Π.Α.Ο.Κ - Α.Ε.Κ 2 : 0


 «Νίκη δίχως να είναι καλύτερος»

Το πήρε το ντέρμπι ο Π.Α.Ο.Κ χωρίς να είναι καλύτερος. Έκανε  όμως σωστή διαχείριση μετά από κάθε γκολ που έβαζε. Το Πρωτάθλημα είναι στην τελική ευθεία και τώρα όλοι είναι πάρα πολύ κοντά στην πρώτη θέση.

Και κάτι για τον προπονητή  ξέρετε κάτι κύριε Lucescu ;  Μας έχετε κουράσει με το κλάμα σας…. Τελικά τι είστε εκπρόσωπος τύπου του Π.Α.Ο.Κ ή προπονητής ; Μιλήστε τέλος πάντων μόνο για ποδόσφαιρο και αφήστε τα άλλα θέματα στην Διοίκηση της ομάδας. Εκτός αν είστε διπλοθεσίτης και παίρνετε 2 μισθούς 1 για προπονητής και 1 για να λέτε τα νέα και τα παράπονα της Διοίκησης. Και από ότι γνωρίζω σου αρέσουν πολύ τα χρήματα.


Η Α.Ε.Κ για μένα ήταν καλύτερη αλλά έχασε στις λεπτομέρειες το παιχνίδι. Πρέπει από εδώ και εμπρός να είναι πιο προσεκτική στα ματς που απομένουν. 


ΚΟΤΑΡΣΚΙ :  Σταθερότατος και με καίριες επεμβάσεις ήταν πάρα πολύ καλός .



ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ : Δεν ήταν καλά ο Αθανασιάδης απόψε…. Φάνηκε  δυσκίνητος βαρύς και άτολμος. Έχει ευθύνη και στα 2 γκολ. Ναι στο πρώτο έγινε κόντρα και αλλαγή ελαφρώς της πορείας της μπάλας αλλά η κόντρα έγινε στα 12-13 μέτρα συρτό σουτ και το δέχτηκε από την γωνία που έλεγχε. Στο δεύτερο έκανε να βγει έκανε πίσω και έπειτα ήταν μοιραίο να δεχτεί το γκολ με κεφαλιά. Έπρεπε να είχε βγει να μαζέψει την μπάλα αλλά ήταν άτολμος και δεν διάβασε σωστά την πορεία της μπάλας. Όταν δεν μπορείς  να πάρεις την μπάλα σε κόρνερ μέσα στην μικρή περιοχή μπαλιά που έρχεται από τα 30 μέτρα μην περιμένεις να πιάσεις την κεφαλιά ή το σουτ από τα 3 μέτρα. Αλίμονο !!! Ανεξάρτητα από όλα αυτά ο Αθανασιάδης είναι τερματοφύλακας επιπέδου !!! Αυτό ήταν τυχαίο γεγονός !!!