ΟΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ( 23η Αγωνιστική)

 


Καλησπέρα φίλοι και φίλες  σήμερα θα σχολιάσουμε όπως και κάθε εβδομάδα τους τερματοφύλακες της αγωνιστικής (Super League) και όχι μόνο …..

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ  2:0
« Νίκη και super απόδοση»

Ο Παναθηναϊκός παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο  κέρδισε 2-0 τον Βόλο που δεν άντεξε στην αφόρητη πίεση που επέβαλε ο Παναθηναϊκός. Καιρό είχε να παρουσιαστεί τόσο καλός ο Παναθηναϊκός. Ο Βόλος δεν είχε περιθώρια αντίδρασης.
Αν στην τόσο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός αρχίζει και παρουσιάζεται τόσο δυνατός τότε δύσκολα θα βρεθεί ομάδα να τον κοντράρει.

ΜΠΡΙΝΙΟΛΙ: Θεατής απόψε ο «Ιταλός» Portiere του  Παναθηναϊκού . έβγαλε πάρα πολύ εύκολο μεροκάματο !!!

ΚΛΕΙΜΑΝ : Προσπάθησε στην αρχή του ματς με δύσκολες επεμβάσεις να κρατήσει την ομάδα, αλλά όπως είπαμε ήταν τόσο μεγάλη η πίεση που δέχτηκε που δεν μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο. Δεν φέρει ευθύνη για κανένα γκολ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1:1
« Δίκαιη η Ισοπαλία»

Δυο ομάδες μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας έπαιξαν για την νίκη αλλά δεν τα κατάφεραν για αυτό και η ισοπαλία ήταν δίκαιο αποτέλεσμα. Σφιχτές και οι δυο ομάδες ειδικά στα μετόπισθεν δεν άφησαν περιθώρια στους επιθετικούς για αυτό ήταν και λιγοστές οι φάσεις μπροστά και από τις δυο εστίες. Οι τερματοφύλακες ήταν θεατές θα έλεγα σε όλο το ματς. από ένα βαθμό λοιπόν και άπαντες είναι ευχαριστημένοι.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ : Εύκολο μεροκάματο. Δέχτηκε γκολ με πέναλτι. Σίγουρα δεν ευθύνεται !!!

ΤΣΙΝΤΩΤΑΣ : Δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το γκολ – φάουλ. Τι να πεις τώρα ότι φταίει ; όχι αλλά η κίνηση φάνηκε πολύ βαριά. Αλλά και τερματοφύλακες του βεληνεκούς του Τσιντώντα  πρέπει να καθαρίζουν τέτοιες φάσεις….. Το πιο εύκολο πάντως είναι να πεις ότι δεν φταίει…. Και δικαιολογίες υπάρχουν ….. 

ΛΑΜΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  0:3
« Άνετο πέρασμα από την Λαμία»

Έτοιμος έδειξε ο Ολυμπιακός ενόψει ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Πέρασε εύκολο απόγευμα στην Λαμία παίρνοντας  τους 3 βαθμούς. Η Λαμία δεν έδειξε ικανή να βγάλει αντίδραση.

ΓΚΑΡΑΒΕΛΗΣ : Δεν είναι σε καλή κατάσταση ο τερματοφύλακας της Λαμίας. Έχει ευθύνη για το πρώτο γκολ και δεν έκανε κάτι περισσότερο για να αποσοβήσει τα αλλά 2 γκολ. Ίσως ο τραυματισμός του τον επηρέασε  διότι δείχνει σοβαρός τερματοφύλακας .

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ : Πολύ εύκολο απόγευμα  καθόλου δουλειά για τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού. Μου έκανε όμως θετική εντύπωση μια μεγάλη πάσα με το χέρι γύρω στα 40 μέτρα έδειξε ότι έχει τρομακτική δύναμη στα χέρια.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ 1:0
« Μικρό σκορ μεγάλη νίκη»

Ένα ματς καλό από δύο ισάξιες περίπου ομάδες το κέρδισε θα έλεγα ο πιο τυχερός και ίσως αυτός που έκανε τα λιγότερα λάθη. Ο Παναιτωλικός ήθελε όσο τίποτα άλλο αυτό το ματς και κατάφερε να το πάρει.
Ο Ιωνικός του Μιχάλη Γρηγορίου αλλαγμένος προς το καλύτερο δεν μπόρεσε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας. Αλλά από εδώ και μπρος φαίνεται ότι όλοι θα ματώσουν με τον Ιωνικό για να πάρουν βαθμό.

