Τα ντέρμπι χρειάζονται τερματοφύλακα εμπιστοσύνης

 

Ο Ολυμπιακός διατήρησε τη διαφορά των 10 βαθμών από τον ΠΑΟΚ και παρότι θεωρώ ότι ο Πέδρο Μαρτίνς δεν ήταν σε καλή βραδιά, ο ΠΑΟΚ πάλι δεν μπόρεσε να κερδίσει. Και έρχομαι σε αυτό που είχαμε γράψει προ ημερών, με έναν κανονικό προπονητή, θα τον είχε δυσκολέψει ακόμα περισσότερο και μπορεί να είχε πάρει και το ματς. Όσον αφορά τον Πασχαλάκη, τα έχουμε πει και τα έχουμε γράψει πάρα πολλές φορές πλέον, ότι είναι ένας τερματοφύλακας που δεν μπορείς να βασιστείς πάνω του και είναι λάθος το ότι τον χρησιμοποιεί τόσο επίμονα ο Γκαρσία. Διότι, είμαι σίγουρος, ότι ο Μάριο Γκαλίνοβιτς, σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε έναν τέτοιο τερματοφύλακα. Αυτή τη στιγμή, ο Ζίβκοβιτς δεν είχε παρουσιάσει κανένα απολύτως πρόβλημα.


Και ο Σα δεν ήταν σε καλή βραδιά, αλλά μπορεί να δικαιολογηθεί λόγω της ίωσης που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες. Δε νομίζω ότι έχει ευθύνη στο γκολ, ήταν μία δύσκολη φάση, ίσως να μπορούσε να διώξει τη μπάλα με μεγαλύτερη δύναμη στο πλάι, όμως ήταν πολύ δύσκολο να την μπλοκάρει.


Ο Αθανασιάδης κράτησε και πάλι το μηδέν για την ΑΕΚ και αυτό είναι που πρέπει να κρατήσουμε, δίνει μεγάλη σιγουριά στην άμυνά του και αυτό είναι το σημαντικό. Ήθελα να ήξερα, ο Μπουσέ στην εκτέλεση φάουλ του Λιβάι Γκαρσία, τι ακριβώς φύλαγε. Η μπάλα πήγε στη γωνία που αυτός ήλεγχε και αυτός ήταν εκεί. Πως έφτιαξε το τείχος, τι φύλαγε ακριβώς; Απαράδεκτο λάθος να δέχεσαι τέτοιο γκολ στη γωνία σου, τα έχουμε γράψει και για άλλους, τώρα ήρθε η ώρα και γι' αυτόν. Δείχνει αστάθεια ο Μπουσέ.

Καλύτερος ο Ατρόμητος κόντρα στη Λαμία, αρκετά καλός και ο Μανδάς, χωρίς καμία ευθύνη στο γκολ. Ο Επασί έχει ευθύνη για το δεύτερο γκολ, ήταν ένα σουτ το οποίο μπορούσε να το βγάλει.