ΟΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ( 1η Αγωνιστική Playouts)


 


ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2:1
«Νίκη έστω και στο 90΄»

 Καλύτερος ο Αστέρας Τρίπολης κέρδισε δίκαια τον Παναιτωλικό και έβαλε τις βάσεις για την καλύτερη θέση στα Playouts. Ο Παναιτωλικός του Γ.Αναστασίου προσπάθησε αλλά ήταν άτυχος και εδώ που τα λέμε φέτος οι τερματοφύλακες έχουν καταδικάσει τον Παναιτωλικό και τον Γ.Αναστασίου για διαφόρους λόγους έχουν παίξει 4 τερματοφύλακες στην ομάδα. Ξεκίνησε ο Ανέστης  ο οποίος πήγαινε καλά ένας τραυματισμός όμως τον έφερε έκτος ενδεκάδας στην συνέχεια έπαιξε ο Στεργιάκης , ο Κοντογιάννης και προς το τέλος ο Graterol. Χθες έπαιξε ο Ανέστης αλλά φάνηκε δίχως σωστά πατήματα. Ας ελπίσουμε ότι στην συνέχεια θα είναι ο Ανέστης που ξέρουμε.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ :  Ήταν σταθερός και στο γκολ δεν ευθύνεται.

ΑΝΕΣΤΗΣ : Τα είπαμε πιο πάνω για τον Ανέστη η αξία του δεν αμφισβητείται θα βρει τα πατήματά του. Τώρα πως έγινε αυτό από μελαχρινός σε ξανθά πλατινέ μαλλιά ;;;  Μάλλον θα φταίει ο όμορφος ήλιος της Ελλάδας.




Ο.Φ.Η – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ  1:1
«Άντεξε ο Λεβαδειακός και πήρε το Χ μπορούσε και την νίκη»

Πολύ καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες που προσπαθούσαν τελικά να μην χάσουν. Ο Ο.Φ.Η. έπαιξε όσο χρειάστηκε, ο Λεβαδειακός νομίζω ότι έκανε από τα καλύτερα παιχνίδια του και θα ήταν άδικο νομίζω αν δεν έπαιρνε κάτι από το εν λόγω ματς.

ΜΑΝΔΑΣ : Ο γκολκίπερ που στο 2ο γύρο έκανε εκπληκτικές επεμβάσεις θα μπορούσε να βγει από τους κορυφαίους του Ο.Φ.Η. και γιατί όχι ο κορυφαίος. Έτσι και σήμερα ήταν εξαιρετικός, όχι μόνο κάτω από την εστία αλλά και στο τακτικό κομμάτι ήταν άψογος. Για το γκολ δεν φέρει ευθύνη ήταν άπιαστο!!.

ΓΚΡΟΦ : Ήταν πολύ καλός σήμερα βοήθησε πολύ την ομάδα του αλλά στο γκολ δεν λειτούργησε καλά. «Όταν παίρνεις φίλε μου να φυλάξεις την γωνία σου είσαι υπεύθυνος ότι περάσει από εκεί. Εντάξει καταλαβαίνω ότι το σουτ ήταν πολύ δυνατό αλλά την κίνηση –βήμα στα δεξιά σου τι την ήθελες ;;;; . Νομίζω εκεί το έχασες άργησες να φύγεις».



ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ- ΙΩΝΙΚΟΣ 2:0
« Πιο ουσιαστικός ο Ατρόμητος»

Ο Ατρόμητος πιο καλός πιο ομάδα με ουσία κέρδισε δίκαια τον φλύαρο Ιωνικό. Ο Ιωνικός που αν είχε πιο νωρίς στον πάγκο του τον Μ. Γρηγορίου σίγουρα θα βλέπαμε μια άλλη ομάδα.

ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ :  Πάρα πολύ καλός ο CAPTAIN τερματοφύλακας του Ατρόμητου ήταν εξαιρετικός

ΧΟΥΤΕΣΙΩΤΗΣ : Καμιά ευθύνη στα γκολ που δέχθηκε ο Ιωνικός. Πολλά χάλια η αμυντική γραμμή του Ιωνικού .


ΛΑΜΙΑ- ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2:0
« Νίκη ουσίας και ψυχολογίας»

Μεγάλο βήμα για την παραμονή στην κατηγορία έκανε η Λαμία. Παίζοντας με πάθος και δύναμη και έξυπνα στημένη από τον Λ. Βόκολο πήρε δίκαια τον παιχνίδι.


ΓΚΑΡΑΒΕΛΗΣ : Δεν είχε φάσεις στην εστία του ο γκολκίπερ της Λαμίας. Μου έκανε όμως θετική εντύπωση η υποστήριξη στον Γκαραβέλη από παίκτες και φιλάθλους της Λαμίας.

ΤΣΙΝΤΩΤΑΣ : Για μια ακόμη φορά φάνηκε πολύ βαρύς και δυσκίνητος δεν βοήθησε καθόλου  τον ΠΑΣ Γιάννινα στην προσπάθεια που κάνει για την σωτηρία. Έχει ευθύνη και στα δύο γκολ.