ΟΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ( 9η Αγωνιστική)


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΒΟΛΟΣ  0:2

 «ΠΩ ! ΠΩ ! ΠΩ! ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ; »

O Ποδοσφαιράνθρωπος  Αχ .Μπέος έχει φτιάξει ομάδα που χαίρεσαι να την βλέπεις και να ευχαριστιέσαι ποδόσφαιρο και δεν είναι τυχαίο που όποια ομάδα παίρνει στα χέρια του βγάζει ποδοσφαιρική υγεία !!

Ο Ατρόμητος δύσκολα θα μπορούσε να κάνει κάτι καλό απέναντι σε αυτόν τον εκπληκτικό Βόλο πάντως ο Ατρόμητος είναι δυνατή ομάδα και με στόχους. Πιστεύω ήταν μια άσχημη παρένθεση το χθεσινό ματς συν το άτυχο ματς με την Α.Ε.Κ.

ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ : Καμιά ευθύνη στα γκολ. Προσπάθησε αλλα εκτέθηκε από τους αμυντικούς του δεν τον βοήθησαν καθόλου. Ο Ανδρέας είναι σε ανοδική πορεία και αν τύχει της ανάλογης υποστήριξης από τους αμυντικούς του δεν θα δέχεται εύκολα τέρμα η ομάδα.

ΚΛΕΙΜΑΝ : Εκπληκτικός και αυτός όπως όλη η ομάδα. Το έχω ξαναπεί αυτός θα κάνει μια καλή μεταγραφή. Εκρηκτικός ,αλτικός, ταχυδυναμικός με γρήγορη σκέψη και αντίδραση πονηρός και έξυπνος ο Ισραηλίτης. Μακάρι να συνεχίσει έτσι είναι εξαιρετικός!!


ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0:2
«ΝΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ»

Παίζοντας  αποφασιστικά  στο β ημίχρονο ο Ολυμπιακός κέρδισε δίκαια τον Παναιτωλικό και πάει με ανεβασμένη ψυχολογία  να αντιμετωπίσει την Φράιμπουργκ
Ο Παναιτωλικός ήταν σε κακό βράδυ !!

ΣΤΕΡΓΙΑΚΗΣ : Εμφανείς η έλλειψη του έμπειρου Ανέστη κάτω από τα δοκάρια του Παναιτωλικού. Για τα γκολ δεν μπορούμε να πούμε κάτι για τον νεαρό τερματοφύλακα. «όλα πιάνονται και όλα τρώγονται» αλλά τα γκολ του Ολυμπιακού ήταν εξαιρετικά σε εκτέλεση και δύσκολα για τον νεαρό τερματοφύλακα να αντιδράσει. Μπορεί  όμως μελλοντικά αυτός ο τερματοφύλακας να μας εκπλήξει θετικά εάν προσεχθεί  και προσέξει και ο ίδιος.

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ : Ντεμπούτο για τον νεοφερμένο τερματοφύλακα του Ολυμπιακού. Δεν πιέστηκε καθόλου… Άλλωστε τι να πούμε για αυτόν τον τερματοφύλακα ; Έχουμε πει τόσα πολλά στο παρελθόν…. Πάντως  χθες σε μια υποτυπώδη πίεση του έφυγε η μπάλα από τα χέρια… βέβαια ο διαιτητής έδωσε φάουλ « όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις». Όμως δεν ξέρω τι θα γινόταν ένα η μπάλα κατέληγε στα δίχτυα. 

ΙΩΝΙΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2:2
« Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΩΝ»

