ΟΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ (21η Αγωνιστική)



 Ο.Φ.Η – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 0:0
«Άντεξε ο ΠΑΣ»

Πολύ ωραίο ματς στο «Γεντί-κουλέ» που έλειψε μόνο το γκολ. Ο Ο.Φ.Η πραγματικά ένας άλλος Ο.Φ.Η. με τον προπονητή Valdas Dambrauskas και την προσθήκη παικτών !! Σφυροκοπούσε τον ΠΑΣ Γιάννινα επί 98΄ λεπτά αλλά δεν μπόρεσε να διασπάσει στην σκληροτράχηλη άμυνα του ΠΑΣ. Να  σημειώσουμε ότι το παιχνίδι διεξήχθει σε αντίξοες συνθήκες (Αέρας , Βροχή).

ΜΑΝΔΑΣ : Για μια ακόμη αγωνιστική ήταν πολύ σταθερός. Είχε και μια σχετικά δύσκολη απόκρουση από το σημείο του πέναλτι στην γωνία του στο 2ο ημίχρονο !!!.

ΤΣΙΝΤΩΤΑΣ : Καλός ο Τερματοφύλακας των Ιωαννίνων όπου χρειάστηκε δήλωσε παρών.


ΙΩΝΙΚΟΣ – ΑΡΗΣ  1:0
« Νίκη για τον Ιωνικό στην Νεάπολη»

Επιτέλους νίκησε στην Νεάπολη ο Ιωνικός !!!. Ήθελε άξιζε και πήρε την νίκη η ομάδα την Νίκαιας. Ο Άρης προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε !!.

ΧΟΥΤΕΣΙΩΤΗΣ : Πάρα πολύ κάλος ο γκολκίπερ του Ιωνικού, κράτησε και έσωσε την ομάδα ειδικά στο Τετ-α-Τετ.

Και κάτι εκτός προγράμματος αυτόν το Γάλλο κωπηλάτη (Τερματοφύλακα) τι τον έφεραν στον Ιωνικό ; ( που τον ξέθαψαν;) Για Back up του Χουτεσιώτη το έφεραν ; . Αστεία πράγματα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου . Προγραμματισμός μηδέν « Φύγε εσύ έλα εσύ».

ΚΟΥΕΣΤΑ : Εξαιρετικός Τερματοφύλακας το έχουμε πει πολλές φορές. Έκανε καλό ματς τώρα για το πέναλτι τι να πεις ; Κατά την γνώμη μου δεν φταίει !!!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ- ΛΑΜΙΑ 2:0
«Νίκη ουσίας και ψυχολογίας»

Πολύ καλός ο Παναθηναϊκός παίζοντας ωραίο και γρήγορο ποδόσφαιρο ουσίας νίκησε την Λαμία. Μία Λαμία άκρως ανταγωνιστική και παίζοντας με « το μαχαίρι στα δόντια». Έβαλε κάποιες στιγμές δύσκολα στον Παναθηναϊκό αλλά εκεί ήταν ο Brignoli παρεμπιπτόντως σε πολύ καλή κατάσταση ο γκολκίπερ των Πρασίνων. Έδωσε  λύσεις σε όλες τι περιπτώσεις .

ΜΠΡΙΝΙΟΛΙ : Πολύ καλός ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού καθάρισε δύσκολες φάσεις με σημαντικό βαθμό δυσκολίας και βοήθησε στα μέγιστα την ομάδα στην μετάβαση του παιχνιδιού προς την επίθεση δείχνοντας μια ακόμη φορά τα προσόντα του με την μπάλα στα πόδια. 

ΣΑΡΑΝΟΦ : Καμία ευθύνη στα γκολ ο τερματοφύλακας της Λαμίας. Ήταν πολύ δύσκολες φάσεις όπως εξελίχθηκε το ματς δεν είχε περιθώρια αντίδρασης. Ίσως αν ήταν πιο σταθερός να ήταν καλύτερα για αυτόν και την ομάδα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – Α.Ε.Κ. (ΑΝΑΒΟΛΗ)
«Εμπρός της Α.Ε.Κ παλικάρια μετρήστε τα δοκάρια»

Το Ματς στο Περιστέρι δεν έγινε λόγω των «απαιτήσεων» της Α.Ε.Κ να μετρηθούν τα γκολπόστ …. Μετρήθηκαν και είχαν κάποιες αποκλίσεις μεταξύ τους και κατόπιν τούτου  αναβλήθηκε  το ματς .

Πάντως χρόνια τώρα δεν υπήρξε πότε πρόβλημα όχι μόνο στα γκολπόστ αλλά και σε ότι αφορά το γήπεδο του Περιστερίου.

Και αυτό είμαι σε θέση να το υποστηρίξω διότι έχω περάσει πολλά χρόνια της καριέρας μου στον Ατρόμητο !!!!

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0:0
«Ντεμπούτο Κοντογιάννη και το 0 στην άμυνα»

Προσπάθησαν και οι δύο ομάδες παίζοντας καλό ποδόσφαιρο να πετύχουν γκολ αλλά δεν τα κατάφεραν. Και ο Παναιτωλικός και ο Αστέρας είχαν τις ευκαιρίες τους. 
Ο « πρωτάρης» Κοντογιάννης έκανε πολύ καλό παιχνίδι στο ντεμπούτο του και το παιχνίδι του σε πείθει…. Σταθερός τερματοφύλακας. 

Και ο Νίκος Παπαδόπουλος ήταν ο τερματοφύλακας που κράτησε για μια ακόμη αγωνιστική απαραβίαστη την εστία του.

ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ : Μπράβο στον Γιάννη Αναστασίου που τόλμησε και έβαλε ένα νέο παιδί στην εστία του Παναιτωλικού και δεν βλέπω τον λόγο να τον αντικαταστήσει εφόσον πηγαίνει καλά. Πάντως στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης ήταν πολύ καλός .

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ : Έχει « καπαρώσει» για τα καλά την φανέλα με το νούμερο 1 ο τερματοφύλακας του Αστέρα. Βλέπω πως οι αμυντικοί τον εμπιστεύονται περισσότερο από τον Τσιφτσή.  Και στο Αγρίνιο ήταν πολύ καλός !!!!


ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ 0:3
«Τραίνο ο Βόλος στην Λειβαδιά»

Μεγάλη νίκη ο Βόλος μέσα στην Λειβαδιά. Ο Λεβαδειακός πλέον βρίσκεται με την « πλάτη στον τοίχο» αφού τον πέρασε ο Ιωνικός. Όπως και να το κάνουμε ο Βόλος έχει καλύτερη ποιότητα από τον Λεβαδειακό.

ΣΤΟΓΙΑΝΟΒΙΤΣ : Δεν μπορούμε να ρίξουμε ευθύνη στον Τερματοφύλακα της γηπεδούχου ομάδας ας ψάξουν να βρουν τι άλλο φταίει …..

ΚΛΕΙΜΑΝ :  Ο τερματοφύλακας του Βόλου είναι ο «ακρογωνιαίος Λίθος» για την ομάδα της Μαγνησίας !!!