Οι Έλληνες γκολκίπερ στην Ευρώπη

Image result for μπαρκας αεκ μπαγερν

Παρότι η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα  όπως ήταν φυσικό, στο Μόναχο από τη Μπάγερν, ο Βασίλης Μπάρκας ήταν εξαιρετικός για ακόμα μία φορά κάτω από τα δοκάρια της Ένωσης. Ο βασικός τερματοφύλακας της Εθνικής ομάδας, πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά ότι είναι ένας τερματοφύλακας top class για τα Ευρωπαϊκά δεδομένα, και βοήθησε την ομάδα του να φύγει με αξιοπρέπεια από την πρωτεύουσα της Βαυαρίας, ενώ στα δύο τέρματα που δέχθηκε δεν φέρει την παραμικρή ευθύνη.

Image result for σα ολυμπιακος

Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός χθες βράδυ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, και χωρίς να αντιμετωπίσει καμία δυσκολία, επικράτησε με 5-1 της Ντουντελάνζ. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας Ζοζέ Σα υπερασπίστηκε για έναν ακόμα αγώνα την εστία των Πειραιωτών έχοντας για ακόμα μία φορά καλή παρουσία, και δείχνει ότι είναι ένας πορτιέρο υψηλότατων προδιαγραφών. Μπορεί να δέχθηκε ένα γκολ από την αδύναμη ομάδα του Λουξεμβούργου, όμως όταν η ομάδα σου έχει σημειώσει πέντε τέρματα στην επίθεση, δεν πειράζει και τόσο να δεχθείς και ένα πίσω.

Image result for πασχαλακης

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στην Ουγγαρία από τη Βίντι και οι ελπίδες του για πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ μειώθηκαν δραματικά. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης δέχθηκε ένα γκολ από μία δυνατή κεφαλιά από κοντά στο οποίο ίσως και να μπορούσε να αντιδράσει λίγο καλύτερα μιας και η μπάλα πήγε στην κλειστή του γωνία. Το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης όμως βαραίνει την άμυνα του, που έχασε από την επίβλεψή της τον μοναδικό αντίπαλο που ήταν στην περιοχή της, και αυτός εκτέλεσε με πολύ δύναμη τον Πασχαλάκη.