Οι Τερματοφύλακες της Αγωνιστικής (24η Αγωνιστική)




ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1:3 Α.Ε.Κ.
« Οι Κομάντος του Αλμέϊδα πέρασαν από την Λαμία»

Με συνοπτικές διαδικασίες η «αρμάδα» της Α.Ε.Κ. πέρασε από την Λαμία. Νίκησε άνετα με 1-3 παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο και πετυχαίνοντας όμορφα γκολ. Η Λαμία προσπάθησε αλλά…. η διαφορά ήταν μεγάλη. Πάντως η Λαμία έβαλε ένα εξαιρετικό γκολ.

ΚΟΣΕΛΕΦ : Προσπάθησε αλλά δεν γινόταν να σταματήσει με τίποτα την επιθετική ορμή των παικτών της Α.Ε.Κ.. Ήταν καλός και γενικά αυτός ο τερματοφύλακας είναι σε πολύ καλή κατάσταση

ΣΤΑΝΚΟΒΙΤΣ : Πολύ καλός ο γκολκίπερ της Α.Ε.Κ. με μία σημαντική απόκρουση στο ενεργητικό του. δέχτηκε γκολ ναι μεν στην γωνία του αλλά το σουτ ήταν τρομακτικά δυνατό, κυριολεκτικά τον τρύπησε!!!

ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ 0:0 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.
« Δίκαιη μοιρασιά»

Ένα ματς δίχως ρυθμό και παλμό από τις δύο ομάδες και σχεδόν καθόλου ευκαιρίες είχε αποτέλεσμα την «άχρωμη» ισοπαλία. Το μόνο κέρδος για τις δύο ομάδες είναι ο βαθμός της ισοπαλίας. Πάντως ο Πανσερραϊκός έχει κάνει μεγάλη «κοιλιά». Ο Ατρόμητος προσπαθεί μέσα στον αθλητικό «κυκεώνα»  και το Ελληνικό ποδοσφαιρικό «γίγνεσθαι» να βρει την χαμένη του ταυτότητα.

ΧΟΒΑΝ: Ματς δίχως πίεση για τον τερματοφύλακα του Πανσερραϊκού.


ΤΣΙΝΤΩΤΑΣ : Ήσυχο απόγευμα και για τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου. Πάντως όπου χρειάστηκε έδωσε λύση !!



ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2:2 Ο.Φ.Η.
«Ιδανικός αυτόχειρας ο ΠΑΣ»

Μεγάλη ευκαιρία δόθηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα να πάρει το τρίποντο αφού κέρδιζε στο 1ο ημίχρονο 2-0 τον Ο.Φ.Η. Αλλά οι «Γιαννιώτες» μπήκαν στο 2ο ημίχρονο νομίζοντας ότι τελείωσε το ματς και εκεί έχασαν την νίκη που κρατούσαν. Ο Ο.ΦΗ βρήκε χαλαρό τον ΠΑΣ Γιάννινα τον πίεσε και πήρε τον υπερπολύτιμο πόντο.


ΣΟΥΛΗΣ : Με καλές και κακές στιγμές ο γκολκίπερ των Ιωαννίνων. Έχει ευθύνη για το το 1ο  γκολ. Εάν θέλει να κερδίσει θέση στην ενδεκάδα πρέπει να δώσει το κάτι παραπάνω. Ειδικά τώρα που η ομάδα κινδυνεύει.

ΜΠΑΟΥΜΑΝ : Δεν μας έχει συνηθίσει σε τόσο ασταθείς εμφανίσεις αυτός ο τερματοφύλακας ,για τον οποίο πιστεύω ότι πρόκειται για ταλαντούχο τερματοφύλακα. Για τα γκολ τώρα δεν θα έλεγα ότι φταίει για κάποιο γκολ άλλωστε ήταν πολύ δύσκολες φάσεις για οποιοδήποτε τερματοφύλακα.



ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1:3 Π.Α.Ο.Κ
« Show Κωνσταντέλια»

 Με ηγέτη  τον νεαρό  Κωνσταντέλια και αφού δυσκολεύτηκε  λίγο στο 1ο ημίχρονο, στην επανάληψη η ομάδα του Λουτσέσκου πήρε τα ηνία του ματς και με μαέστρο τον νεαρό Κωνσταντέλια έβαλε 3 γκολ και καθάρισε το παιχνίδι. Ο Παναιτωλικός μια πολύ συμμαζεμένη  ομάδα  σε όλους τους τομείς και με τον κ. Πετράκη στον πάγκο το πάλεψε αλλά είναι μεγάλη η διαφορά των δύο ομάδων και μοιραία για τον Παναιτωλικό ήρθε η ήττα.


