Παναχαϊκή - Παναθηναϊκός 1-3, με καλή παρουσία των γκολκίπερ (vid)


Εβδομάδα Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Παναθηναϊκό να είναι αρκετά καλός μετά από καιρό και να περνάει από την Πάτρα με 3-1. Ο Διούδης είχε και καλές και κακές στιγμές στην αναμέτρηση, δείχνοντας να είναι επηρεασμένος απ' τη γενικότερη καθίζηση της ομάδας τον τελευταίο καιρό. Είχε μία πολύ καλή επέμβαση στο ενεργητικό του σε μία κεφαλιά στην αρχή του αγώνα.

Απ' την άλλη, η Παναχαϊκή, παρά την ήττα πάλεψε πολύ και έδειξε πολύ δυνατή για τα δεδομένα της Β' Εθνικής και θεωρώ ότι θα είναι μία απ' τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Σούπερλιγκ. 

Ο γκολκίπερ της ομάδας, ο Κωνσταντίνος Καπούταγλης, αγωνίστηκε ξανά μετά από αρκετό καιρό, όντας πολύ καλός και είχε στο ενεργητικό του ορισμένες δύσκολες επεμβάσεις. Στο πρώτο γκολ είχε αρκετούς παίκτες μπροστά του και δεν είχε καλή ορατότητα, κάτι που τον δυσκόλεψε, το δεύτερο τέρμα που δέχθηκε ήταν αυτογκόλ, ενώ το τρίτο, ήταν μία πολύ δύσκολη και περίεργη φάση, που θεωρώ πως ήταν απόρροια της αποβολής του Ρουγκάλα, με αποτέλεσμα να χαθούν εντελώς τα μαρκαρίσματα.

Ήταν το πρώτο του παιχνίδι μετά από καιρό και νομίζω πως ήταν πάρα πολύ καλός. Αν παίζει συνεχόμενα, είμαι σίγουρος πως θα δούμε έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα.