ΟΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ( 22η Αγωνιστική)


 
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΙΩΝΙΚΟΣ  0:0
« Με Γρηγορίου 3 παιχνίδια Αήττητος και 7 πόντοι»

Η Μηχανή του Ιωνικού δείχνει να παίρνει μπρος με τέρμα τα γκάζια και πορεία πρωταθλητισμού στο 2ο γύρο όπως έλεγε ο Πρόεδρος του. Άντεξε μέσα στην έδρα του ΠΑΣ και πήρε τον πόντο. Ο ΠΑΣ Γιάννινα προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε να κερδίσει την δυσκολοκατάβλητη ομάδα της Νεάπολης η οποία έπαιζε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Romao για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αλλά ο άγραφος  νόμος του ποδοσφαίρου λέει ότι « παιχνίδι που δεν μπορείς να κερδίσεις μην το χάσεις» και ας είχε 2 δοκάρια ο ΠΑΣ Γιάννινα.

ΣΟΥΛΗΣ : Σταθερός ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα δεν έδειξε πως έχει να παίξει καιρό βασικός !!!!

ΧΟΥΤΕΣΙΩΤΗΣ : Ο άνθρωπος που εμπνέει εμπιστοσύνη σε όλη την ομάδα του Ιωνικού. Από αυτόν παίρνουν όλη την σιγουριά και την αυτοπεποίθηση οι παίκτες. Ο σεβασμός προς το πρόσωπο του είναι αυταπόδεικτος  από τις αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών μέσα  στον αγωνιστικό χώρο. Και η γλώσσα του σώματος τα λέει όλα. Είναι ο άνθρωπος που έχει περάσει το μήνυμα σε όλους ότι η ομάδα μπορεί να σωθεί. Σήμερα ήταν καλός και τυχερός αλλά και η τύχη πάρει με τους ικανούς !!!

ΒΟΛΟΣ- ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  2:1
« Ανεβαίνει ο Βόλος»

Δεν ήταν άσχημος ο Ατρόμητος αλλά ο Βόλος εκμεταλλεύτηκε τα όχι καλά μαρκαρίσματα και στα δύο γκολ. Ο Βόλος ανέβηκε βαθμολογικά και πάει φουλ για εξάδα. Ο Ατρόμητος μάλλον χάνει το τρένο για τα play-offs αλλά πιστεύω ότι θα εξακολουθεί να το παλεύει.

ΚΛΕΙΜΑΝ : Καλός για μια ακόμη φορά ο τερματοφύλακας του Βόλου με καλές στιγμές σε εξόδους και γενικά έκανε καλό ματς.

ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ : Ήταν πολύ σωστός τακτικά και στις ψηλές μπάλες, στις εξόδους πλάγιες και κάθετες και βελτιωμένος αισθητά στο αριστερό του πόδι. Αλλά αν θέλεις να είσαι τερματοφύλακας  1ης γραμμής το 1ο γκολ πρέπει να το βγάλεις. Βέβαια «όλα τρώγονται και όλα πιάνονται» αλλά το συγκεκριμένο σουτ από τα 25 μέτρα και με καθαρό πεδίο μπροστά σου έπρεπε να το βγάλεις. Για το 2ο δεν το συζητάω δεν υπάρχει καμιά ευθύνη είναι καθαρά θέμα της αμυντικής λειτουργίας της ομάδας. Πάντως ο Γιαννιώτης είναι από τους καλούς τερματοφύλακες της Super League.


ΑΡΗΣ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ  1:2
« Ανατροπή με ψυχή»
Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Παναθηναϊκός στην καυτή έδρα του Άρη και μάλιστα με ανατροπή !!!!.Ο Jovanovic φαίνεται ότι πιστεύει στην ομάδα και η ομάδα πιστεύει στον Jovanovic. Δείχνει ο Παναθηναϊκός ότι θα πουλήσει «ακριβά το τομάρι του» για την κατάκτηση του τίτλου και ότι κάθε ματς θα είναι τελικός για τους Πράσινους.

ΚΟΥΕΣΤΑ : Δεν μπόρεσε ο Άρης να κοντράρει επάξια τον Παναθηναϊκό. Ο Τερματοφύλακας των Κιτρίνων δεν μπόρεσε να κάνει κάτι για να αποτρέψει την ήττα. Δεν νομίζω να έχει ευθύνη για τα γκολ.

ΜΠΡΙΝΙΟΛΙ : Πολύ καλός ο «Ιταλός» δεν ευθύνεται για το γκολ.

