ΟΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ (6η Αγωνιστική)





 ΛΑΜΙΑ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ     1:0  

Καλό  ματς σε γενικές γραμμές η Λαμία φάνηκε να  ήθελε περισσότερο αυτό το ματς και τα κατάφερε. Άτυχο το ντεμπούτο του Γιάσμικο Βέλιτς έστησε καλά την ομάδα το πάλεψε. Πάντως ο Λεβαδειακός έχει καλή ομάδα και νομίζω ότι δεν θα κινδυνεύσει στο τέλος. 

ΣΑΡΑΝΟΦ : Δεν πιέστηκε και όπου χρειάστηκε ήταν σταθερός.

ΜΑΡΚΟΒΙΤΣ : Κράτησε  την ομάδα μέσα στο ματς με τις σωστές ενέργειες του. Για το Γκολ δεν φέρει ευθύνη και δεν νομίζω να μπορούσε να κάνει κάτι. Ευθύνη  φέρει όλη η άμυνα !!!


 
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – Ο.Φ.Η   2:0

Επαγγελματική  νίκη  για τον Αστέρα που την ήθελε πάρα πολύ .
Ο Ο.Φ.Η. δεν έπεισε .

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ : Δεν πιέστηκε & όπου χρειάστηκε ήταν δήλωσε παρών.

ΣΤΙΒΕΝΣ : Ήταν καλός στο εν λόγω ματς και κράτησε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα. Μακάρι να αποδίδει  καλά και να βοηθήσει τον Ο.Φ.Η.  Για τα Γκολ δεν φέρει ευθύνη !!!



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ –ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  2:0

Επιτέλους ορθολογικό ποδόσφαιρο από έναν προπονητή με προσωπικότητα. Θα μπορούσε ο Ολυμπιακός να πετύχει και άλλα Γκολ αλλά έπεσε πάνω στον πολύ καλό  Γιαννιώτη.

ΤΖΟΛΑΚΗΣ : Πάρα πολύ καλός ο νεαρός Τερματοφύλακας του Ολυμπιακού. Ένας  Τερματοφύλακας με ταλέντο μικρός σε ηλικία (20 ετών)  που έχει μπροστά του 15 χρόνια 
( βάση προϋποθέσεων) να παίξει ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο. Αν τον διαχειριστεί σωστά ο Ολυμπιακός θα ξεχάσει για πολλά χρόνια να πάρει Τερματοφύλακα. Είναι αμαρτία να μην στηριχτεί ο νεαρός και να χάσει την θέση του από κάποιον αμφιβόλου αξίας τερματοφύλακα που δεν έχει μπροστά του 3 ως 5 χρόνια να παίξει ποδόσφαιρο και αν παίξει !!! 

ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ :  Σήμερα θα γράψω και θα αποδώσω τα εύσημα στον Γιαννιώτη διότι ήταν πολύ καλός και αυτό κράτησε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα. Το πρόβλημα που έχει με τα πόδια του πρέπει να το προσέξει και να το βελτιώσει όσο γίνεται. Καμιά ευθύνη δεν έχει για τα Γκολ. Ο Ατρόμητος έχει μπει σε σωστό δρόμο έχει πολύ καλό προπονητή και καλή ομάδα .


ΒΟΛΟΣ  -  ΑΡΗΣ   2:0

Ένα ματς με τους παίκτες & των δύο ομάδων να δίνουν ρεσιτάλ σε ατομικό επίπεδο με την δεξιοτεχνία τους. Αλλά  μόνο ο Βόλος ήταν «ομάδα» με αρχή και τέλος και ωραία φιλοσοφία μέσα στον αγωνιστικό χώρο  ( αν και με 10 παίκτες λόγω αποβολής). Ο Άρης ενώ έχει απίστευτους παίκτες όλοι είναι μπαλαδόροι και άριστοι σε ατομικό επίπεδο….. αλλά σαν ομάδα παίζει άναρχα πιστεύω ο νέος προπονητής της ομάδας Πάρντιου θα βρει την λύση.

ΚΛΕΙΜΑΝ : Πολύ καλός & με μεγάλη σιγουριά. Από ματς σε ματς δείχνει καλύτερος. Το έχω ξαναπεί μπορεί να παίξει σε οποιαδήποτε ομάδα με υψηλούς στόχους. Δυνατός  Τερματοφύλακας ο Ισραηλίτης!!!!

