ΟΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ( 24η Αγωνιστική)


 

Καλησπέρα φίλοι και φίλες και καλή Σαρακοστή σήμερα θα σχολιάσουμε όπως και κάθε εβδομάδα τους τερματοφύλακες της αγωνιστικής (Super League) και όχι μόνο ...


ΒΟΛΟΣ -ΛΑΜΙΑ   1:1

« Δίκαιη ισοπαλία στον Βόλο»

Πολύ καιρό είχα να δω την Λαμία να παίζει τόσο καλό ποδόσφαιρο, θα μπορούσε με λίγη προσοχή και τύχη να πάρει την Νίκη. 

Ο Βόλος έκανε και αυτός το παιχνίδι του αλλά ως εκεί. Δεν ήθελε κάτι παραπάνω και έτσι βολεύτηκαν και οι δύο με το ισόπαλο αποτέλεσμα.


ΚΛΕΙΜΑΝ : Δύσκολο γκολ δέχτηκε ίσως αν πήγαινε πιο γρήγορα να μπορούσε να αποκρούσει. Πάντως και σήμερα είχε καθοριστικές επεμβάσεις. Εμένα δεν θα μου κάνει έκπληξη αν τον δω σε μεγάλη ομάδα « έστω για 2η λύση» , έχει γεμάτες χρονιές και επιτυχημένες.

ΓΚΑΡΑΒΕΛΗΣ : Σήμερα ήταν αρκετά καλός μακάρι να συνεχίσει έτσι. Στο γκολ μάλλον δεν παρακολουθούσε σωστά την εξέλιξη της φάσης.


Α.Ε.Κ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2:0

« Δεν περνάει κανείς από την Αγιά Σοφιά»

Πραγματικό άβατο η «Αγία Σοφιά –OPAP ARENA» !!! Όλοι μα εύκολα ή δύσκολα θα γονατίσουν και θα χάσουν τελικά. Η Α.Ε.Κ γεννήθηκε για να παίζει σε ένα τέτοιο «στολίδι».

Σκληροτράχηλη ομάδα ο Αστέρας Τρίπολης υπέκυψε στην ανωτερότητα της Α.Ε.Κ. Βέβαια πρέπει να επισημάνουμε ότι έπαιζε από την αρχή του παιχνιδιού με παίκτη λιγότερο … !!!

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ : Ο κορυφαίος του Αστέρα ήταν ο γκολκίπερ της Τρίπολης. Δέχτηκε τρομακτική πίεση από τους επιθετικούς της  Α.Ε.Κ αλλά πάντα έδινε λύσεις . Μακάρι να συνεχίσει έτσι !!!!

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ : Δεν πιέστηκε καθόλου !!!


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – Π.Α.Ο.Κ   0:0

« Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια»

Ένας νωθρός Π.Α.Ο.Κ δίχως εμπνεύσεις κόλλησε στα Ιωάννινα και γύρισε στην Θεσσαλονίκη μόνο με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε το παιχνίδι του όπως κάνει με όλες τις ομάδες « μικρές μεγάλες» και στο φινάλε δικαιώθηκε με τον βαθμό της ισοπαλίας.


ΤΣΙΝΤΩΤΑΣ : Χθες δικαιολόγησε την παρουσία του στον « Άγιαξ της Ηπείρου». Ήταν εξαιρετικός !!!

ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ : Δεν πιέστηκε καθόλου ήταν «θεατής» στον αγώνα!!!


ΙΩΝΙΚΟΣ – Ο.Φ.Η  0:2

« Δυο Κρητικές μπαλωθιές & κάτω» 

Πολύ καλύτερος Ο Ο.Φ.Η. με καθαρό μυαλό κέρδισε δίκαια μέσα στην Νεάπολη και βελτίωσε την βαθμολογική του θέση. Ο Ιωνικός δεν μπόρεσε να αντεπεξέλθει στο ορθολογικό παιχνίδι του Ο.Φ.Η. και μέσα σε όλα αυτά έκανε και ένα «βλακώδες» πέναλτι δίχως να υπάρχει λόγος. Από εκεί και μετά ήταν θέμα χρόνου το 2ο γκολ το οποίο προήλθε από συνδυασμένη προσπάθεια των παικτών του Ο.Φ.Η. . Και έτσι έληξε η «σεμνή τελετή». Στον Ιωνικό πρέπει να καταλάβουν με «τσαμπουκάδες» δεν κερδίζονται τα παιχνίδια.


ΧΟΥΤΕΣΙΩΤΗΣ : Πάρα πολύ καλός ο τερματοφύλακας των Νικαιωτών για μια ακόμη αγωνιστική. Βοήθησε  όπως μπορούσε φυσικά και στα γκολ δεν φέρει ευθύνη.

ΜΑΝΔΑΣ : Πολύ σταθερός ο τερματοφύλακας του Ο.Φ.Η. και δείχνει ότι βρήκε τον « Παράδεισο» του στην ομάδα της Κρήτης και από αγωνιστική σε αγωνιστική δείχνει πιο καλός. Έχει και αυτός μερίδιο στην μεγάλη νίκη του Ο.Φ.Η.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ   0:0

« Στείρο αποτέλεσμα»

Εδώ ταιριάζει και για τις δυο ομάδες ο άγραφος νόμος του Ποδοσφαίρου που λέει « Παιχνίδι που δεν μπορείς να κερδίσεις μην το χάσεις». Προσπάθησαν και οι δυο ομάδες αλλά δεν μπόρεσαν. Ο βαθμός της ισοπαλίας θα είναι πολύ χρήσιμος και για τις δυο ομάδες στο άμεσο μέλλον.


ΓΚΡΟΦ : Ήταν πολύ καλός και βοήθησε τον Λεβαδειακό να πάρει τον υπερπολύτιμο πόντο. Δείχνει καλός τερματοφύλακας θα τον ξαναδούμε…

ΓΚΡΑΤΕΡΟΛ : Κράτησε το μηδέν για τον Παναιτωλικό με σίγουρες επεμβάσεις.  Θα τον αξιολογήσουμε πάλι !!!

ΑΡΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2:1

«Η Νίκη του Άρη δώρο Γιαννιώτη»

Κέρδισε ο Άρης παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο. Ο Ατρόμητος κόντραρε τον Άρη αλλά δεν μπόρεσε το κάτι παραπάνω.

ΚΟΥΕΣΤΑ: Ήταν και πάλι εξαιρετικός. Δεν έχει καμία ευθύνη για το γκολ. 


ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ : Ήταν απογοητευτικός. Θα έλεγα «κρέμασε» τον Ατρόμητο με το 1ο γκολ που δέχτηκε. Ας πούμε ότι η άσχημη εμφάνιση του ήταν τυχαίο γεγονός .