ΟΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ (5η Αγωνιστική Playouts)





 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΛΑΜΙΑ  0:0

« Δίκαια μοιρασιά στην Τριπολιτσά μεταξύ Θ Κολοκοτρώνη και Αθ.Διάκου»

Βαθμός κατηγορίας για τις δύο ομάδες οι οποίες βολεύτηκαν από το 0-0. Ο Αστέρας Τρίπολης έφτασε τους 30 βαθμούς ενώ η Λαμία πήγε στους 27 βαθμούς

Ο Αστέρας είναι πιο άνετος ενώ η Λαμία ίσα- ίσα που παίρνει ανάσες. Σε 15 μέρες θα έχουν τελειώσει όλα και θα κάνουμε απολογισμό.


ΤΣΙΦΤΣΗΣ :  Πολύ σταθερός ο νεαρός τερματοφύλακας του Αστέρα. Το έχω ξαναπεί πρέπει να πάρει φανέλα βασικού όπως και πρέπει να μπει στην τριάδα των Γκολκίπερ ο Νίκος Γραμματικάκης για να πάρει και αυτός την ευκαιρία του ο οποίος είναι ανερχόμενος και θα μας εκπλήξει όμορφα.



ΚΟΣΕΛΕΦ : Το θετικό είναι ότι κράτησε το 0 στην εστία. Όλα τα άλλα διορθώνονται. 




ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – Ο.Φ.Η   2:3

« Διαφήμιση του Ποδοσφαίρου στο Περιστέρι»

Σε ένα απίθανο ματς στο περιστέρι ο Ο.Φ.Η παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο κατέβαλε τον Ατρόμητο με 2-3. O Dambrauskas άριστος γνώστης του αντικειμένου φαίνεται του χρόνου ο Ο.Φ.Η στα χέρια του θα είναι ασυναγώνιστος.

Ο Ατρόμητος δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον Ο.Φ.Η. ίσως να θέλει κάποιες διορθωτικές κινήσεις για να πετύχει του χρόνου τους στόχους του. 

ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ : Σίγουρα είναι πολύ βελτιωμένος τα τελευταία 2 χρόνια δουλεύοντας με Ιταλούς προπονητές τερματοφυλάκων οι οποίοι παρεμπιπτόντως είναι εξαιρετικοί στην δουλειά τους και τους έχω σε μεγάλη εκτίμηση αλλά πρέπει ο Ανδρέας να κόψει τα εύκολα και αβίαστα λάθη που κάνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

ΜΑΝΔΑΣ : Συνεχίζει τις σταθερές  εμφανίσεις του βοηθώντας σημαντικά τον Ο.Φ.Η. .




ΙΩΝΙΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ   0:1

« Πέρασε από το μπλόκο της Κοκκινιάς ο ΠΑΣ Γιάννινα»

Αποφασισμένος να πουλήσει ακριβά το  «τομάρι» του μπήκε στο Γήπεδο της Νεάπολης ο ΠΑΣ Γιάννινα και κατάφερε να πάρει το τρίποντο που τόσο ήθελε.

Ο Ιωνικός πίεσε όσο μπόρεσε τον ΠΑΣ Γιάννινα αλλά δεν μπόρεσε σε καμιά περίπτωση να διασπάσει την πολυπρόσωπη και καλά οργανωμένη άμυνα του ΠΑΣ. Καλά διαβασμένος  ο Coach των Ιωαννίνων.

Ο προπονητής του Ιωνικού δεν μπόρεσε να αποκωδικοποιήσει και το παιχνίδι τελείωσε όπως ήθελε ο ΠΑΣ Γιάννινα.


ΧΟΥΤΕΣΙΩΤΗΣ : Δεν είχε δουλειά ο γκολκίπερ του Ιωνικού σήμερα. Στην μία και μοναδική δύσκολη στιγμή αντέδρασε  πολύ σωστά διώχνοντας την μπάλα πλάγια ( όπως ζητάμε από τους τερματοφύλακες) αλλά δυστυχώς ο σκόρερ του ΠΑΣ ήταν ξεμαρκάριστος και έτσι έγινε η ζημιά. Ήταν και αυτογκόλ από τον Romao


ΤΣΙΝΤΩΤΑΣ – ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ : Μεγάλη  η συνεισφορά των 2 τερματοφυλάκων του ΠΑΣ Γιάννινα. Καλός όσο έπαιξε ο Τσιντώτας. Πάρα πολύ καλός ο Αθανασίου όπου χρειάστηκε δήλωσε παρών. Και με μια εξαιρετικά δύσκολη όσο και θεαματική επέμβαση. Έχει μέλλον ο νεαρός γκολκίπερ.





ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ  2:2

« Έμφραγμα ο Λεβαδειακός στο 103΄»

Η ομάδα της Βοιωτίας είχε το διπλό παραμονής έως το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων αλλά εκεί  ο θεός της μπάλας είχε άλλη γνώμη…. και με το πέναλτι έγινε το 2-2. Και μάλλον αντίο η Super League για τον Λεβαδειακό ο οποίος στο συγκεκριμένο ματς ήταν πολύ καλός.

Ο Παναιτωλικός δείχνει να βγήκε από τις «περιπέτειες» και την επόμενη χρονιά θα είναι πολύ ανταγωνιστικός στο νέο Πρωτάθλημα.


ΑΝΕΣΤΗΣ : Δεν έχει ευθύνη για τα γκολ.

ΓΚΡΟΦ : Πολύ καλός ο Ούγγρος τερματοφύλακας του Λεβαδειακού αλλά δεν έφτασε αυτό……Μια απόκρουση του πέναλτι θα ήταν ότι το καλύτερο αλλά εκείνη την στιγμή που καίει η μπάλα είναι τρομερά δύσκολο !!!