ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Α.Ε.Κ 0:0


 «Ντέρμπι βγαλμένο από τα παλιά και την Α.Ε.Κ . που έπαιξε μπαλάρα»

Ωραίο  και δυνατό ματς με πολλές χαμένες ευκαιρίες και από τον Ολυμπιακό και την Α.Ε.Κ. .Η Α.Ε.Κ έχοντας την κατοχή πίεσε πάρα πολύ τον Ολυμπιακό. Ο Παπασταθόπουλος και ο Πασχαλάκης έσωσαν την ομάδα και το VAR έσωσε την Α.Ε.Κ με το ακυρωθέν γκολ του Χάμες. Πάντως από αυτά που είδαμε μόνο η Α.Ε.Κ  δείχνει ικανή να απειλήσει τον Παναθηναϊκό στο Β΄ γύρο. Αν και πιστεύω πως ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί δυνατός εάν γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις …..

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ : Δείχνει από παιχνίδι σε παιχνίδι σιγουριά και σοβαρότητα. Έτσι όπως έβαλε τον πήχη στον Ολυμπιακό περιμένουμε εξαιρετικές εμφανίσεις στο Β΄ γύρο. Σήμερα ήταν από τους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού και του αγώνα. Καθάρισε πολύ δύσκολες καταστάσεις για την ομάδα  και αυτός κράτησε το μηδέν .

Μπράβο πολλά συγχαρητήρια !!!!!  Μόνο πολύ προσοχή στο τακτικό κομμάτι εκεί υπάρχει κενό …..


ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ : Τερματοφύλακας για μεγάλα πράγματα έχει την στόφα του μεγάλου τερματοφύλακα πάνω σε αυτό΄ν θα «χτίσει» η Α.Ε.Κ για τα επόμενα χρόνια. Χθες ήταν ψύχραιμος αποφασιστικός και έδωσε λύσεις όταν χρειάστηκε. Έκανε  αποκρούσεις Τετ-α-τετ  δύσκολες. Πάρα πολύ καλός στο τακτικό κομμάτι και μεγάλη σιγουριά με τα πόδια και αυτό μπορείς να το διακρίνεις απ’ την ευκολία που γυρνούν οι αμυντικοί την μπάλα σε αυτόν. 

Μπράβο Αθανασιάδη !!!!