Οι Τερματοφύλακες της Αγωνιστικής (22η Αγωνιστική)



 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 4:0 Ο.Φ.Η.
« Ξεμπούκωσε ο Θρύλος»

Ενόψει Φερεντσβάρος ήταν πολυβόλο ο Ολυμπιακός!! Μακάρι με τον νέο βασικό προπονητή  Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να βρει τα πατήματά  του και να πάρει την θέση που του αξίζει στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι.
Ο Ο.Φ.Η. δυστυχώς για τους φίλους και την Κρήτη συνεχίζει τον «κατήφορο» που έχει πάρει με «σπασμένα φρένα». Ας ελπίσουμε ότι θα βρει λύση στα προβλήματα του ο αγαπημένος Ο.Φ.Η. της Κρήτης.


ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ : Εύκολη δουλειά για σήμερα για τον Γκολκίπερ του Ολυμπιακού. Πέρασε άνετο απόγευμα.


ΜΠΑΟΥΜΑΝ : Για ένα γκολ μόνο (Γιώργος Μασούρας) μπορούμε να πούμε ότι έκανε λάθος εκτίμηση στο διώξιμο με τα πόδια. Αυτά συμβαίνουν….. Καμιά ευθύνη στα υπόλοιπα γκολ. Δεν  τον βοηθά η παρουσία της ομάδας , έτσι και αυτός παρασύρεται από την συνολική κακή απόδοση της ομάδας.


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 0:0 ΑΡΗΣ
« Με το μυαλό στο κύπελλο ο Άρης»

Παιχνίδι αγγαρεία έκανε ο Άρης για λόγους που μόνον «Η Λεγεώνα των ξένων» του γνωρίζει.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την αδιαφορία των παικτών του Άρη και έτσι βολεύτηκε και αυτός με τον βαθμό της ισοπαλίας

ΝΑΓΚΙ : Καλός ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα όπου χρειάστηκε δήλωσε παρών.


ΚΟΥΕΣΤΑ : Ήρεμο απόγευμα για τον τερματοφύλακα του Άρη.



ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1:0 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.
« Περιστέρι δίχως φτερά»

Με δέκα παίκτες κέρδισε τον Ατρόμητο παρότι οι «Περιστεριώτες» πάλεψαν τον ματς αλλά ο Παναιτωλικός με καρδιά και ψυχή και έχοντας  έναν «κέρβερο» Στεργιάκη κάτω από τα δοκάρια του πήρε το παιχνίδι. 
Δεν μπόρεσε ο Ατρόμητος να πάρει έστω και την ισοπαλία. Άλλωστε  έχει πάψει προ πολλού να έιναι φόβητρο  για κάθε αντίπαλο.


ΣΤΕΡΓΙΑΚΗΣ : Φέτος είναι εντελώς αλλαγμένος προς το καλύτερο βέβαια , και σε κάποιες στιγμές είναι πολύ ουσιαστικός όσο και εντυπωσιακός. Βέβαια βλέπω ένα σημαντικό πρόβλημα που αν δεν το διορθώσει άμεσα θα την πληρώσει και αυτός και η ομάδα. Το πρόβλημα έχει να κάνει ότι όλες τις μπαλιές τις πιάνει σε δεύτερο χρόνο ( ειδικά αυτές που είναι στον αέρα). Πάντως η εικόνα του είναι εξαιρετική και βοηθά την ομάδα του Αγρινίου.

ΤΣΙΝΤΩΤΑΣ : Με καλές και κακές στιγμές αλλά και εξαιρετικά δύσκολες επεμβάσεις. Έκανε τρεις μια στο 1ο ημίχρονο και δύο στο 2ο ημίχρονο. Αποκρούσεις για σεμινάριο και απίστευτα δύσκολες. Καμιά ευθύνη για το γκολ.


