Ο Π.Α.Ο.Κ. ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΙ


 


Ο Π.Α.Ο.Κ. κέρδισε τον Ολυμπιακό μέσα στο κατάμεστο Καραϊσκάκη γεμίζοντας χαρά τον κόσμο του. Ενώ οι φίλοι του Ολυμπιακού έφυγαν με σκυμμένο το κεφάλι με γεμάτοι ερωτηματικά και στεναχώρια.

 Ο Π.Α.Ο.Κ. με παίκτες  που ξέρουν την ιστορία αυτών των ματς  μπήκε πιο έτοιμος και αιφνιδίασε τον Ολυμπιακό. Σημειωτέων  ότι στην ενδεκάδα του Π.Α.Ο.Κ. έπαιζαν 5 νεαροί από τις ακαδημίες του οι οποίοι φάνηκαν πόσο γαλουχημένοι είναι με την δυναμική του κλαμπ. Μια δυναμική που μετέδιδαν στους υπόλοιπους παίκτες.
Δεν μπορώ να καταλάβω πως ο Ολυμπιακός που ο Πρόεδρος δίνει τα πάντα για τις ακαδημίες και ξοδεύει πολλά χρήματα να μην έχει στήριγμα και ραχοκοκαλιά της ομάδας τουλάχιστον 5 παίκτες ενδεκαδάτους από τις ακαδημίες οι οποίοι θα ξέρουν τι εστί ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Πρέπει κάποια στιγμή και οι ακαδημίες να παράγουν να έχουν και αυτές ανταπόδοση στα θέλω του κλαμπ με παίκτες που θα γίνονται ενδεκαδάτοι και θα έχουν μεταπολιτική  αξία!!!

Ας ελπίσουμε ότι ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών. Γιατί αυτό που βλέπουμε δεν μπορεί να είναι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ !!!! 

ΤΖΟΛΑΚΗΣ : Πολύ καλά έκανε ο Μίτσελ και χρησιμοποίησε τον Τζολάκη. Αυτό είναι το μέλλον του Ολυμπιακού. Πρέπει και αυτός όμως να αποδείξει ότι αξίζει να φορά αυτή την φανέλα που έχουν τιμήσει πολύ μεγάλοι τερματοφύλακες στον παρελθόν. Και πάνω από όλα να σταματήσει να παίζει φοβισμένα η «γλώσσα του σώματος μιλάει» και ο κόσμος βλέπει ….. 
Το ποδόσφαιρο και ειδικά η θέση του τερματοφύλακα « REAL POLITIC» όλοι τον στηρίζουν έτσι και αυτός πρέπει να δίνει το καλύτερο του εαυτό δουλεύοντας, προσπαθώντας και ψάχνοντας να καλυτερεύσει τις αδυναμίες του. Για τα γκολ δεν έχει ευθύνη ίσως ακόμα να είναι άπειρος για να μπορεί να αντιδράσει σε τόσο δύσκολες φάσεις. Και κάτι ακόμα δεν κάνουμε έξοδο σε όλες τις μπάλες και ειδικά όταν ο αντίπαλος μαρκάρεται από τους αμυντικούς μας .

ΚΟΤΑΡΣΚΙ : Με καλές και κακές στιγμές σε όλο του ματς, αλλά πρέπει να καταλάβει ότι δεν παίρνονται όλες οι σέντρες και το μπες βγες στην εστία δεν είναι σωστό. Έχει ευθύνη για το γκολ αν ήταν στην εστία ίσως απέκρουε. Ευθύνη όπως είπαμε για το μέσα – έξω που έκανε. Φταίει βέβαια και ο αμυντικός που νικήθηκε από τον Χάμες με φοβερό άλμα και η κεφαλιά του από ένα σημείο και μετά ήταν άπιαστη .