Η Ρεν έδωσε την ευκαιρία τον 16χρονο Μπονέ

Image result for PEPE BONET

Η αποβολή του βασικού τερματοφύλακα της Ρεν, Εντουάρντ Μεντί, μόλις στο 5ο λεπτό, έδωσε την ευκαιρία στον 15χρονο Πεπέ Μπονέ να αγωνιστεί για ένα μεγάλο διάστημα του αγώνα κόντρα στην Κλουζ για το Γιουρόπα Λιγκ, παίρνοντας την ευκαιρία απ' τον προπονητή του.

Μπορεί ο μικρός να αγωνίστηκε κατ' ανάγκη, όμως ήταν μία πολύ σωστή επιλογή απ' τους Γάλλους που έδωσαν την ευκαιρία σε έναν νεαρό γκολκίπερ να αγωνιστεί σε τόσο υψηλό επίπεδο. Κάτι τέτοιο είναι γνώριμο σε μας μιας και στην Ελλάδα έχει συμβεί αρκετές φορές στο παρελθόν.

Έχουμε πει ξανά αρκετές φορές, ότι όταν χρησιμοποιείς ένα νεαρό τερματοφύλακα, θα πρέπει να ξέρεις ότι θα ματώσεις, το πόσο, κάθε φορά διαφέρει, όμως οι καρποί του ρίσκου είναι πολύ πιο γλυκοί και αποφέρουν μεγάλα οφέλη στο μέλλον.

Δείτε σε βίντεο την αποβολή του Μεντί:


Image result for ολυμπιακοσ μπαγερν σα

Στα δικά μας, ο Σα δέχθηκε τρία γκολ από τη Μπάγερν, χωρίς να μπορεί να κάνει κάτι περισσότερο σε κανένα από αυτά και χωρίς να έχει ευθύνη. Σε γενικές γραμμές μία πολύ καλή προσπάθεια του Ολυμπιακού την Τρίτη, κόντρα στην πολύ μεγάλη Μπάγερν Μονάχου.