Ακόμη μια αγωνιστική ο Ιωνικός δεν κατάφερε να κερδίσει και δεν μπόρεσε να εκμεταλευτεί την έδρα του και να πάρει το τρίποντο από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο ΠΑΣ Γιάννινα ευνοείται από την ισοπαλία διότι στον δεύτερο γύρο έχει τον Ιωνικό στην έδρα του. Ο Ιωνικός φάνηκε σήμερα όσο είχε δυνάμεις και όσο οι παίκτες κλειδιά « ΛΟΒΕΡΑ & ΑΟΣΜΑΝ» ήταν στον αγωνιστικό χώρο είχε το πάνω χέρι όταν βγήκαν έγιναν χειρότερα τα πράγματα για την ομάδα …. Ίσως χρειάζεται ένα ηλεκτροσόκ για να κάνει η ομάδα επανεκκίνηση με στόχο να σώσει την κατηγορία, διαφορετικά δεν βλέπω  « φως στον ορίζοντα» . Ο ΠΑΣ Γιάννινα έδειξε δεμένο σύνολο και αυτό θα φανεί στα επόμενα ματς όπως και πόσο χρήσιμος ήταν ο σημερινός πόντος. 

ΧΟΥΤΕΣΙΩΤΗΣ :  Ο Λευτέρης δεν έχει ευθύνη για τα πέναλτι και τα γκολ. Αλλά γενικά είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι δεν περνά καλά και δεν αισθάνεται ωραία και άνετα. Ας ελπίσουμε ότι θα αλλάξουν κάποια πράγματα και θα βρουν όλοι την ηρεμία τους και η ομάδα τον δρόμο της.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ :  Ναι μεν ήταν πολύ ωραία τα γκολ του Ιωνικού, αλλά όχι «άπιαστα» όταν είσαι τερματοφύλακας σε ομάδα της Λίγκας πρέπει να αντιδράς καλύτερα σε τέτοιου είδους φάσεις γκολ. Στο ματς  ήταν από αυτούς που βοήθησαν περισσότερο με καλές επεμβάσεις και πήρε η ομάδα τον πόντο. Ίσως είναι λίγο βαρύς και πρέπει να γίνει ελαστικός και γρήγορος .

Π.Α.Ο.Κ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ.   2:2
« ΔΙΧΩΣ ΑΞΙΑ Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ»

Δεν μπόρεσε ο Π.Α.Ο.Κ να κάμψει την αντίσταση του εμψυχωμένου Αστέρα Τριπ.  και πάλι καλά που δεν έχασε και το ματς. Πρέπει αυτά τα ματς να τα καθαρίζεις Π.Α.Ο.Κ είσαι !!! 
Ο Αστέρας Τρίπολης το πάλεψε έφτασε πολύ κοντά στο τρίποντο αλλά τελικά ο πόντος της ισοπαλίας κέρδος είναι.

ΚΟΤΑΡΣΚΙ : Έχουμε πει πολλές φορές ότι είναι μεγάλο ταλέντο και με μεγάλο ταβάνι εξέλιξης. Αλλά πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο για να μην δέχεται εύκολα γκολ.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ : Τερματοφύλακας με σταθερή αξία στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι. Για τα γκολ δεν έχει καμιά ευθύνη.
Εδώ έχουμε όμως και τον Τσιφτσή ένα μεγάλο ταλέντο με πολλές συμμετοχές στην πρώτη ομάδα. Είναι ένα νέο παιδί και τερματοφύλακας με μεταπολιτική αξία θα πρέπει όμως τώρα να κάνει υπομονή και να περιμένει την ευκαιρία του. Πιστεύω ότι η ομάδα έχοντας τέτοιο περιουσιακό στοιχείο στα χέρια της θα είναι αρωγός στην προσπάθεια να πάρει παιχνίδια στα χέρια του. Όπως θα πρεπει να προσέξει και τον άλλον τερματοφύλακα γεννημένο το 2003 που παίζει στην Κ19 τον Νίκο Γραμματικάκη που είναι και αυτός εξαιρετικό ταλέντο. 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΡΗΣ  1:0
«ΜΑΤΣ ΓΕΜΑΤΟ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΟΛΟΣ»

Όσοι βρέθηκαν στο «Απ. Νικολαΐδης»  « απόλαυσαν ένα παιχνίδι αντάξιο των ονομάτων των δύο ομάδων. Ένας Παναθηναϊκός πραγματικά από άλλον πλανήτη και ένας Άρης με φοβερή ποιότητα παικτών παρουσίασαν μια ποδοσφαιρική « attraction» με γεμάτο θέαμα η μόνη έλλειψη ήταν τα πολλά γκολ. Αλλά είπαμε αυτός ο Παναθηναϊκός δεν έχει σταματημό και πάει με σπασμένα φρένα διψάει για την νίκη σε κάθε ματς και την πετυχαίνει. Η πίεση που δημιουργεί στον αντίπαλο είναι αφόρητη .