ΚΗΦΙΣΙΑ 0:0 ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ.
« Δίκαιη ισοπαλία»

Παρότι ήταν ελαφρώς καλύτερη η Κηφισιά δεν μπόρεσε να κερδίσει και να πάρει τους τρείς βαθμούς. Είναι γεγονός πάντως ότι βλέπουμε μια καλύτερη και διαφορετική Κηφισιά, θα δούμε εάν αντέξει στο τέλος. Ο Βόλος πήρε αυτό που ήθελε χωρίς να κοπιάσει θα έλεγα.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ : Σταθερότατος για μία ακόμη αγωνιστική ο γκολκίπερ της Κηφισιάς.

ΚΟΒΑΤΣ :  Πολύ καλός ο τερματοφύλακας του Βόλου δήλωσε παρών όπου χρειάστηκε. 


ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ 0:3 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
«Σίφουνας ο Παναθηναϊκός»

« Ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε» Αυτό ήταν ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι με τις Σέρρες ο οποίος τελείωσε με συνοπτικές διαδικασίες το παιχνίδι και μη δίνοντας αφορμή στον Πανσερραϊκό να πιστέψει και να κάνει όνειρα για κάτι καλύτερο. 

Μεγάλη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο αντιπάλων. Δεν αντέχει σύγκριση.

ΛΟΝΤΊΓΚΙΝ : Εξαιρετική επανεμφάνιση του βασικού γκολκίπερ του Παναθηναϊκού. Σε όλο το ματς ήταν απόλυτα συγκεντρωμένος.

ΧΟΒΑΝΤ : Καλός ο τερματοφύλακας του Πανσερραϊκού, δεν έχει ευθύνη για κάποιο γκολ.


ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 2:1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
«Καρλίτος και γύρισε το ματς»

Η εκπληκτική η Λαμία όλο και ανεβαίνει δεν χαρίζεται σε κανέναν και δεν δείχνει οίκτο !!!. Παρότι έχανε για μεγάλο διάστημα από τον Αστέρα Τρίπολης « ο οποίος πρέπει να σημειώσουμε έπαιζε για μεγάλο διάστημα με 10 παίκτες». 
Η Λαμία όμως δεν καταλαβαίνει από τέτοια και «στρίμωξε άγρια τον Αστέρα  παίρνοντας το ματς. Αυτή την στιγμή η Λαμία έχει πίσω έναν που τα πιάνει όλα και μπροστά έναν που τα βάζει όλα.
Όλοι οι προπονητές αυτό τον συνδυασμό  θα θέλανε δεν είναι εύκολο όμως. Και σαφώς μιλάω για τον «ογκόλιθο» Κοσέλεφ και τον «Αέρινο» Καρλίτος. Τερματοφύλακας με πολλά προσόντα που μας τα δείχνει κάθε εβδομάδα και ο Καρλίτος με το ταλέντο του μας αναγκάζει να του αποδίδουμε τα εύσημα και να τον χειροκροτούμε συνεχώς.

ΚΟΣΕΛΕΦ: Εκπληκτικός !!! τίποτα άλλο τον είδαμε και τον θαυμάσαμε.

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ : Σταθερός και με έξυπνο παίξιμο στο ματς ο ελπιδοφόρος γκολκίπερ του Αστέρα Τρίπολης. Δεν φέρει ευθύνη για κάποιο γκολ.


Π.Α.Ο.Κ. 1:1 Α.Ε.Κ
« Δίκαιη μοιρασιά σε κακό ματς»

Κακό παιχνίδι που όσο πιο γρήγορα το ξεχάσουμε τόσο το καλύτερο. Με τον βαθμό της ισοπαλίας ο Π.Α.Ο.Κ. κατάφερε να μείνει στην κορυφή της βαθμολογίας από την άλλη η Α.Ε.Κ. έχει καταφέρει να είναι αήττητη στα ντέρμπι την φετινή σεζόν. Συνοπτικά το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο.

ΚΟΤΑΡΣΚΙ : Καλό παιχνίδι για τον τερματοφύλακα του Π.Α.Ο.Κ. για το γκολ δεν φέρει ευθύνη.

ΣΤΑΝΚΟΒΙΤΣ : Καλό παιχνίδι και για τον τερματοφύλακα της Α.Ε.Κ. . Δύσκολη φάση για το γκολ δεν φταίει.