ΟΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ( 8η Αγωνιστικη)


 


ΒΟΛΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ  2:1

«Ανεβαίνει ο Βόλος»

Ένας εκπληκτικός Βόλος κέρδισε δίκαια έναν «Φιλότιμο» Λεβαδειακό που προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε.


ΚΛΕΙΜΑΝ: Σήμερα ήταν αυτός  που κράτησε στο Α΄ ημίχρονο την ομάδα. Για το γκολ δεν ευθύνεται πολύ δύσκολο εκεί που πήγε η μπάλα.. εκτός αν έβγαζε το ανάποδο χέρι που πάει πιο ψηλά και πάλι όμως δεν ήταν σίγουρο ότι θα απέκρουε. Θέλω να πώς όμως ότι την περασμένη εβδομάδα έκανε γκάφες και χθες ήταν τέλειος ! Ε αυτό δεν το θέλει κανένας προπονητής όλοι θέλουν να έχουν έναν τερματοφύλακα σταθερό του 8  και όχι μια του 5 μια του 10. Έχω πει για τον Κλέϊμαν ότι είναι εξαιρετικός αλλά πρέπει να γίνει πιο σοβαρός δίχως τρέλες !!!


ΜΑΡΚΟΒΙΤΣ : Ήταν καλός βοήθησε την ομάδα κράτησε το 0 σε αρκετές περιπτώσεις αλλά για τα γκολ νομίζω ότι θα μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο !!


ΑΡΗΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ    2:1

« Ματς πρόβλημα για δυνατούς λύτες»

Με διαφορετικά θέματα δύσκολα για την κάθε ομάδα προσπάθησαν η κάθε ομάδα με τον τρόπο της. Ένας  απλός φίλαθλος βλέπει τον Άρη και σκέφτεται είναι δυνατόν αυτός ο Άρης με αυτή την ποιότητα παικτών να παρουσιάζει αυτό το θέαμα ;  Λίγο κινήθηκε στο Β΄ ημίχρονο και πήρε το ματς με ανατροπή « από 0-1 σε 2-1» σίγουρα έχει προβλήματα η ομάδα πολλά λίγα δεν γνωρίζω ας ελπίσουμε στο μέλλον να δούμε το ποδόσφαιρο που θα αντιπροσωπεύει τον Άρη. Όσο για τον Ιωνικό πάει με μαθηματική ακρίβεια στην FOOTBALL LEAGUE αφού δεν μπόρεσε να κερδίσει αυτόν τον Άρη….. ε τότε είναι άξιος της τύχης του και της μοίρας του. Ας ρίξουν  οι άνθρωποι του Ιωνικού μια ματιά στην βαθμολογία ( που ήταν πέρσι και που είναι φέτος) και να μην αεροβατούν. Οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια τουλάχιστον σε αυτή τη περίπτωση λένε την αλήθεια.

ΚΟΥΕΣΤΑ : Όταν μια ομάδα δεν τραβάει μοιραία παρασύρεται και ο τερματοφύλακας. Κατά την εκτίμησή μου είναι από τους καλυτέρους και αξιόλογους ξένους τερματοφύλακες που έχουν έρθει στην Ελλάδα και μπορούν τα νέα παιδιά οι εκκολαπτόμενοι τερματοφύλακες να παίρνουν μηνύματα από το αποτύπωμά του.


ΧΟΥΤΕΣΙΩΤΗΣ : Ο Λευτέρης είναι ο ακρογωνιαίος λίθος την ομάδας του Ιωνικού δεν έχει καμία ευθύνη για τα γκολ αντίθετα είναι κυματοθραύστης και το αλεξικέραυνο το επιθέσεων ολων των αντιπάλων. Το έχω ξαναπεί ο Λευτέρης πρέπει να παίζει σε ομάδα με διαφορετικούς στόχους.


Α.Ε.Κ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ   1:0


«Α.Ε.Κ.- ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ 1-0»

«ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ»


Στολίδι το γήπεδο και ωραίο ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες!!

Τη γέμισαν πάλι την «Αγία Σοφία» οι φίλοι της Α.Ε.Κ.  και αποζημιώθηκαν και από την απόδοση συνολικά της Α.Ε.Κ. και από την νίκη έστω και στις καθυστερήσεις. Κατέβαλε πολύ δύσκολα τον Ατρόμητο ο οποίος είναι καλοδουλεμένη ομάδα και κοντράρισε στα ίσια την Α.Ε.Κ. και μάλιστα έχασε και σημαντικές ευκαιρίες για γκολ. Αλλά είχε και η Α.Ε.Κ. τον φύλακα άγγελό της και κράτησε ανέπαφη την εστία του σε δύο δύσκολες περιπτώσεις.

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ : Για δεύτερο ματς κρατάει το μηδέν. Τερματοφύλακας  μεγάλης ομάδας ο Αθανασιάδης ήταν τέλεια η αγωνιστική του συμπεριφορά. Νομίζω ότι έχει κερδίσει την θέση με το σπαθί του. Έκανε 2 δύσκολες επεμβάσεις κρατώντας το μηδέν και την Α.Ε.Κ ζωντανή για το υπόλοιπο ματς .

ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ : Εκπληκτικός!!! Ήταν το κάτι άλλο !!! Εγώ προσωπικά τον Ανδρέα δεν τον έχω ξαναδεί σε τέτοια μεγαλειώδη εμφάνιση. Και ήταν άδικο που λύγισε με πέναλτι στο τέλος αλλά τα έχει αυτά η μπάλα. Η Α.Ε.Κ βρήκε τοίχο « ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ» με πολλές επεμβάσεις και όλες ουσιαστικές και εντυπωσιακές . Και 2 αποκρούσεις ήταν τρομερά δύσκολες για «ΗIGHLIGHTS» ευρωπαϊκού επιπέδου.

Μπράβο Ανδρέα πολλά συγχαρητήρια !!!

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – Ο.Φ.Η   2:2

« Ματσάρα στους Ζωσιμάδες»

Ο ΠΑΣ Γιάννινα να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο. Ο Ο.Φ.Η. πήρε τον πολύτιμο πόντο της ισοπαλίας στο 90΄ και για τις δύο ομάδες ισχύει το εξής : « παιχνίδι που δεν μπορείς να κερδίσεις μην το χάσεις». Και οι δύο ομάδες πρέπει να είναι ευχαριστημένες.


ΠΙΟΡ : Στην θέση του τερματοφύλακα που την τελευταία 5ετία ο ΠΑΣ ήταν πολύ δυνατός με Βελλίδη , Πασχαλάκη, Χουτεσιώτη, Λοντικίν τώρα βλέπουμε ότι χολένει ας ελπίσουμε ότι θα ξαναβρεί ηρεμία κάτω από τα δοκάρια. Στα γκολ που δέχτηκε ο ΠΑΣ πρέπει να έχει τερματοφύλακα επιπέδου για να μπορέσει να αντιδράσει και να τα αποσοβήσει και δυστυχώς ο ΠΑΣ δεν διαθέτει τέτοιο τερματοφύλακα. 


ΜΑΝΔΑΣ : πιστώνεται κάποιες καλές ενέργειες αλλά είχε σημαντικά λάθη στο ματς. Είναι νέος τερματοφύλακας θέλει πίστωση χρόνου και πιστεύω ότι ο Ο.Φ.Η. θα τον στηρίξει. Τώρα για τα γκολ δεν μπορούμε να πούμε ότι φταίει αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να βοηθήσει δίνοντας πόντους στην ομάδα .


ΛΑΜΙΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ  0:2

« Πύρρειος Νίκη»

Δια πυρρός και σιδήρου πέρασε ο Παναθηναϊκός από την Λαμία παίζοντας ποδόσφαιρο και όχι ξύλο. Κέρδισε δίκαια την Λαμία που επιστράτευσε όλη της την σκληρότητα και την αντιαθλητικότητα για να κρατήσει τον Παναθηναϊκό. Αλλά αυτός ο Παναθηναϊκός πραγματικά δεν κρατιέται είναι «καθαρόαιμο» πουλάρι που μόνο όταν φτάσει στον τερματισμό θα σταματήσει. Ο φετινός Παναθηναϊκός είναι για μεγάλα πράγματα ένα τανκ που ισοπεδώνει τα πάντα στο πέρασμά του. Σήμερα οι παίκτες του «μάτωσαν» αλλά νίκησαν. Νίκησαν ακόμη και την ανεκδιήγητη διαιτησία. Έτσι είναι οι μεγάλες ομάδες κερδίζουν τους πάντες και τα πάντα. Η Λαμία πρέπει να πήρε ένα γερό μάθημα για το πώς παίζεται το ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να υπερβάλει εαυτό για να καταφέρει να σώσει την κατηγόρια.


ΜΠΡΙΝΙΟΛΙ : Όλα αρχίζουν και τελειώνουν σε αυτόν. Δεν είχε δουλειά στο ματς έβγαλε εύκολο «μεροκάματο» .


ΣΑΡΑΝΟΦ :  Και πάλι έκανε πολύ καλή εμφάνιση. Για τα γκολ έχει καμία ευθύνη και προσπάθησε και περιόρισε το μέγεθος της ήττας .


ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 0:0

«πολύ κακό ματς»

Όσο πιο γρήγορα ξεχνάμε τέτοια ματς τόσο το καλύτερο. Αυτό που γνωρίζω και ξέρω ότι ο Παναιτωλικός πάντα προσπαθεί  να παίξει ποδόσφαιρο. Η Τρίπολη δεν είναι η ομάδα που ξέρουμε ναι είναι σκληροτράχηλη ομάδα αλλά μέχρι εκεί. Δεν έχει πείσει για το κάτι παραπάνω τουλάχιστον ως τώρα . Ίσως το επόμενο διάστημα δούμε κάτι καλύτερο .

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ : Δεν πιέστηκε καθόλου !!!

ΣΤΕΡΓΙΑΚΗΣ :  Του έδωσαν πάλι ευκαιρία μακάρι να αρχίσει να αποδίδει . Πάντως χθες και αυτός δεν πιέστηκε.