Ζίβκοβιτς ήταν σταθερός, χωρίς να έχει δουλειά στο ματς.


Ο ΟΦΗ έχει καταντήσει πονεμένη ιστορία. Κακώς τα βάζουν με τον Γιώργο Σίμο, σε άλλον πρέπει να βάλουν τις φωνές. Αν συνεχίσει έτσι ο ΟΦΗ πάει ολοταχώς για την Β' Εθνική. Δεν μπορούμε επίσης να πούμε ότι φταίει ο Σωτηρίου για το γκολ, ήταν σταθερός στο παιχνίδι. Θα πρέπει να σταθούμε λίγο και να πούμε ότι μακάρι να αναλάβει την ομάδα ο Νίκος Νιόπλιας, όμως εξ ολοκλήρου μόνος του. Και επειδή τον ξέρω, δεν θα δεχθεί παρεμβάσεις από κανέναν, και η προπόνηση θα είναι δική του και οι αλλαγές και όλο το παιχνίδι του ΟΦΗ δικό του. 

Ο Λοντίγκιν ήταν πάρα πολύ καλός, έμπειρος γκολκίπερ με παραστάσεις και ο ΠΑΣ είναι τυχερός που τον έχει στο ρόστερ του μαζί με τον Λευτέρη Χουτεσιώτη με τον οποίο συνθέτει ένα πολύ καλό δίδυμο.


Ωραίο ποδόσφαιρο στο Φάληρο και από τον Ολυμπιακό και από τον Άρη, μου φαίνεται ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Ο Ολυμπιακός είχε μία άτυχη στιγμή στην οποία εμπλέκεται ο Σα, ο Σεμέδο και ο Παπασταθόπουλος, κρίμα για τον Σωκράτη που χτύπησε. Όλα αυτά προήλθαν από την κακή εκτίμηση του Σα στην βαθιά μπαλιά προς την περιοχή του. Αυτό που έχουμε ξαναπεί για τον Σα, ότι δεν είναι καλά, αποδείχθηκε, με τον Πορτογάλο να είναι βαρύς και άτονος εντελώς. Ο Κουέστα για μία ακόμα Κυριακή ήταν πάρα πολύ καλός και δείχνει σε κάθε παιχνίδι τον επαγγελματισμό του.


Λέμε κάθε εβδομάδα ότι πρέπει να παίζει ο Μελίσσας. Το καταλαβαίνουν όλοι εκτός απ' αυτούς που πρέπει στον Παναιτωλικό. Κι αν δεν ήταν οι μπριζόλες, θα έπαιζε πάλι ο Κνετ. Από σύμπτωση έπαιξε ο Μελίσσας και ήταν εκπληκτικός. Έχει μεγάλο ταβάνι, δεν ξέρω τι βλέπουν και δεν τον βάζουν να παίξει και προτιμάνε τον Κνετ. Μακάρι να το δουν σύντομα, χθες έδειξε στοιχεία μεγάλου τερματοφύλακα. Ο Διούδης δεν φταίει για το γκολ, ο Παναθηναϊκός είχε τρομερή αστοχία, με πάρα πολλές ευκαιρίες δεν μπόρεσε να βάλει τη μπάλα στα δίχτυα. 
Τελικό αποτέλεσμα: Μελίσσας - Παναθηναϊκός 1-0.