ΟΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ( 2η Αγωνιστική Playouts)




 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1:1
«Κρίμα για τον Λεβαδειακό»

Άδικο το αποτέλεσμα για τον Λεβαδειακό ο οποίος ήταν πολύ καλύτερος από τον Ατρόμητο. Είναι σε δύσκολη θέση η ομάδα της Βοιωτίας και σήμερα παρεμπιπτόντως είχε τις περισσότερες τελικές προσπάθειες σε όλο το πρωτάθλημα. Ο Ατρόμητος έπαιξε εκ του ασφαλούς ότι δεν θα κινδυνεύσει και πήρε έξυπνα και με δόση τύχης το βαθμό της ισοπαλίας.

ΓΚΡΟΦ : Εδώ που έφτασε η ομάδα τι να πεις για τον τερματοφύλακα; Δεν έχει ευθύνη για το γκολ.

ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ : Πολύ καλός ο Τερματοφύλακας του Ατρομήτου, για το γκολ όμως νομίζω ότι έχασε την φάση και ευθύνεται. Αυτά βέβαια συμβαίνουν στην προκειμένη περίπτωση πάντως η εικόνα του τερματοφύλακα του Ατρομήτου ήταν πολύ καλή. 



ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ- ΛΑΜΙΑ 1:3
« Εκπληκτική η Λαμία, Αγνώριστος ο Παναιτωλικός»

Σαν βομβαρδιστικό Β52 πέρασε η Λαμία από το Αγρίνιο και ισοπέδωσε την τοπική ομάδα. Η ομάδα του Λ. Βόκολου ήταν καλύτερη σε όλο το παιχνίδι. Ο Παναιτωλικός δεν μπήκε στο γήπεδο ήταν εκτός αγώνα.

ΑΝΕΣΤΗΣ : Εκτός αγώνα ο συμπαθείς τερματοφύλακας του Παναιτωλικού. Αν εξαιρέσουμε το 3ο γκολ που ήταν τετ-α-τετ και δεν έχει ευθύνη στα άλλα 2 γκολ ήταν θεατής στις φάσεις λες και περίμενε το «μοιραίο» όρθιος το δέχτηκε τι άλλο να πούμε……

ΓΚΑΡΑΒΕΛΗΣ : Καμιά ευθύνη στο γκολ το οποίο μπήκε με κόντρα. Σταθερός όποτε χρειάστηκε.



ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ- Ο.Φ.Η.  0:1
« Έπνιξε ο Ο.Φ.Η. τον ΠΑΣ στην λίμνη»

Η ομάδα του Dambrauskas  καταπόντισε τον ΠΑΣ Γιάννινα και του έβαλε δύσκολα. Έμπλεξε ο ΠΑΣ Γιάννινα σε περιπέτειες…..

Καλύτερος ο Ο.Φ.Η κέρδισε δίκαια. Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.

ΤΣΙΝΤΩΤΑΣ : Δεν ευθύνεται για το γκολ όπου χρειάστηκε ήταν σταθερός.

ΜΑΝΔΑΣ : Συνεχίζει να εντυπωσιάζει !!! ήταν παρών σε δύσκολες στιγμές για την ομάδα του.


ΙΩΝΙΚΟΣ- ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1:0
« Πολύ σκληρός για να πεθάνει ο Ιωνικός»

Με πολύ πάθος πήρε το πολυπόθητο τρίποντο ο Ιωνικός που τόσο πολύ είχε ανάγκη για να ανέβει στην βαθμολογία και το κατάφερε.

Ο Αστέρας Τρίπολης αδιάφορος….με παίκτες που μάλλον έχουν κορεστεί από την πολυετή παρουσία τους στην ομάδα και σκέφτονται πιο πολύ τις διακοπές παρά να παίξουν μπάλα. Αν δεν κάνει ανανέωση στο έμψυχο υλικό του ο Αστέρας του χρόνου με αυτούς τους «Τουρίστες» θα «κουνήσει μαντήλι» και είναι κρίμα για μια τόσο οργανωμένη ομάδα.

ΧΟΥΤΕΣΙΩΤΗΣ : Δεν πιέστηκε καθόλου πέρασε ένα εύκολο βράδυ.

ΤΣΙΦΤΣΗΣ : Είχε να παίξει πολύ καιρό ο νεαρός γκολκίπερ και του έκατσε αυτό το άχαρο ματς. Για το γκολ ασφαλώς δεν έχει την παραμικρή ευθύνη ( αυτογκόλ) .