Οι τερματοφύλακες της 7ης αγωνιστικής

Image result for ολυμπιακος οφη

Αγχωτική νίκης στο Γ. Καραϊσκάκης για τον Ολυμπιακός κόντρα σε έναν εξαιρετικό ΟΦΗ, που σημείωσε ένα εκπληκτικό γκολ, στο οποίο δε νομίζω ότι θα μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο ο Σα, καθώς προκύπτει από την ικανότητα του επιθετικού. Ο Σωτηρίου επίσης δεν έχει ευθύνη για τα γκολ που δέχθηκε, ενώ σε γενικές γραμμές στάθηκε αρκετά καλά.

Image result for γιαννακοπουλοσ παναιτωλικοσ

Στο Αγρίνιο, Παναιτωλικός και ΑΕΛ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2, με τον Κρίστινσον να είναι καλός και να μην φέρει ευθύνη για τα γκολ. Τα έχουμε ξαναπεί, είναι ένας γεμάτος τερματοφύλακας, πάρα πολύ καλός και βοηθάει την ΑΕΛ τα μέγιστα. 

Ο Γιαννακόπουλος για το πρώτο γκολ δεν έχει μεγάλη ευθύνη αν και μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο, κλείνοντας με το σώμα του και όχι να απλώσει το πόδι λανθασμένα, προφανώς είναι κάτι που το έχει μάθει απ' τον αυστριακό... Για το δεύτερο γκολ δεν το συζητώ καν ότι η ευθύνη είναι καθολικά δική του. Δεν επιτρέπεται Νικολάκη με τέτοιο κορμί και να σε πετάνε κάτω σαν άδειο σακί. Τεράστια ευθύνη. Παρόλα αυτά θεωρώ ότι είναι πολύ καλός τερματοφύλακας και με δουλειά και πείσμα μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα για να καθιερωθεί στην 11άδα του Παναιτωλικού.


Άτυχος ο Κότνικ στη Νέα Σμύρνη στο ματς του Πανιωνίου με τον Αστέρα Τρίπολης, ας ελπίσουμε να είναι καλά και να του ευχηθούμε περαστικά. Το γκολ που δέχθηκε ο Μαλέρμπ, ήταν από μακρινή απόσταση, θεωρώ όμως ότι θα μπορούσε να το βγάλει, δεν ήταν άπιαστο. Δεν μπορούμε να είμαστε πολύ αυστηροί μαζί του, καθώς ο άνθρωπος μπήκε κρύος από τον πάγκο. Σε πραγματικά δύσκολη θέση ο Πανιώνιος, ας ελπίσουμε ότι θα ανακάμψει.

Ο Παπαδόπουλος στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων για τον Αστέρα Τρίπολης στην αναμέτρηση αυτή.

Image result for ξανθη αρης

Πρεμιέρα με νίκη για τον νέο προπονητή του Άρη, Μίκαελ Ένινγκ, σε έναν αγώνα που ο Έμαν έδειξε μία σταθερότητα, όντας αρκετά καλός. Μακάρι να μπορέσει να βοηθήσει τον Άρη στη συνέχεια.

Ο Αμπάντ έκανε ένα πέναλτι το οποίο νομίζω ότι μπορούσε να αποφύγει. Βγήκε πολύ παρορμητικά, ίσως να μπορούσε να ελέγξει λίγο καλύτερα τη φάση και να βγάλει τον παίκτη λίγο πιο αριστερά, εκτός πεδίου βολής, αυτή η φόρα όμως, πολλές φορές έχει αυτό το αποτέλεσμα.

Image result for παοκ λαμια

Καταιγιστικός ο ΠΑΟΚ στα πρώτα λεπτά του αγώνα κόντρα στη Λαμία. Ο Μάρκος Βελλίδης θεωρώ ότι είναι πολύ καλός τερματοφύλακας, αλλά στο συγκεκριμένο ματς εκτέθηκε. Συμβαίνουν αυτά όμως στη θέση του γκολκίπερ, δεν με ενδιαφέρουν αυτά που γράφονται γι' αυτόν, τον γνωρίζω προσωπικά, είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας και κυρίως άνθρωπος και βρέθηκε απλά σε ένα άσχημο απόγευμα. Στην Ελλάδα όμως βιαζόμαστε να πάρουμε αποφάσεις και κεφάλια.

Ο Ζίβκοβιτς απ' την άλλη είχε ένα πολύ ήσυχο απόγευμα.

Image result for αεκ βολος

Ο Τσιντώτας έχει έλλειψη αγώνων κάτι που ήταν πολύ ξεκάθαρο στο ματς της ΑΕΚ κόντρα στον Βόλο. Παρουσιάστηκε πολύ βαρύς με εμφανή την έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού. Νομίζω ότι είναι ένας καλός τερματοφύλακας, θα μπορούσε να αποτρέψει το πρώτο γκολ ίσως, ενώ στο δεύτερο, ναι μεν έγινε κόντρα, αλλά ήταν σε απόσταση 20 μέτρων, θα μπορούσε να έχει αντιδράσει. Έχει ευθύνη και αν θέλουμε να βρούμε δικαιολογίες, θα βρούμε 100, το θέμα είναι ότι είσαι στην ΑΕΚ και πρέπει να κάνεις το κάτι παραπάνω.

Ο Γκαραβέλης έκανε ένα πέναλτι παρόμοιο με του Αμπάντ, καθαρή παράβαση. Ίσως θα πρέπει να δοθεί μία ευκαιρία στον Μελίσσα, μιας και ο Γκαραβέλης έχει πάρει αρκετές ευκαιρίες χωρίς να εμπνέει μεγάλη εμπιστοσύνη.

Image result for ατρομητος παναθηναικος

Ο Παναθηναϊκός δείχνει να βρίσκει τα πατήματά του και με το εκπληκτικό γκολ του Χατζηγιοβάνη πήρε τη νίκη στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο. Ο Μανδάς ήταν πολύ δύσκολο να αντιδράσει. Ο μικρός στέκεται αξιοπρόσεκτα και θεωρώ ότι κέρδισε τη θέση από τον Θεοδωράκη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι τέλειος. Είναι μικρός και θέλει καθημερινή δουλειά για να βελτιωθεί περαιτέρω. Αν κάνει το λάθος να νομίζει ότι έφτασε κάπου, το έχασε το παιχνίδι.

Ο Διούδης μετά από καιρό μου έκανε εξαιρετικά καλή εντύπωση, όντας πάρα πολύ σταθερός, ξεπερνώντας ίσως και τα προβλήματα υγείας, ήταν πάρα πολύ καλός και σταθερός, όπως και όλος ο Παναθηναϊκός. Ίσως η αλλαγή που έγινε στην ομάδα να έφερε ένα νέο άνεμο αισιοδοξίας.