Οι Τερματοφύλακες της Αγωνιστικής (23η Αγωνιστική)



 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0:2 ΑΡΗΣ
« Κάρφωσε το Περιστέρι ο Άρης»

Πολύ καλός ο Άρης με αισθητή την διαφορά ποιότητας έμψυχου υλικού. Μέτριος ο Ατρόμητος δεν μπόρεσε να απειλήσει σε καμιά περίπτωση τον Άρη.


ΤΣΙΝΤΩΤΑΣ : Ήταν καλός ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου. Δεν ευθύνεται για τα γκολ.

ΚΟΥΕΣΤΑ : Καλός ο έμπειρος γκολκίπερ του Άρη.


ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 2:2 ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ
«Αυτοκτόνησε ο Παναθηναϊκός»

Ένας Παναθηναϊκός παρασυρμένος από τις εμμονές του προπονητή του, έφερε καταστροφική ισοπαλία στο γήπεδο του με την Λαμία και δεν χωράει καμία δικαιολογία για τίποτα. Ναι σίγουρα ο Παναθηναϊκός ήταν άτυχος είχε 3 δοκάρια και πολλές χαμένες ευκαιρίες και οπωσδήποτε άξιζε την νίκη. Αλλά έτσι είναι η μπάλα και χάνεις και κερδίζεις και ισοπαλία φέρνεις. Τώρα αν δεν κέρδισες βάλε τα με την ομάδα σου και όχι με φτηνές δικαιολογίες έτσι για να είχαμε να λέγαμε…. 


ΝΤΡΑΓΚΟΦΣΚΙ : Δεν μπορούμε να πούμε πως έχει ευθύνη για κάποιο γκολ. Δύσκολες περιπτώσεις για να αντιδράσει ο οποιοσδήποτε τερματοφύλακας.



ΚΟΣΕΛΕΦ :  Πολύ καλός ο γκολκίπερ της Λαμίας αλλά και πολύ τυχερός ( 3 δοκάρια) , άλλωστε όπως έχω ξαναπεί η τύχη πάει με τους ικανούς. Καμία ευθύνη στα γκολ


ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ 1:2  ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
«Μεγάλη νίκη για τους Ηπειρώτες»

Με πάθος και ψυχή ο ΠΑΣ Γιάννινα πέρασε από τον Βόλο και ανέβηκε βαθμολογικά και ψυχολογικά για την δύσκολη συνέχει του Πρωταθλήματος. Ο Βόλος πρέπει να ανασυνταχθεί για να μην πέσει σε περιπέτειες.

ΚΟΒΑΤΣ : Νομίζω ότι μπορούσε να αντιδράσει καλύτερα στις περιπτώσεις των γκολ χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει ευθύνη για κάτι. Άλλωστε οι γκολκίπερ του Βόλου είναι διαρκή εγρήγορση και σταθερή άνοδο στην απόδοσή τους.

ΝΑΓΚΙ & ΣΟΥΛΗΣ (λόγω τραυματισμού) : Σταθεροί και οι δύο τερματοφύλακες του ΠΑΣ Γιάννινα.


Α.Ε.Κ. 3:0 ΚΗΦΙΣΙΑ
« Ιδανική επιστροφή στην Αγιά Σοφιά και στην κορυφή»

Παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο σε όμορφες συνθήκες λόγω του κόσμου κέρδισε άνετα με 3-0 την Κηφισιά. Και αν δεν ήταν ο Αναγνωστόπουλος να πιάσει τα άπιαστα, μέχρι και πέναλτι απέκρουσε το σκορ θα ήταν πολύ μεγαλύτερο. Ο σωστός πρόεδρος , ο καλός προπονητής, οι πολύ καλοί και ποιοτικοί παίκτες μαζί με τον υπέροχο κόσμο της συμπαραστάτη έφεραν την ομάδα πρώτη στην βαθμολογία (προς το παρόν). Θα δούμε στην πορεία αν θα καταφέρει να παραμείνει.

ΣΤΑΝΚΟΒΙΤΣ: Πέρασε πολύ ήρεμο βράδυ , δεν αντιμετώπισε δυσκολίες απέναντι στους επιθετικούς της Κηφισιάς.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ : ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΤΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ !!!
Ο γκολκίπερ της Κηφισιάς ήταν καταπληκτικός!!. Συνεχίζει  τις εκπληκτικές εμφανίσεις και δίνει το στίγμα του σε κάθε αγωνιστική. Εάν οι αμυντικοί του τον βοηθούσαν λίγο θα ήταν δύσκολο να δέχεται γκολ, οπότε θα το εισέπραττε και η ομάδα σε βαθμούς. Βέβαια σήμερα δεν υπήρχε περίπτωση απέναντι στην Α.Ε.Κ. να πάρει κάτι…. Πρέπει η Κηφισιά να εκμεταλλευτεί τις ικανότητες και την φόρμα του Αναγνωστόπουλου  σφίγγοντας περισσότερο την άμυνα της ομάδας .
 
