ΟΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ( 11η Αγωνιστική)




 ΛΑΜΙΑ – ΒΟΛΟΣ   2:2
«Σούπερ ματς στην Λαμία»

Σε ένα ματς διαφήμιση για το ποδόσφαιρο η Λαμία και ο Βόλος έδωσαν ρεσιτάλ !!Πολύ πλούσιο ματς σε φάσεις και γκολ (4) . Ένα χορταστικό παιχνίδι που ικανοποίησε όλους όσους πήγαν στο γήπεδο.

ΣΑΡΑΝΟΦ : Πολύ καλός δίχως λάθη όπου χρειάστηκε , ήταν αξιόπιστος δεν φέρει ευθύνη για τα γκολ που δέχτηκε .

ΚΛΕΙΜΑΝ : Ίσως έχει κάποια ευθύνη για το πρώτο γκολ….. για το δεύτερο δεν ευθύνεται αλλά έκανε πολύ σημαντικές αποκρούσεις και κράτησε τον Βόλο ως το τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού.


Ο.Φ.Η – ΙΩΝΙΚΟΣ  0:2
«Γουρλής ο Κοντοές»

Και ο Ιωνικός πήρε το πρώτο τρίποντο και αυτό εκτός έδρας !!. Μεγάλη Νίκη ουσίας και ψυχολογίας. Μακάρι  να συνεχίσει αυτό τον ρυθμό για να καλύψει όσο «χαμένο» έδαφος μπορεί .

Ο Ο.Φ.Η. « αυτοκτόνησε» πληρώνει τα λάθη των κινήσεων που δεν έγιναν το καλοκαίρι!! Ο νέος προπονητής δεν είναι « μάγος» θέλει κάποιο χρόνο να συντονίσει με την ομάδα.


ΜΑΝΔΑΣ : Δεν ήταν καλά σήμερα ….. κακές επιλογές και πολύ κακός στις εναέριες  μονομαχίες. Ασταθής στις επεμβάσεις του. Στα γκολ δεν φέρει ευθύνη αλλά και ήταν γκολ για να αποκρουστούν από τερματοφύλακα μεγάλης εμβέλειας.

ΧΟΥΤΕΣΙΩΤΗΣ :  Στον Λευτέρη οφείλεται σε μεγάλο ποσοστό το τρίποντο και η διατήρηση της ψυχραιμίας  στην άμυνα καθώς και η διατήρηση του μηδέν. Οι επεμβάσεις του ήταν καθοριστικές για την μετέπειτα εξέλιξη του ματς, με τον Χουτεσιώτη να μοιάζει πραγματικά ανίκητος !!!  Ήταν εξαιρετικός !!!


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  - ΑΡΗΣ       0:0
« Δίκαια η μοιρασιά στο Περιστέρι»

Προσπάθησαν και οι δυο ομάδες αλλά δεν τα κατάφεραν. Φάσεις έκαναν αμφότεροι αλλά δεν μπήκε η μπάλα στο πλεκτό λόγω των γκολκίπερ !!!

ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ : Αυτός είναι η αιτία που δεν έχασε ο Ατρόμητος και πήρε έστω και έναν πόντο. Ο Γιαννιώτης κράτησε τον Ατρόμητο στο παιχνίδι. Ήταν πάρα πολύ καλός και είχε καίριες επεμβάσεις.

ΚΟΥΕΣΤΑ : Τα ίδια ισχύουν και για τον τερματοφύλακα του Άρη που είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα του !! Ένας έμπειρος και μεστός τερματοφύλακας που κάθε Κυριακή κάνει κατάθεση ψυχής μέσα στο γήπεδο και δίνει τον καλύτερο του εαυτό. Πάλι σήμερα είχε καθοριστικές ενέργειες – αποκρούσεις που κράτησαν τον Άρη. 

Π.Α.Ο.Κ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ  2:0
«Επαγγελματική Νίκη»

Κέρδισε ο Π.Α.Ο.Κ. και βελτίωσε την βαθμολογική του θέση. Το κέρδος για τον Π.Α.Ο.Κ  είναι οι νεαροί παίκτες οι οποίοι παρουσιάζουν κάτι το διαφορετικό από το « κόβω – δίνω»

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν τα πάει καλά φέτος. Η απουσία των καλών παικτών των τελευταίων ετών είναι εμφανείς. Θα παλέψουν για να σώσουν την κατηγορία.

ΚΟΤΑΡΣΚΙ : Εύκολο «μεροκάματο» είχε ο τερματοφύλακας του Π.Α.Ο.Κ. έκανε όμως την δουλειά του πολύ σωστά όταν τον χρειάστηκε η ομάδα.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ :  Ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ στάθηκε πολύ σωστά όπου χρειάστηκε… όσο για τα γκολ δεν έχει ευθύνη. Πάντως παιχνίδι με παιχνίδι δείχνει πιο καλά και πιο απελευθερωμένος. Καμιά σχέση με τις πρώτες του παρουσίες στην ομάδα.


ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ   0:0
«Ατσάλινος ο Λεβαδειακός»


Τσίμπησε τον βαθμό η ομάδα της Βοιωτίας έχει δέσει καλά την ομάδα ο Γιάσμικο Βέλιτς , και έτσι όπως πάει θα σωθεί και δεν θα τον πάρουν είδηση !!!

Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να βάλει κάποιο γκολ αλλά δεν τα κατάφερε. Η ομάδα έχει ποιότητα και αγωνιστικό προσανατολισμό. Ο Γ.Αναστασίου θα βρει το «κουμπί»  για να αρχίσει η ομάδα να παίρνει Νίκες !!!

ΑΝΕΣΤΗΣ : Επιτέλους επανήλθε η ηρεμία στην ομάδα. Δεν πιέστηκε ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού. Όπου χρειάστηκε επενέβη ουσιαστικά. Είναι εγγύηση !!!!

ΜΑΡΚΟΒΙΤΣ : Εξαιρετικός τερματοφύλακας έβαλε STOP σε φάσεις δύσκολες στους επιθετικούς του Παναιτωλικού. Το έχω ξαναπεί ο Μάρκοβιτς στο μέλλον θα απασχολήσει θετικά !!!




ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ    1:1
«Σούπερ Μπρινιόλι»

Σοκ για τον Ολυμπιακό στο 96΄!!!! Ένας πολύ καλός Ολυμπιακός παίζοντας σωστά και ορθολογικά πίεσε πάρα πολύ τον Παναθηναϊκό αναγκάζοντας τον Μπρινιόλι σε εκπληκτικές επεμβάσεις!! Προηγήθηκε στο σκορ με ωραία προσπάθεια και δουλεμένη φάση και ήταν η μοναδική φορά που δεν μπόρεσε να αντιδράσει ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού. Από εκεί και έπειτα προσπάθησαν και οι δύο αντίπαλοι ο ένας για να ισοφαρίσει και ο άλλος για να κρατήσει το σκορ πράγμα που δεν κατάφερε ο Ολυμπιακός και δέχτηκε την ισοφάριση στο 96΄ με πέναλτι.

Ο Παναθηναϊκός ήταν απλά καλός δεν πίεσε τον Πασχαλάκη πέρα από ένα μακρινό σουτ στο 2ο ημίχρονο απέκρουσε ο τερματοφύλακας και στο 1ο ημίχρονο μια παράλληλη τραβέρσα που δεν βρέθηκε κανένας να την στείλει στα δίχτυα. Κάπου αυτό το εκπληκτικό σερί  νικών θα χάλαγε και έτυχε να χαλάσει σήμερα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Αν υπολογίσουμε και την απουσία του Αιτόρ όπως και τον τραυματισμό του Παλάσιος πολύ σημαντικά «εργαλεία» του Γιοβάνοβιτς που του μειώνουν τις επιλογές. Όσο για το πρωτάθλημα νομίζω ότι η τελική έκβαση του θα ανήκει στον Παναθηναϊκό και οι νίκες από εδώ και εμπρός και πάλι  θα συνεχιστούν.

ΜΠΡΙΝΙΟΛΙ : Εκπληκτικός ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού ότι και να πεις για αυτόν είναι λίγο έκανε 6-7 αποκρούσεις η μία πιο δύσκολη από την άλλη. Όλες είχαν βαθμό δυσκολίας γρήγορος στις αντιδράσεις του, στις βαθιές μπαλιές και στο «διάβασμα» των φάσεων άψογος !!! Με τα πόδια εκπληκτικός ( πλην από ένα λάθος που το διόρθωσε ο ίδιος  μετά από επέμβαση). Έδειξε πόσο καθαρό μυαλό έχει σε φάσεις που έκανε ντρίμπλα στον επιθετικό του Ολυμπιακού. Χαίρομαι που παίζει στο Ελληνικό Πρωτάθλημα τόσο καλός τερματοφύλακας. Το έχω ξαναγράψει ότι οι καλοί ξένοι τερματοφύλακες είναι παράδειγμα για τα νέα παιδιά που ξεκινούν τώρα την καριέρα τους !!. 

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ : Δεν πιέστηκε ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού αλλά όταν χρειάστηκε ήταν παρών. Καλή απόκρουση στο μακρινό σουτ του Β΄ ημιχρόνου και πολύ καλός στην συμπεριφορά του με την μπάλα στα πόδια . θα έλεγα αλάνθαστος !!!


ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – Α.Ε.Κ           1:1
«STOP του Αστέρα στην Α.Ε.Κ.»

Πρώτη ισοπαλία για την Α.Ε.Κ. στην Τρίπολη παρόλο που προηγήθηκε δέχθηκε αμέσως την ισοφάριση από τον Αστέρα Τρίπολης.
Ο Αστέρας Τρίπολης μπλοκάρισε την Α.Ε.Κ. και δεν την άφησε να κάνει παιχνίδι τελικά ο πόντος της ισοπαλίας ικανοποίησε και τους δυο. Ίσως ρεφάρει στον αγώνα της Τετάρτης στο Περιστέρι διότι θέλει μια Νίκη …… Νίκη όμως αναζητά και ο Ατρόμητος ίδωμεν ….. 
Η Α.Ε.Κ θα παίξει ένα φαινομενικά εύκολο παιχνίδι με τον Ο.Φ.Η στην «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ»

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ : Ήταν πολύ καλός με σταθερές επεμβάσεις και σιγουριά στην αμυντική του γραμμή αυτός κράτησε το 1-1. Για το πέναλτι δεν έχει καμία ευθύνη !!!

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ : Γύρισε στα παλιά του λημέρια ως καταξιωμένος τερματοφύλακας μεγάλης ομάδας. Είχε πολύ καλή παρουσία και ήταν σταθερός όπου χρειάστηκε. Για το γκολ δεν ευθύνεται  έγινε κόντρα και άλλαξε πορεία η μπάλα.