ΚΟΥΕΣΤΑ : Έμπειρος Τερματοφύλακας πάρα πολύ καλός , αλλά χθες «προδόθηκε» από την αμυντική λειτουργία της ομάδας. Για τα γκολ δεν φέρει καμία ευθύνη


Π.Α.Ο.Κ.  -  ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ  1:2

«Δεν παίζεται αυτός ο Παναθηναϊκός»


Από νίκη σε νίκη πετάει ο Παναθηναϊκός , παρουσιάζει δείγματα μεγάλης ομάδας που ακόμα και αν είναι πίσω στο σκορ παίζει με τόσο ψυχραιμία και υπομονετικά που λες από στιγμή σε στιγμή θα ισοφαρίσει και θα γυρίσει το ματς …. Όλο αυτό είναι έργο Γιοβάνοβιτς ……. Για τον Π.Α.Ο.Κ τι να πούμε πολλά προβλήματα ας ελπίσουμε ότι ο προπονητής του θα βρει την λύση

ΚΟΤΑΡΣΚΙ : Είναι πολύ καλός Τερματοφύλακας και με μεγάλο «ταβάνι» για την εξέλιξή του. Ήταν καλός χθες ως  το 1-0 για το οποίο Γκολ δεν φταίει. Όσο για το 2ο  Γκολ ατύχησε και άργησε να πέσει στην λόμπα  και βρήκε με γροθιά το κεφάλι του αντιπάλου πέναλτι  μάρς 100%. Δεν μπόρεσε εκεί να κρατήσει τον Π.Α.Ο.Κ μέσα στο παιχνίδι…. Ανεξάρτητα από αυτό είναι μεγάλο ταλέντο !!!


ΜΠΡΙΝΙΟΛΙ : Η ήρεμη δύναμη κάτω από τα δοκάρια του Παναθηναϊκού. Και χθες ήταν άψογος !!! καμία ευθύνη στο Γκολ από τους στυλοβάτες της μεγάλης νίκης του Παναθηναϊκού !!!



  ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ   1:4

«Πλούσιο ματς σε φάσεις και Γκολ»

Τι ωραία ομάδα έχει φτιάξει ο Γ. Αναστασίου !!  Μια ομάδα γεμάτη υγεία που παίζει ποδόσφαιρο και χαίρεσαι να την βλέπεις !!! συγχαρητήρια στο Γ. Αναστασίου !!!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχει καμία σχέση με περσινή ομάδα….. ακόμα ψάχνεται ….. 

ΣΟΥΛΗΣ : Όταν δεν υπάρχει συνοχή στην άμυνα την πληρώνει πάντα ο Τερματοφύλακας. Είναι από τις μαύρες στιγμές για έναν Τερματοφύλακα και είναι επιτακτική ανάγκη να ξεπεράσει γρήγορα το Σοκ της 4άρας  και να προχωρήσει . Δυστυχώς αυτά έχει η ζωή του Τερματοφύλακα. Πιο πολλές είναι οι πίκρες παρά οι χαρές !!

ΑΝΕΣΤΗΣ : Τερματοφύλακας που κάθε ομάδα θα ήθελε να έχει στις τάξεις της. Σωστός και ψύχραιμος για μια ακόμη φορά . Για το Γκολ δεν φέρει ευθύνη εκεί που πήγε  η μπάλα δύσκολα μπορεί να αποκρούσει ο Τερματοφύλακας.



      Α.Ε.Κ. – ΙΩΝΙΚΟΣ  4:1


« ΓΚΟΥΜΑΣ- ΜΠΑΡΛΟΣ- ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ»

«ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΤΗΣ Α.Ε.Κ»

Ο πεισματάρης και τελειομανής Δ. Μελισσανίδης έκανε το ονειρο του και το όνειρο εκατομμυρίων Αεκτζίδων και πραγματικών φιλάθλων πραγματικότητα. Η «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» είναι γεγονός. Συγχαρητήρια  κύριε Μελισανίδη!!!

Χθες στο πρώτο ματς στην «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» έπαιξε γηπεδούχος γιατι όλα τα χρόνια (19) ήταν σαν να έπαιζε εκτός έδρας . Ήταν καλή όσο έπρεπε και σκόρπισε το Ιωνικό οποίος φέτος παραπαίει. Η Α.Ε.Κ υγιείς πλέον ομάδα παίζει όπως θέλει σε αυτό το στολίδι και όσο περνά ο καιρός θα συνηθίζει καλύτερα στο μεγαλοπρεπές γήπεδο. Μεγάλη δουλεία η έδρα!!!!

Ο Ιωνικός δύσκολα θα σωθεί φέτος , είναι διαλυμένος μέσα στα αποδυτήρια & δίχως βοήθεια από τον προπονητή στον αγωνιστικό χώρο. Το πιο πιθανό είναι να φταίνε  και οι διοικούντες . ( Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι).


ΣΤΑΝΚΟΒΙΤΣ : Το έχω ξαναπεί είναι Τερματοφύλακας για μεγάλα πράγματα όσο περίεργο είναι το στυλ του τόσο καλός Τερματοφύλακας είναι. Χθες ήταν σωστός όπου έπρεπε δίνει μεγάλη σιγουριά στην άμυνα. Για το Γκολ δεν φέρει ευθύνη !!!

ΧΟΥΤΕΣΙΩΤΗΣ : Ο μόνος που προσπάθησε και κράτησε το σκορ στο επίπεδο του 4. Έκανε 5 επεμβάσεις «φωτιά» για σίγουρα Γκολ. Αυτός ο τερματοφύλακας πραγματικά αδικείται που παίζει σε αυτή την ομάδα… Μπορεί άνετα σε οποιαδήποτε ομάδα με υψηλούς στόχους. Για τα Γκολ εξυπακούεται  ότι δεν φταίει.