Π.Α.Ο.Κ. 1:4 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
«Και ένα και δύο και τρία και τέσσερα παιδιά του Πειραιά είναι εδώ»

Διέλυσε στην κυριολεξία τον Π.Α.Ο.Κ μέσα στην Τούμπα ο Ολυμπιακός παίζοντας έξυπνα και πρεσάροντας εξαιρετικά. Τώρα αλλάζουν τα δεδομένα και ο Ολυμπιακός που έχει στο DNA του τον πρωταθλητισμό και να ναι πρώτος. Πιστεύω θα κάνει τρομερές ανατροπές που θα τον οδηγήσουν στην κορυφή. 

Ο Π.Α.Ο.Κ. δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα, ίσως και ο Λουτσέσκου να ήταν ανέτοιμος να αντιμετωπίσει αυτόν τον Ολυμπιακό καθώς και τον άγνωστο Χ Κύριο Μεντιλίμπαρ. Τι να κάνουμε έτσι είναι το ποδόσφαιρο τα έχει αυτά. Το θέμα είναι ότι παίχτηκε ωραίο ποδόσφαιρο και ευχαριστήθηκε ο κόσμος που είχε τόσο καιρό να πάει στο γήπεδο.

ΚΟΤΑΡΣΚΙ : Ο νεαρός τερματοφύλακας του Π.Α.Ο.Κ. δεν βρέθηκε σε καλό βράδυ. Σίγουρα είναι πολύ καλός και εξελίξιμος τερματοφύλακας αλλά παρασύρθηκε και αυτός από την κατάρρευση της ομάδας. 

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ: Άριστος ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και τέως του Π.Α.Ο.Κ. . Σε ένα ματς ειδικών για τον ίδιο περισσότερο τα κατάφερε τέλεια. Ήταν εξαιρετικός και δίχως ευθύνη στο γκολ.



Ο.Φ.Η. 4:0 ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ
«Επιτέλους ο Ο.Φ.Η. δάγκωσε»

Μεγάλη νίκη για τον Ο.Φ.Η με τον Τ. Δέλλα στο ντεμπούτο του, ήταν χείμαρρος στο πέρασμά του και «σκόρπισε» τον Πανσερραϊκό. Έναν Πανσερραϊκό ο οποίος δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιους εμφανίσεις. Ασύνδετος και δίχως προγραμματισμό ήταν φυσικό επακόλουθο το «στραπάτσο» που δέχτηκε από τον Ο.Φ.Η. . Έναν Ο.Φ.Η. που είδε το ματς σαν τελικό.

ΜΠΑΟΥΜΑΝ: Όταν η ομάδα κερδίζει και μάλιστα με τόσο εύρος στο σκορ, ο τερματοφύλακας αν μη τι άλλο είναι χαρούμενος και ήσυχος. Πέρασε ένα ήσυχο απόγευμα.


ΧΟΒΑΝ: Πολλά νεύρα από τον τερματοφύλακα του Πανσερραϊκού. Σίγουρα και δεν είναι ο μόνος υπεύθυνος για την βαριά ήττα που δέχτηκε η ομάδα του αλλά και αυτός δεν έκανε  κάτι παραπάνω…. Άλλο το 2-0 άλλο το 3-0 και άλλο το 4-0.



ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2:2 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
«Η μπάλα τιμωρεί»

Όταν πετάς στο 92΄ μια νίκη που ήταν στα χέρια σου και την κρατούσες κάνοντας μεγάλη προσπάθεια, διότι εδώ που τα λέμε πέρα από την πολύ καλή φυσική κατάσταση και τα τρεξίματα που διαθέτει η ομάδα, δεν έχει ένα ανταγωνιστικό πλάνο ευέλικτο που θα μπορούσε σε μια δύσκολη στιγμή να φέρει τα πάνω κάτω. Τέλος πάντων τα έχει αυτά το ποδόσφαιρό και ο Αστέρας σήμερα «αυτοκτόνησε». Ο Παναιτωλικός πήρε αυτό που ήθελε παίζοντας έξυπνα και με υπομονή πηρε την ισοπαλία που μελλοντικά μπορεί να του φανεί υπερπολύτιμη.

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ : Εκτέθηκε από τους αμυντικούς του ο νεαρός γκολκίπερ του Αστέρα. Και στα δύο γκολ έμεινε δίχως καμία βοήθεια. Κατά τα άλλα μέσα στο παιχνίδι όπου χρειάστηκε ήταν παρών.

ΣΤΕΡΓΙΑΚΗΣ : Δεν βοήθησε την ομάδα του σήμερα. Σύμφωνα με αυτά που μας έχει δείξει στα τελευταία ματς περίμενα αν μη τι άλλο να δω έναν σταθερό τερματοφύλακα και είδα έναν άτολμο, φοβισμένο τερματοφύλακα με λάθη σε όλο το ματς όπως και στα γκολ. Πιστεύω ο προπονητής του θα του αναλύσει τα λάθη του.