Μία κακή "Ευρωπαϊκή" εβδομάδα

Image result for πασχαλακης

Ξεκινώντας ανάποδα, από το τελευταίο χρονικά παιχνίδι της εβδομάδας, αυτό του ΠΑΟΚ, στο Λονδίνο κόντρα στην Τσέλσι, η απόδοση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα.
Ο γκολκίπερ του "Δικεφάλου" δεν βρέθηκε σε καθόλου καλό βράδυ, είχε κακές αντιδράσεις, σε ένα ματς το οποίο "στράβωσε" από νωρίς για την ομάδα του, και οι απαιτήσεις από αυτόν αυξήθηκαν πιο πολύ, όταν ο ΠΑΟΚ έμεινε με δέκα παίκτες. Ο αγώνας εξελίχθηκε έτσι, ώστε να απαιτείται από τον Πασχαλάκη να κρατήσει το σκορ σε χαμηλά επίπεδα, όμως δεν το κατάφερε, δεχόμενος μάλιστα γκολ με ιδιαίτερη ευκολία, στην κλειστή του γωνία.
Έχουμε ξανατονίσει πως, είναι πολύ κρίμα, ένας τερματοφύλακας με τέτοια σωματομετρικά χαρακτηριστικά και με τέτοιο κορμί, να μην μπορεί να βοηθηθεί απ' το μυαλό του.

Image result for σα ολυμπιακοσ

Στην Ανδαλουσία, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 1-0 από τη Μπέτις, με τον Σα να είναι πάρα πολύ καλός κάτω από τα δοκάρια των Πειραιωτών, βοηθώντας την ομάδα του να φύγει με ένα χαμηλό και αξιοπρεπές σκορ.
Στο γκολ που δέχθηκε ίσως μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο και γενικά έδειξε ξανά ασταθής, όμως έχουμε ξαναπεί ότι είναι ένας τερματοφύλακας με σπουδαίες περγαμηνές και με μεγάλο ταβάνι, κάτι που αποδεικνύεται και από την διπλή μεγάλη του απόκρουση στη φάση του πέναλτι.

Image result for μπαρκας

Η ΑΕΚ διανύει περίοδο αγωνιστικής κρίσης, κάτι που φάνηκε και στην αναμέτρηση κόντρα στον Άγιαξ στο ΟΑΚΑ. Η Ένωση δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα να είναι ανταγωνιστική κόντρα στους Ολλανδούς.
Ο Μπάρκας έκανε ένα σημαντικό λάθος στη φάση του πρώτου γκολ, όταν και απομάκρυνε άσχημα τη μπάλα με τα πόδια. Η ευκολία με την οποία η άμυνα του γυρνούσε συνεχώς τη μπάλα προς τα πίσω, αναγκάζοντας τον να παίζει με τα πόδια, ήταν κάτι που τον κούρασε ιδιαίτερα και φάνηκε από τις αντιδράσεις του, σε συνδυασμό με τον πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, τον οδήγησαν στο συγκεκριμένο διώξιμο της μπάλας.