ΟΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ (12η Αγωνιστική)


 

ΑΡΗΣ –ΛΑΜΙΑ 5:0 

« Ξέσπασε ο Άρης»

Ένας πολύ καλός Άρης διέλυσε την Λαμία με 5-0 ήταν παράσταση για ένα ρόλο το ματς και αυτός ο ρόλος ήταν για τον Άρη που πίεσε αφόρητα την Λαμία και το αποτέλεσμα ήρθε φυσιολογικά.

Βέβαια πρέπει να προσμετρήσουμε & το γεγονός ότι για μεγάλο διάστημα η Λαμία έπαιζε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπεχράνο (μεγάλη ανοησία του παίκτη). Η Λαμία δέχτηκε παθητικά τις επιθέσεις του Άρη και δεν μπόρεσε να αντιδράσει σε καμιά περίπτωση. Ανεξάρτητα πάντως από το αποτέλεσμα η Λαμία έχει καλή ομάδα και δεν θα παραδώσει εύκολα τα «όπλα» !!!


ΚΟΥΕΣΤΑ : Πολύ εύκολο βράδυ για τον τερματοφύλακα του Άρη. Πάρα πολύ καλός στο τακτικό κομμάτι. Σε καμιά περίπτωση δεν απειλήθηκε !!!

ΣΑΡΑΝΟΦ : Αυτός ο πολύ καλός τερματοφύλακας δυστυχώς εκτέθηκε από την ομάδα του και δέχτηκε 5 τέρματα που δεν έφταιγε. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι μεμπτό για αυτόν τον αξιοπρεπή τερματοφύλακα.  


ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ  0:1

«Τα ματς στην επαρχία δίνουν πρωτάθλημα»

Μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο σε μια δύσκολη έδρα. Όταν κάνεις τέτοιες νίκες στην επαρχία παίρνεις πρωτάθλημα!! Έχει « μέταλλο» η ομάδα του Παναθηναϊκού. Δείχνει ότι δεν «κωλώνει» ούτε κάμπτεται από τις απουσίες των πρωτοκλασάτων παικτών. Βέβαια έχει δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα και μετά την διακοπή λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου θεωρώ ότι οι ομάδες θα παρουσιαστούν  πολύ διαφορετικές και βελτιωμένες. Ίσως δούμε  ένα 2ο γύρο που θα μας συναρπάσει. Αλλά όπως και να έχει η κατάσταση πιστεύω πώς ο Παναθηναϊκός αρνείται να « παραδώσει την πρωτιά». Ήδη βλέπουμε πόσο  «παθιασμένη οικογένεια» είναι ο Παναθηναϊκός για την κατάκτηση του τίτλου.


ΜΠΡΙΝΙΟΛΙ : Εγγύηση και «στάση Μπρινιόλι» σε όλες τις φάσεις που έγιναν. Είναι το σούπερ «μοντέρνο μπακότερμα» που υπάρχει στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.

ΑΝΕΣΤΗΣ : Επέστρεψε η εγγύηση κάτω από τα δοκάρια του Παναιτωλικού . ανάσαναν όλοι οι αμυντικοί και γενικά η ομάδα… ήταν πολύ σταθερός αν γλίτωνε και το γκολ θα είχε κάνει μεγάλη επέμβαση. Πάντως δεν έχει ευθύνη για το γκολ.


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ  2:0

« Έπιασε από τον «λαιμό» και «έπνιξε» τον Αστέρα»

Αποφασισμένος ο Ατρόμητος να κερδίσει μπήκε στο γήπεδο νωρίς-νωρίς και κλείδωσε το ματς με 2-0 κρατώντας το σκορ ως το τέλος του παιχνιδιού.


ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ : Εμπνέει σιγουριά και αυτοπεποίθηση ο Captain του Ατρομήτου. Χθες πάντως δεν είχε δυσκολίες !!  

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ : Ο τερματοφύλακας του Αστέρα δεν ευθύνεται για τα γκολ αλλά δεν έκανε το κάτι παραπάνω …. Το ότι είναι καλός και έμπειρος τερματοφύλακας δεν αμφισβητείται .


Α.Ε.Κ. – Ο.Φ.Η  3:0

«Νίκη στο «σβηστό» ενόψει ντέρμπι»

Η Α.Ε.Κ με το μυαλό στο Γ. Καραϊσκάκης κέρδισε με 3-0 τον Ο.Φ.Η χωρίς να φορτσάρει. Δεν κινδύνεψε σε καμία περίπτωση από τον Ο.Φ.Η. Ο Ο.Φ.Η. δεν μπορεί να πείσει κρίμα … ίσως και αυτός παρουσιαστεί καλύτερος μετά την διακοπή του πρωταθλήματος . 

