ΟΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ( 25η Αγωνιστική)


 Καλησπέρα φίλοι και φίλες  σήμερα θα σχολιάσουμε όπως και κάθε εβδομάδα τους τερματοφύλακες της αγωνιστικής (Super League) και όχι μόνο …..


ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1:1
« Ο Πόλεμος των άστρων έληξε ισόπαλος»

 Βολεύτηκαν και οι δυο ομάδες με τον βαθμό. Προσπάθησαν τόσο ο Αστέρας όσο και ο Ατρόμητος και μπορούσαν να πάρουν και οι δύο το τρίποντο. Στην Αρχή της σεζόν ο στόχος ήταν η εξάδα για Ατρόμητο και Αστέρα που φυσικά δεν επιτευχθεί. Τώρα δεν μπορείς να χαρακτηρίσεις την χρονιά επιτυχημένη και για τους δύο αλλά δεν μπορείς και να την πεις αποτυχημένη. Μια χρονιά ρουτίνας.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ : Πολύ καλός ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης. Για το γκολ δεν φέρει ευθύνη.

ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ : Έχει μια περίοδο σταθερότητας δίχως όμως να αποφύγει τα λάθη. Χθες ήταν καλός για το γκολ δεν έκανε το κάτι παραπάνω .


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ –ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ  6:0
« Καταιγίδα ο Θρύλος»

Ο Ολυμπιακός σκόρπισε το Λεβαδειακό και έδειξε έτοιμος για τα ντέρμπι με την Α.Ε.Κ και για τα Play Offs.

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ : Δεν πιέστηκε καθόλου μόνο κάτι φάσεις ρουτίνας καθάρισε. 

 ΓΚΡΟΦ : Τι να πεις για έναν τερματοφύλακα που έχει δεχτεί έξι τέρματα και η ομάδα του δεν είχε την δυναμική να αντιμετωπίσει τον μεγάλο αντίπαλο της. Δεν βοήθησε καθόλου ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού .


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ- ΒΟΛΟΣ 0:1
« Ο Βόλος κλείδωσε εξάδα»

Ένας καταπληκτικός Βόλος καθάρισε μέσα στα Ιωάννινα την τοπική ομάδα του ΠΑΣ και μπήκε πανηγυρικά στην εξάδα. Πέτυχε τον στόχο του. Ο  ΠΑΣ Γιάννινα είχε δικαίωμα για κάτι καλύτερο αλλά « άγνωσται οι Βουλαί της μπάλας»

ΤΣΙΝΤΩΤΑΣ : Ήταν καλός δέχτηκε ένα δύσκολο όσο και όμορφο γκολ.

ΚΛΕΙΜΑΝ : Βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του όλη την χρονιά για να πετύχει τον στόχο της. Και χθες ήταν καλός.

ΛΑΜΙΑ – ΑΡΗΣ  2:1
« Πολύ σκληρή για να πεθάνει»

Την ύπαρξή της  έπαιζε η Λαμία και κατάφερε να κερδίσει με πολύ πάθος έναν πολύ καλό Άρη.

ΓΚΑΡΑΒΕΛΗΣ :  Του δίνω τα εύσημα !!! Και μόνο ότι έκανε έξοδο σε κόρνερ μακριά από την εστία του και έπιασε την μπάλα λυτρώνοντας όλη την Λαμία και το ματς τελείωσε. Για το γκολ δεν έχει ευθύνη.

ΚΟΥΕΣΤΑ : Ήταν καλός αλλά…. Πολλά τα ατομικά λάθη των αμυντικών. Δεν έχει καμία ευθύνη για τα γκολ.

Ο.Φ.Η – Α.Ε.Κ 0:3
« Πετάει κορυφή ο Δικέφαλος»

Όταν έχεις βάθος στον πάγκο και καλό προπονητή τότε όλα θα πάνε καλά. Ο Almeida έχει καταφέρει να τον πιστεύουν οι παίκτες νομίζω ότι υπάρχει τέτοιο δέσιμο που παίζουν και για αυτόν. Η Α.Ε.Κ είναι φαβορί για τον τίτλο αλλά όλα είναι ανοικτά και όλα παίζονται .