ΛΑΜΙΑ – Ο.Φ.Η 1:4
« Δαγκώνει ο Ο.Φ.Η»
Ο Ο.Φ.Η. παίζοντας ορθολογικό ποδόσφαιρο και με πολύ αξιόπιστο προπονητή διέλυσε την Λαμία. Μια Λαμία πολύ αποσυντονισμένη  δίχως ηθικό και καθόλου καλό κοουτσάρισμα από τον πάγκο. Ο προπονητής της Λαμίας δεν κατάφερε όσο καιρό ήταν στον πάγκο της να εμπνεύσει τους παίκτες και μοιραία ήρθε το « διαζύγιο» με την ομάδα.

ΣΑΡΑΝΟΦ: Σε άσχημο απόγευμα ο συμπαθής Τερματοφύλακας της Λαμίας. Δεν μπόρεσε καθόλου να βοηθήσει την ομάδα. Έχει μεγάλη ευθύνη για τουλάχιστον 2 γκολ αλλά και στα άλλα δύο δεν προσπάθησε για το καλύτερο.

ΜΑΝΔΑΣ : Όταν η ομάδα σου κερδίζει εκτός έδρας με το ευρύ 1-4 έχει και εσύ ένα μερίδιο στην επιτυχία του Ο.Φ.Η. Ανεξάρτητα ένα η αντίδρασή σου δεν ήταν η καλύτερη στο γκολ που δέχτηκε η ομάδα σου.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – Π.Α.Ο.Κ   2:2
« Αυτοκτονία στην Τρίπολη»

Με την νίκη στο «τσεπάκι» του ο Π.Α.Ο.Κ. (0-2) νόμιζε όμως ……. 

Ο Αστέρας δεν είχε πει την τελευταία  του λέξη και με πείσμα οι Αρκάδες ισοφάρισαν στο τέλος τους Θεσσαλονικείς . Το ποδόσφαιρο είναι το πιο τρελό άθλημα που υπάρχει και το πιο απρόβλεπτο και για αυτό και συναρπάζει τις μάζες του κόσμου σε όλο τον πλανήτη. Την έχει πατήσει πολλές φορές ο Π.Α.Ο.Κ έτσι αλλά μυαλό δεν βάζει. Αυτά είναι δείγματα ανασφάλειας. Πάλι καλά που δεν έχασε.

Ο Αστέρας το πάλεψε και πήρε στο φινάλε αυτό που έπρεπε τον πόντο. Ο οποίος θα του φανεί πολύ χρήσιμος στο μέλλον.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ : Ο τερματοφύλακας του Αστέρα δεν μπόρεσε να αποσοβήσει κάποιο από τα γκολ. Είναι όμως ο τελευταίος που μπορούμε να πούμε ότι έχει ευθύνη για τα γκολ.

ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ : Εμφανείς η έλλειψη αγώνων και αγωνιστικού ρυθμού. Έχει όμως ευθύνη δεν βοήθησε καθόλου.


Α.Ε.Κ- ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 3:0
« Χαρά του κόσμου το γήπεδο και η Α.Ε.Κ.»

Έπαιξε όσο χρειάστηκε η  Α.Ε.Κ και κέρδισε τον Λεβαδειακό. Βέβαια δεν χαλάρωσε ούτε στιγμή διοτι αυτό είναι το Moto του Almeida. Και στο τέλος της ημέρας βρήκε την Α.Ε.Κ νικήτρια και πίσω βαθμολογικά από τον Παναθηναϊκό αλλά και με ένα ματς λιγότερο ( Ατρόμητος - Α.Ε.Κ).

Ο Λεβαδειακός δεν τα κατάφερε και τώρα αρχίζουν τα πολύ δύσκολα για την ομάδα της Βοιωτίας.

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ : Σταθερός ο τερματοφύλακας της Α.Ε.Κ δίχως προβλήματα.

ΣΤΟΓΙΑΝΟΒΙΤΣ :  Ήταν τόσα πολλά τα προβλήματα της Λιβαδειάς που θα ήταν άδικο να ρίξουμε την ευθύνη στον τερματοφύλακα για τα 3 γκολ που δέχτηκε . 


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ  6:1
« Σάκος του Βox ο Παναιτωλικός»

Τεράστια η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων με το 6-1 να φαντάζει φυσιολογικό. Δεν αντέχει σε κριτική το ματς.

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ : Ήρεμο βράδυ δίχως δουλειά. Μετά τα 6 γκολ δεν χρειάζεται να μπούμε σε λεπτομέρειες για το γκολ που δέχτηκε.

ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ : Είναι ελπιδοφόρος τερματοφύλακας αλλά τι να σου κάνει μπροστά στις χειμαρρώδης επιθέσεις του Ολυμπιακού. Έχει ευθύνη για κάποια γκολ και για την συντριβή της ομάδας αλλά είναι νέος και άπειρος. Πιστεύω όμως πως έχει μέλλον στο χώρο !!!!