ΤΣΑΒΕΣ : Καλός ο νεοφερμένος τερματοφύλακας του Παναιτωλικού στα γκολ ήταν άτυχος…. Θα τον δούμε και στα επόμενα παιχνίδια.

ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ : Σε πολύ καλή κατάσταση ο no 2  γκολκίπερ του Π.Α.Ο.Κ. Τώρα για το γκολ που δέχτηκε ήταν βέβαια από πολύ μακριά (γύρω στα 30 μέτρα) αλλά εκεί που πήγε η μπάλα ήταν πολύ δύσκολο να αποκρουστεί.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2:1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
« Σοβαρός Προπονητής, σοβαρή ομάδα»

Αφού είδε τον «Χάρο με τα μάτια του», ξύπνησε από τον «λήθαργο» και πήρε το ματς από έναν ιδιαίτερα δύσκολο και επικίνδυνο αντίπαλο. Ο Ολυμπιακός διατήρησε την ψυχολογία του μάζεψε τους βαθμούς και μαζεύει για να μπορέσει να στηριχθεί στις επερχόμενες  δυσκολίες. Ο Αστέρας για 1 ώρα άντεξε αλλά μέχρι εκεί έπαιξε φιλότιμα αλλά η κλάση που χωρίζει τις δύο ομάδες είναι τεράστια.

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ : Ήταν σταθερός δεν φέρει ευθύνη στο γκολ.

ΤΣΙΦΤΣΗΣ : Πολύ καλή η επανεμφάνιση του νεαρού γκολκίπερ του Αστέρα Τρίπολης έδωσε λύσεις σε πολλές φάσεις μέσα στην περιοχή του. Καμία ευθύνη στα γκολ.


ΑΡΗΣ 2:0 ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ
«Δεν θέλω φανέλα φέρτε το κύπελλο στον Λευκό Πύργο»

Όλα τα «λεφτά» ήταν το πανό που σήκωσε ο πιτσιρικάς οπαδός του Άρη και αυτό δείχνει πόσο θέλει ο κόσμος ένα τρόπαιο. Εντελώς ακίνδυνος ο Βόλος δεν μπορεσε σε καμία περίπτωση να απειλήσει τον Άρη. Έναν Άρη που πήρε πολύ «επαγγελματικά» και «κυνικά» το ματς .

ΚΟΥΕΣΤΑ : Πολύ άνετο απόγευμα για τον τερματοφύλακα «captain» του Άρη δεν απειλήθηκε καθόλου.

ΚΟΒΑΤΣ: Με καλές και κακές στιγμές ο γκολκίπερ του Βόλου και με σημαντική ευθύνη στο ένα γκολ. Πάντως αν εξαιρέσεις το γκολ η παρουσία του ήταν καλή.


ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1:1 ΚΗΦΙΣΙΑ
«100 χρόνια Τούρκικα»

Με τέτοια νοοτροπία και φιλοσοφία 100 χρόνια Τούρκικα Πρωτάθλημα δεν παίρνεις και μην χάσεις και το Κύπελλο τέλος -τέλος. Ένας Παναθηναϊκός που βλέπαμε με κάτι απίθανους προπονητές τύπου Μπόλονι παρουσιάστηκε χθες στο γήπεδο της Λεωφόρου. Και αν δεν ήταν ο εκπληκτικός Λοντίγκιν θα είχαμε « καρδιοπάθειες. Για αυτό ας πάει ο Τερίμ να ανάψει μια λαμπάδα στο μπόϊ του Λοντίγκιν που τον έσωσε. «αν και είναι Μουσουλμάνος» ας πεταχτεί μέχρι την Κωνσταντινούπολη στην «Αγια Σοφιά» που την έκαναν τζαμί. Το ματς δεν αξίζει κριτική. Μόνο ας πούμε στον κ. Τερίμ ότι και τα ατομικά λάθη παίρνουν βελτίωση.


ΛΟΝΤΙΓΚΙΝ : Εκπληκτικός!! Σε αυτόν οφείλει ο Παναθηναϊκός την ισοπαλία διαφορετικά ………….. !!! Για το γκολ δεν φέρει ευθύνη την είχε την φάση αλλά η μπάλα άλλαξε πορεία από κόντρα.


ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ : Προσέθεσε ακόμη μια καλή και θετική εμφάνιση στον ενεργητικό του με καλές επεμβάσεις που έδωσαν τον βαθμό της ισοπαλίας στην Κηφισιά. Καμία ευθύνη στο γκολ.