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ : Δεν ζορίστηκε καθόλου τακτικά ήταν πολύ σωστός και οι 2 φάσεις που έγιναν τις καθάρισε σχετικά εύκολα.

ΜΑΝΔΑΣ: Ο τερματοφύλακας  του Ο.Φ.Η προσπαθεί αλλά έχει παρασυρθεί και αυτός από το ναυάγιο της ομάδας. Για τα γκολ δεν ευθύνεται  .


ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  0:1

« Ο Ολυμπιακός είναι εδώ»

Κρίμα για την μεγάλη προσπάθεια που έκανε η συμπαθείς ομάδα της Λιβαδειάς … Αλλά ο Ολυμπιακός είναι μεγάλο Club και αυτό το ματς δεν θα το άφηνε χωρίς να πολεμήσει και έχοντας στο μυαλό του το μεγάλο εντός έδρας ματς με την Α.Ε.Κ που εκεί θα δείξει τι μπορούμε να περιμένουμε από αυτόν τον Ολυμπιακό στο μέλλον. Όπως και να έχει πάντως εγώ πιστεύω πως θα δούμε άλλον Ολυμπιακό μετά την διακοπή του Πρωταθλήματος. Ήδη βλέπουμε να παίζει πιο ορθολογικά στα τελευταία παιχνίδια και δείχνει σημεία ανάκαμψης η ομάδα .


ΜΑΡΚΟΒΙΤΣ : Πολύ καλός για μία ακόμη φορά ο τερματοφύλακας της Λιβαδειάς. Δεν ευθύνεται για το γκολ.

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ : Πολύ εύκολο απόγευμα είχε ο τερματοφύλακας των Ερυθρολεύκων.


ΒΟΛΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2:1

«Χαλαρά και 2-1»

Ο Βόλος καθάρισε το παιχνίδι με συνοπτικές διαδικασίες και ανέβηκε στην βαθμολογία. Εμφανείς η ποιοτική διαφορά με την ομάδα των Ιωαννίνων. Ο ΠΑΣ Γιάννινα προσπάθησε στα τελευταία λεπτά να πάρει την ισοπαλία αλλά δεν τα κατάφερε. Πρέπει να βοηθηθεί ποικιλοτρόπως η ομάδα για να ανακάμψει.


ΚΛΕΙΜΑΝ : Είναι εγγύηση στην εστία του Βόλου. Δυνατός στον αέρα και σταθερότατος κάτω από την εστία. Για το γκολ δεν ευθύνεται.


ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ : Δεν έπεισε…. Έχει ευθύνη στο ένα γκολ και ελέγχεται για το δεύτερο. Θέλει δουλειά ……


ΙΩΝΙΚΟΣ – Π.Α.Ο.Κ  0:3

«Αναμενόμενη Νίκη»

Δεν γινόταν να αλλάξει αυτό το «Σενάριο» ο Ιωνικός δεν έγινε ξαφνικά Super ομάδα για να μπορέσει να κερδίσει τον Π.Α.Ο.Κ. όπως καθάρισε τον Ο.Φ.Η στην Κρήτη. Και από την άλλη μεριά ο Π.Α.Ο.Κ είναι Π.Α.Ο.Κ ομάδα με πολύ βαρύτητα και δεν γινόταν να χάσει αυτό το ματς. Ο Ιωνικός πρέπει να ψάξει σε άλλα ματς να μαζέψει βαθμούς. Ο Π.Α.Ο.Κ θέλω να πιστεύω ότι θα παρουσιαστεί καλύτερος στην έναρξη του Β γύρου όπως και ο Ιωνικός. Αν γίνουν κινήσεις που πρέπει θα γίνει πιο ανταγωνιστικός  και δεν θα είναι εύκολη λεία για κανέναν αντίπαλο.


ΧΟΥΤΕΣΙΩΤΗΣ : Ο Λευτέρης κινήθηκε στα επίπεδα της ομάδας προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να κάνει κάτι καλύτερο…. Ίσως το φαλτσαριστό σουτ του Oliveira θα μπορούσε να το βγάλει επειδή είναι ο Χουτεσιώτης. Πάντως η αξία και το ταλέντο του είναι αναμφισβήτητη .

 

ΚΟΤΑΡΣΚΙ : Πολύ εύκολο βράδυ. Καθάρισε όμως ότι έγινε μέσα στην περιοχή. Το έχω πει πολλές φόρες ότι ο Π.Α.Ο.Κ βρήκε τερματοφύλακα για χρόνια.