ΟΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ( 1η Αγωνιστική Playoffs)


 

ΒΟΛΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  0:3
«Άνετο πέρασμα από τον Βόλο»

Ωραία μπάλα η μεγάλη χαρά στους πολυπληθείς οπαδούς που ακολούθησαν την ομάδα στον Βόλο και αποζημιώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Ο Ολυμπιακός έδειξε πως είναι σε καλό φεγγάρι και σε τροχιά ανόδου βέβαια η διαφορά με τον Βόλο σε δυναμική και ποιότητα είναι τεράστια και δεν μπορεί να συγκριθεί.

Ο Βόλος δεν μπόρεσε ήταν ως εκεί. Άσχημη εντύπωση μου έκανε ο προπονητής του Βόλου με την συμπεριφορά του στην φραστική επίθεση που έκανε στον Διαιτητή και στον επόπτη. Κρίμα για έναν νέο άνθρωπο και καλό προπονητή να φέρεται τόσο άσχημα και ενώ έχει δεχθεί κίτρινη κάρτα συνεχίζει να επιτίθεται με αποτέλεσμα να παίρνει και την κόκκινη κάρτα « τι να πεις άμοιρο Ελληνικό ποδόσφαιρο»

ΚΛΕΙΜΑΝ : Δεν αλλάζει η γνώμη μου για αυτόν τον τερματοφύλακα παρά τα 3 γκολ που δέχθηκε παραμένει ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες του Ελληνικού Πρωταθλήματος. 

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ : Πολύ άνετο απόγευμα πέρασε ο Γκολκίπερ του Ολυμπιακού. Βέβαια σε δύο φάσεις που δεν μέτρησαν οι αποκρούσεις του έδειξε σε μεγάλη ετοιμότητα και ας ήταν offside οι φάσεις

ΑΡΗΣ- Π.Α.Ο.Κ  1:2
« Μεγάλη Νίκη ο Π.Α.Ο.Κ»

Ντέρμπι με μεγάλη ένταση με τον Άρη να κάνει ένα καλό 1ο ημίχρονο αλλά στην συνέχεια Ο Π.Α.Ο.Κ  να ισορροπεί και να γυρίζει το ματς με  το τελικό αποτέλεσμα να είναι 1-2. 
Πολλά νεύρα και σύρραξη στο τέλος του ματς με τον προπονητή του Π.Α.Ο.Κ να κλέβει πάλι την παράσταση και να πιάνεται στα χέρια με τον Πρόεδρο του Άρη. Ο προπονητής του Π.Α.Ο.Κ. αποβλήθηκε από τον πάγκο.  Και το διχαστικό του λόγο δεν τον ξεχνά προσπαθώντας με τις βλακείες να χωρίσει Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Αλλά σε τέτοιους ανόητους δίνει στέγη η Ελλάδα.

ΚΟΤΑΡΣΚΙ : Τυχερός και πολύ καλός ο τερματοφύλακας του Π.Α.Ο.Κ. Δυο φορές χτύπησε η μπάλα στα δοκάρια του για το γκολ δεν ευθύνεται.

ΣΙΑΜΠΑΝΗΣ : Πρόσθεσε άλλη μια παρουσία στο ενεργητικό του. Έχει μερική ευθύνη στο 2ο γκολ διότι έδιωξε λανθασμένα εκεί που όλοι οι επιθετικοί και οι αμυντικοί έχουν κατεύθυνση προς το τέρμα. Το καλύτερο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να διώχνεις την μπάλα από εκεί που έρχεται διότι είναι πιο δύσκολο να δεχθείς γκολ από πλάγια.



Α.Ε.Κ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ   0:0
« ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ  VS  ΜΠΡΙΝΙΟΛΙ Σημειώσατε Χ »

Δυνατό ντέρμπι με πολλές φάσεις ένθεν και ένθεν με το αποτέλεσμα να κρίνεται δίκαιο… αλλά πρέπει να επισημάνουμε ότι ο διαιτητής πέρασε « πριονοκορδέλα» τον Παναθηναϊκό. Ζητώ συγνώμη που έθιξα το θέμα της διαιτησίας , διότι δεν είναι αυτός ο σκοπός της σελίδας. Αλλά  μήπως έχουν δίκιο αυτοί που φωνάζουν για την Διαιτησία ;  


ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ : Μεγάλη εμφάνιση από τον γκολκίπερ της Α.Ε.Κ. βοήθησε τα μέγιστα !!!

ΜΠΡΙΝΙΟΛΙ : Μεγάλος γκολκίπερ ο «Ιταλος» . Ο Παναθηναϊκός πρέπει να προσπαθήσει να τον κρατήσει στις τάξεις του με οποιοδήποτε κόστος. Αν φύγει δύσκολα ο Παναθηναϊκός να βρει τερματοφύλακα να είναι τόσο καλός τακτικά και να έχουν όλοι σιγουριά στα μετόπισθεν.