Ο Ο.Φ.Η είναι σε ανοδική πορεία και χθες δεν ήταν άσχημος θεωρώ ότι του χρόνου με τον ίδιο προπονητή θα είναι super καλός !!

ΜΑΝΔΑΣ : Από τους κορυφαίους ο νεαρός γκολκίπερ ίσως ο κορυφαίος. Έκανε δύσκολες όσο και θεαματικές επεμβάσεις και κράτησε πάρα πολύ καλά. Για τα γκολ δεν ευθύνεται.

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ : Πολύ καλός και σταθερότατος ο τερματοφύλακας της Α.Ε.Κ. Έχει στο ενεργητικό του 3 δύσκολες επεμβάσεις σε μικρό χρονικό διάστημα η μια πίσω από την άλλη. Ήταν σε ετοιμότητα σε όλο το ματς.

Π.Α.Ο.Κ- ΙΩΝΙΚΟΣ 6:0
« Έσπασε το ρεκόρ του Γιώργου Κούδα»

Διέσυρε τον Ιωνικό των πολλών προβλημάτων με μεγάλη άνεση και έδειξε έτοιμος για τα Play Offs. Η Attraction του ματς ήταν ο νεαρός 17χρονος Τζήμας  που μπήκε αλλαγή  και έσπασε το ρεκόρ του Γιώργου Κούδα του « Μέγα Αλέξανδρου» του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Από το 1964 κρατούσε αυτό το ρεκόρ ο Κούδας.

Για τον Ιωνικό δεν γίνεται λόγος δεν αντέχει κριτική το ματς.

ΚΟΤΑΡΣΚΙ : Εύκολο βράδυ δεν απειλήθηκε.

ΧΟΥΤΕΣΙΩΤΗΣ: Παρασύρθηκε ο τερματοφύλακας του Ιωνικού στο συνονθύλευμα της ομάδας. Δεν μπορείς να του ρίξεις ευθύνη.


ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2:0
« Η Υπομονή είναι πικρή αλλά ο καρπός γλυκός»

Με σοβαρότητα και υπομονή πήρε ο Παναθηναϊκός και αυτό ματς.
Πίεσε από όλες τις πλευρές και με όλους τους τρόπους. Ήταν θέμα χρόνου το γκολ. Ομάδα που μοιάζει με «Ελβετικό Ρολόι» που όλα τα πράγματα γίνονται στην ώρα τους.

Ο Παναιτωλικός προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε να κοντράρει τον Παναθηναϊκό. Είναι μεγάλη η διαφορά σε όλα τα επίπεδα.

ΜΠΡΙΝΙΟΛΙ : Με μια top- class απόκρουση προς το τέλος του ματς. Έκλεισε η βραδιά του. Είναι πραγματικά τερματοφύλακας για ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Πέρασε μια μικρή καμπή στην απόδοσή του αλλά έχει επανέλθει δριμύτερος και την κατάλληλη στιγμή. 

ΚΡΑΤΕΡΟΛ: Τι να πούμε για αυτόν τον απίθανο τερματοφύλακα… Πραγματικά αναρωτιέμαι τι βρήκαν στα προσόντα του που τους κέντρισε το ενδιαφέρον. Η Βενεζουέλα δεν φημίζεται για τους τερματοφύλακες αλλά για πράγματα φημίζεται που κάνει εξαγωγή… Και τώρα στο ματς έχει μεγάλη ευθύνη και στα 2 γκολ . Στο 1ο «ξέρασε την μπάλα» και η συνέχεια ήταν εύκολη για τους αντίπαλους επιθετικούς. Στο 2ο  πετάχτηκε δίχως να υπάρχει λόγος και αντί να βγάλει την μπάλα κόρνερ, την έφερε ακριβώς μέσα στο κέντρο της εστίας του και 2-0 και τέλος όλα !!

Αυτά τα λίγα και θα επανέλθω !!!!