ΟΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ( 13η Αγωνιστική)




 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΡΗΣ 0:4
« Μαγική εικόνα»

Για αυτό το ποδόσφαιρο είναι ο «Βασιλιάς των σπορ» και συναρπάζει τα πλήθη. Όταν κερδίζεις εκτός έδρας 0-4 και έχοντας κορυφαίο παίκτη το τερματοφύλακα σου τι πεις ; πάνε περίπατο οι στατιστικές και οι στατιστικολόγοι έτσι έγινε στους «Ζωσιμάδες» όπου ο Άρης πέρασε νικηφόρα με 0-4 αλλά το ματς είχε πολύ διαφορετική εικόνα. Η ανατροπή της εικόνας στο γήπεδο ήταν τρελή , συναρπαστική και ο Άρης νίκησε τον ΠΑΣ Γιάννινα που οι παίκτες του δεν πίστευαν αυτό που ζούσαν. Θεωρώ όμως  ο ΠΑΣ Γιάννινα θα πάρει μελλοντικά αυτό που του αξίζει.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ : Δεν βοηθήθηκε καθόλου από τους αμυντικούς του μάλιστα σε κάποιες στιγμές τον παρεμπόδισαν να κάνει επεμβάσεις. Δεν έχει ευθύνη για κανένα τέρμα. Προσπάθησε πολύ να αποσοβήσει κάποια γκολ.

ΚΟΥΕΣΤΑ: Συγκλονιστικός κορυφαίος του αγώνα με 6 καθοριστικές επεμβάσεις. Το έχω ξαναπεί πολλές φορές θα το πω ακόμα μία τόσο καλός τερματοφύλακας να έρχεται και γενικά στην Ελλάδα είναι πολύ τυχερός ο Άρης που έχει τον Κουέστα !!!


ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  2:0
« Η υπομονή είναι πικρή αλλα ο καρπός γλυκός»
« Και έτσι έγινε Πρωταθλητής Χειμώνα»

Η μπορούμε να πούμε ότι η υπομονή είναι αρετή και ο τρόπος που παίζει ο Παναθηναϊκός είναι γεμάτος από υπομονή και αρετή. Και εδώ κάπου μπαίνει το «γούρι» του Γιοβάνοβιτς που ακούει στο όνομα ΙΩΑΝΝΊΔΗΣ. Έτσι και ο Επιθετικός του Παναθηναϊκού αλλάζει το αποτέλεσμα λες και έχει το άγγιγμα του Μίδα  ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ; !!!!
Δίκαια πήρε το αγώνα και σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του Ολυμπιακός – Α.Ε.Κ 0:0 ξέφυγε περισσότερο στην βαθμολογία.

Ο Ατρόμητος δεν απείλησε καθόλου παρά  μόνο μία φορά στο 2ο ημίχρονο από λάθος της άμυνας βρέθηκε απέναντι από τον Μπρινιόλι και το σουτ έφυγε άουτ. Κατέβηκε με σκοπό την ισοπαλία και τίποτα άλλο .

ΜΠΡΙΝΙΟΛΙ : Πάρα πολύ εύκολο βράδυ δεν κινδύνευσε σχεδόν καθόλου. Κάποιες μικρές φάσεις  τις καθάρισε με χαρακτηριστική ευκολία είναι εκπληκτικός καθοδηγητής.

ΓΙΑΝΝΙΏΤΗΣ : Έδινε λύσεις σε όλη την διάρκεια του ματς (βέβαια ποτέ δεν έπιασε σταθερά την μπάλα χρησιμοποιούσε μόνο τις γροθιές). Αλλά στις φάσεις των γκολ ειδικά στο πρώτο έχει ευθύνη. Στο 2ο  ίσως δεν προσπάθησε να βλέπει την μπάλα και αυτό του στοίχισε στο να πεταχτεί γρήγορα . Βέβαια αυτό συμβαίνει . Ο Ανδρέας όμως δεν παύει να είναι ένας καλός τερματοφύλακας.


ΛΑΜΙΑ- ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ  1:3
« Μεγάλη Νίκη του Παναιτωλικού»

Η ομάδα του Αγρινίου πέρασε σαν σίφουνας απ’ το « Αθανάσιος Διάκος» και νίκησε την Λαμία. Στημένη σωστά η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου πήρε την ταυτότητα του Ιταλού προπονητή και δίκαια κέρδισε.

ΣΑΡΑΝΟΦ : Δεν βρέθηκε σε καλό βράδυ ο συμπαθής τερματοφύλακας. Τερματοφύλακας είναι θα κάνει και λάθη άλλωστε έχει βοηθήσει και βοηθά την Λαμία  πάρα πολύ. Τα χρήματα που αμείβεται τα έχει βγάλει και με το παραπάνω!!!! 