ΓΚΡΑΝΤΕΡΟΛ : συστήθηκε στο φίλαθλο κοινό με μια μεγάλη επέμβαση στο τέλος του ματς σε τετ-α-τετ . θα τον δούμε και στα επόμενα παιχνίδια.

Αλλά ας πούμε και κάτι άλλο έτσι για την ιστορία : Όλοι ψάχνουν τερματοφύλακα με ύψος περίπου στο 1,90 και  όταν τους δείξεις και τους πεις αυτός ο τερματοφύλακας είναι 1,85 αλλά είναι καλός έχει προτερήματα κ.τ.λ.π.  σου λένε ναι αλλά είναι κοντός. Τώρα πως ο Παναιτωλικός μετά από 3 τερματοφύλακες περίπου στο 1,90  πήρε τερματοφύλακα από την Βενεζουέλα (που δεν φημίζεται για τους τερματοφύλακες) με ύψος 1,80 χρήζει εξέτασης τι να πεις ….

ΧΟΥΤΕΣΙΩΤΗΣ : Πολύ καλός ο Χουτεσιώτης!! Σταθερός στις λαβές του, άψογος τακτικά, καλός στις εξόδους του (χαμηλές και ψηλές) και σωτήρια επέμβαση σε τετ-α-τετ. Για το γκολ δεν φέρει ευθύνη !!! 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1:0
«Επαγγελματική νίκη»

Ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας έληξε με νικητή τον Ατρόμητο. Παιχνίδι δίχως αξιόλογες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Ότι άξιζε μόνο το γκολ. Προσπάθησε ο Λεβαδειακός με τον νέο προπονητή αλλά δεν κατάφερε να πάρει έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας. Σίγουρα κάθε αγωνιστική που περνά και δεν μαζεύει πόντους η συμπαθείς ομάδα της Βοιωτίας βρίσκεται όλο και πιο κοντά σε απρόβλεπτες καταστάσεις.

ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ : Πολύ εύκολο απόγευμα για τον τερματοφύλακα του Ατρόμητου . Δεν χρειάστηκε να επέμβει σε δύσκολες φάσεις

ΓΚΡΟΦ : Ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού δεν ευθύνεται για το γκολ. Αλλά θα τον αξιολογήσουμε και σε άλλα ματς .

Ο.Φ.Η. – ΑΡΗΣ  0:3
«Βαρδάρης στο Ηράκλειο»

Αγκαλιά με την εξάδα ο Άρης μετά την μεγάλη νίκη μέσα στο Ηράκλειο επί του Ο.Φ.Η. . Ενός φλύαρου Ο.Φ.Η. που αποσυντονίστηκε από τον πρώτο γκολ έχασε την αυτοσυγκέντρωση του και δεν μπόρεσε να επανέλθει στο παιχνίδι και να διεκδικήσει κάτι κάθε επίθεση του Άρη μύριζε γκολ. Όπως και να το δούμε ο Άρης διαθέτει παίκτες ποιότητας που αν βρεθούν στην μέρα τους μπορούν να διαλύσουν κάθε αντίπαλο. Ο Ο.Φ.Η δεν νομίζω ότι θα κινδυνεύσει. Ο dabrauskas παρότι έχει λίγο διάστημα στην ομάδα έχει δώσει το στίγμα της καλής ομάδας στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι.

ΜΑΝΔΑΣ :  Έκανε εξαιρετικές επεμβάσεις αλλά δυστυχώς παρασύρθηκε και αυτός στην όχι καλή βραδιά της ομάδας…. Έχω την εντύπωση ότι δεν έχει ευθύνη για κάποιο γκολ.

ΚΟΥΕΣΤΑ : Αρχηγός με τα όλα του !!! Το έχω ξαναπεί ο τερματοφύλακας του Άρη είναι το Α και το Ω  στην ομάδα και μόνο η παρουσία του κάτω από τα γκολπόστ δίνει μεγάλη σιγουριά στην ομάδα.