ΜΠΡΙΝΙΟΛΙ :Σταθερότατος πανέξυπνος και διορατικός. Βοήθησε την ομάδα στο 15΄ λεπτό με δύσκολη απόκρουση. Σε όλο το ματς ήταν άψογος !!!

ΚΟΥΕΣΤΑ :  και αυτός έκανε πολύ καλό ματς με εξαιρετικές αποκρούσεις στο ενεργητικό του. Και αυτός είναι το Α και το Ω του Άρη «βέβαια έχει κάποια ευθύνη στο γκολ… είναι εμπλεκόμενος» είναι δυνατή προσωπικότητα και όλοι τον σέβονται και τον πιστεύουν. Και εγώ έχω εκφράσει για αυτόν τον τερματοφύλακα τα καλύτερα λόγια . 



ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – Α.Ε.Κ  0:2
« ΞΥΠΝΑ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ»

Πολύ καλή η Α.Ε.Κ. ήξερε τι ήθελε, ο Αλμέιδα δείχνει να έχει πιάσει το «σφυγμό» του κλαμπ. Έκανε μια άκρως επαγγελματική Νίκη και ανεβαίνει …… στην συνείδηση όλου του κόσμου της Α.Ε.Κ. και μη, ανεβαίνει στην βαθμολογία και στην ψυχολογία. Μακάρι να προχωράει έτσι είναι καλό για το Ελληνικό πρωτάθλημα.
Ο Λεβαδειακός δεν μπόρεσε να κοντράρει την Α.Ε.Κ παρά τις φιλότιμες προσπάθειες όλων .

ΜΑΡΚΟΒΙΤΣ : Ένας πολύ καλός τερματοφύλακας που κάθε εβδομάδα  δίνει τα διαπιστευτήριά του , δεν έχει ευθύνη στα γκολ.

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ : Βλέπω με ιδιαίτερη χαρά να κερδίζει όλους στην ομάδα  και με το σπαθί του την θέση του στην ενδεκάδα. Πάρα πολύ αξιόπιστος , στο παιχνίδι με τα πόδια αλάνθαστος θα έλεγα  και πραγματικός «Κέρβερος» κάτω από τα δοκάρια. Πιστεύω θα βοηθήσει πάρα πολύ την Α.Ε.Κ.

Ο.Φ.Η. – ΛΑΜΙΑ   0:0
«ΔΕΝ ΔΑΓΚΩΝΕΙ Ο Ο.Φ.Η»

Και οι δυο ομάδες  πρέπει να είναι ευχαριστημένες με τον πόντο. Ένα γεμάτο ματς με φάσεις κάτω από τις δυο εστίες. Θα μπορούσαν και οι δυο ομάδες να κερδίσουν ή και να χάσουν. Ο.Φ.Η και Λαμία θα παλέψουν για την παραμονή τους στην κατηγορία.

ΜΑΝΔΑΣ: Μεγάλο παιχνίδι έκανε ο νεαρός τερματοφύλακας των Κρητικών. Ήταν στιγμές που νόμιζες ότι έπαιζε την Λαμία μόνος του. Σταθερός , ριψοκίνδυνος έκανε κατάθεση ψυχής στο γήπεδο. Μπράβο πολλά συγχαρητήρια και καλή συνέχεια !!!! 

ΣΑΡΑΝΟΦ : Και αυτός αξιοπρεπείς τερματοφύλακας κάθε Κυριακή με τον ιδρώτα του μας θυμίζει ότι τα χρόνια στον τερματοφύλακα είναι σαν το « παλιό κρασί» πάρα πολύ καλός και αυτός!! Έπαιξε ρόλο στον πολύτιμο πόντο που πήρε η ομάδα του .