ΑΝΕΣΤΗΣ : Έχει συμμετοχή και μερίδιο στην μεγάλη νίκη της ομάδας. Είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της ομάδας του Αγρινίου. Για το γκολ αιφνιδιάστηκε από την κόντρα ;  Δεν μπορώ να δώσω άλλη εξήγηση. Δεν νομίζω ότι έχει ευθύνη. 

Π.Α.Ο.Κ – ΒΟΛΟΣ   3:0
« Νίκη στο ρελαντί»

Ωραίο ποδόσφαιρο από τις  δύο ομάδες που παίζουν και δεν κρύβονται. Ο Π.Α.Ο.Κ. έκλεισε θετικά τον 1ο γύρο και ο Βόλος είναι στον στόχο του που είναι η εξάδα.

ΚΟΤΑΡΣΚΙ : Πολύ καλός για ακόμη μια φορά είχε δυο πολύ καλές επεμβάσεις στο ενεργητικό του και πολύ σταθερός όπου αλλού χρειάστηκε .

ΚΟΤΝΙΚ : Φανερή η απραξία του δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό. Προσπάθησε για το καλύτερο για τα γκολ δεν φέρει καμιά ευθύνη.



ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ  1:0
«Φτωχό 1-0 και άνετη Νίκη για τον Αστέρα»

Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε επαγγελματική με το φτωχό 1-0 αλλά νίκη. Είχε τον έλεγχο σε όλο το ματς και δεν κινδύνευσε καμιά στιγμή εκτός από την φάση του 1ο λεπτού με τον Άοσμαν. Ο Αστέρας Τρίπολης είναι μαθηματικά βέβαιο ότι στο 2ο γύρο θα είναι μια άλλη πολύ διαφορετική ομάδα με βλέψεις 6άδας.
Ο Ιωνικός έφυγε με άδεια χέρια από την Τρίπολη. Μάλλον το έχουν πάρει απόφαση εκεί στην Νεάπολη ότι δεν σώνεται η παρτίδα ….. Κρίμα για τις προσπάθειες χρόνων για να φτάσει η ομάδα στην Super League . Στο 2ο  ημίχρονο ανέβασε την απόδοσή του αλλά και πάλι τίποτα …..  Είναι πολύ άρρωστη αυτή η ομάδα !!!

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Σταθερότατος και στο σημερινό παιχνίδι που τις ο τερματοφύλακας του Αστέρα. Καθάρισε ότι φάση έγινε στην περιοχή του. Είναι εγγύηση κάτω από τα δοκάρια !!!

ΧΟΥΤΕΣΙΩΤΗΣ : Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη έτσι και ο Λευτέρης προσπάθησε καθάρισε φάσεις με τεράστιο βαθμό δυσκολίας αλλά δεν υπάρχει άμυνα να τον υποστηρίξει. Εκτός από τις φάσεις του 1ο ημιχρόνου που τις έβγαλε με καταπληκτικές ενέργειες , κράτησε τον Ιωνικό στο 80΄ λεπτό ζωντανό για το τελευταίο δεκάλεπτο. Ήταν πολύ καλός αλλά μόνος !!!! 

Ο.Φ.Η. – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ   2:1
« Μεγάλη νίκη με ανατροπή από 0-1 σε 2-1»

Ο Ο.Φ.Η. το πίστεψε ότι θα γύριζε το ματς και με Κρητική Λεβεντιά και πάθος το έκανε. Απίστευτη επιτυχία για τα τωρινά δεδομένα του Ο.Φ.Η. Θεωρώ ότι τα καλύτερα έρχονται για τον Ο.Φ.Η. !!!!
Ο Λεβαδειακός το πάλεψε προσπάθησε αλλά δεν βγήκε η προσπάθεια του. Πιστεύω ότι αυτές οι δυο ομάδες θα παρουσιαστούν συγκροτημένα στην έναρξη του 2ου γύρου  !!

ΜΑΝΔΑΣ : Ήταν καλός σε όλο το παιχνίδι. Δεν φταίει για  το αυτογκόλ. 

ΜΑΡΚΟΒΙΤΣ : Και αυτός ήταν καλός αλλά εκτέθηκε από την άμυνα του. Ίσως στο 1ο γκολ να μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο και να μην μπει ο Ο.Φ.Η στο παιχνίδι. Διότι από την στιγμή που ισοφάρισε ήταν σίγουρο ότι θα πετύχαινε  και άλλο γκολ. Στο 2ο γκολ ήταν εκτέλεση δεν ευθύνεται.