Οι Τερματοφύλακες της Αγωνιστικής (17η Αγωνιστική)


 
ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ 1:2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.
«Το Περιστέρι «τσίμπησε» το τρίποντο στον Βόλο»

Φαίνεται πήρε μπροστά η «μηχανή» του Ατρομήτου και παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο πέρασε από τον Βόλο. Ο Βόλος ακόμη δεν έχει βρει τα πατήματά του.

ΚΟΣΤΙΤΣ : Σταθερός ο τερματοφύλακας του Βόλου δεν έχει καμιά ευθύνη στα γκολ.

ΤΣΙΝΤΩΤΑΣ : Πάρα πολύ καλός ο «Περιστεριώτης» τερματοφύλακας για το γκολ δεν φέρει καμιά ευθύνη. «Φάνηκε βέβαια ότι έχασε εντελώς την φάση»



ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ 1:1 ΚΗΦΙΣΙΑ
« Οι μελλοθάνατοι έφεραν ισοπαλία»

Στις Σέρρες έγινε πολύ καλό παιχνίδι. Ο γηπεδούχος Πανσερραϊκός όσο και η συμπαθής ομάδα της Κηφισιάς είχαν τις ευκαιρίες τους προσπάθησαν αλλά τελικά έμειναν στην ισοπαλία.

ΧΟΒΑΝ : Πολύ καλός σήμερα ο τερματοφύλακας των Σερρών, βοήθησε πολύ την ομάδα του στο να μην χάσει. Για το γκολ δεν ευθύνεται.

ΚΡΙΣΤΙΝΣΟΝ : Μεγάλη εντύπωση μου έκανε το ότι ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος έμεινε εκτός ενδεκάδας. Ο Αναγνωστόπουλος φέτος είναι από τους καλύτερους τερματοφύλακες της Superleague και δεν νομίζω ότι έφταιγε αυτός που η ομάδα του δέχτηκε βαριά ήττα την περασμένη εβδομάδα. Ας κοιτάξουν αλλού να βρουν προβλήματα. Σήμερα έπαιξε ο Ισλανδός Κρίστινσον με φανερή απουσία αγωνιστικού ρυθμού. Φάνηκε σε πολλές φάσεις όπως και στην φάση του γκολ, έχασε εντελώς την φάση και δέχτηκε το γκολ και τελικά δεν βοήθησε την ομάδα να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο εκτός έδρας.



ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 2:1 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
« Νίκη δια πυρός και σιδήρου»

Ο γνωστός Παναθηναϊκός δίχως διαφοροποιήσεις παίζοντας φουλ επιθετικά και διψασμένος για την νίκη  κέρδισε διότι ήθελε πολύ αυτό το ματς για πολλούς και διαφόρους λόγους.

ΛΟΝΤΙΓΚΙΝ : Πάρα πολύ καλός ο τερματοφύλακας του «Τριφυλλιού» ,είχε δύο πολύ δύσκολες επεμβάσεις όσο και ουσιαστικές. Για το γκολ δεν φέρει ευθύνη διότι είχε σώματα μπροστά του και δεν πρόλαβε ούτε να δεί την μπάλα « όχι που δεν σήκωσε τα χέρια του .. όπως είπαν μερικοί μερικοί…» Όταν η μπάλα έρχεται με 150 χμ. δεν προλαβαίνεις όχι τα χέρια να σηκώσεις αλλά ούτε να δεις την μπάλα


ΚΑΠΙΝΟ : Λίγα πράγματα σήμερα ο υψηλόσωμος τερματοφύλακας του Παναιτωλικού με ευθύνη τουλάχιστον στο 1ο γκολ. Δεν μπόρεσε να κάνει το κάτι παραπάνω.


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2:1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
« Ζωντάνεψε ο Άγιαξ της Ηπείρου»

Ματς με δυνατές συγκινήσεις και με απίστευτη εξέλιξη. Ο Αστέρας Τρίπολης φάνηκε ότι έλεγχε το παιχνίδι αλλά ο «Άγιαξ» είχε άλλη διάθεση και αντέδρασε πολύ δυναμικά και πήρε το παιχνίδι. Υπενθυμίζω ότι προηγήθηκε στο σκορ ο Αστέρας και ο ΠΑΣ Γιάννινα γύρισαν το ματς με δύο γκολ στο 1ο ημίχρονο.

ΚΛΕΙΜΑΝ : Αρκετά καλός ο τερματοφύλακας των Ιωαννίνων δεν ευθύνεται για το γκολ.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ : Δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του σήμερα ο πολύπειρος τερματοφύλακας.



ΑΡΗΣ 2:1 Π.Α.Ο.Κ.
« Μεγάλη Νίκη για τον Άρη»

Ο Μάντζιος κέρδισε κατά κράτος τον Λουτσέσκου έδειξε πιο διαβασμένος. Σίγουρα Ο Π.Α.Ο.Κ. φέτος θα είναι πρωταγωνιστής στο Πρωτάθλημα και με πολλές πιθανότητες να το κατακτήσει. Αλλά το ότι βλέπει άνετα όλα τα ματς δεν είναι καλό. Ίσως πρέπει να προσέξουν αυτό το σημείο.

ΚΟΥΕΣΤΑ :  Πολύ καλός ο έμπειρος Γκολκίπερ του Άρη για το γκολ δεν ευθύνεται.

ΚΟΤΑΡΣΚΙ : Καλός ο νεαρός Γκολκίπερ του Π.Α.Ο.Κ. για τα γκολ δεν φέρει ευθύνη.



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1:2 Α.Ε.Κ.
«Πέρασε ο Δικέφαλος» 

Μεγάλη νίκη της Α.Ε.Κ. μέσα στο άδειο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Δυστυχώς ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ματς. 

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ : Δεν μπόρεσε να βοηθήσει τον Ολυμπιακό παρασυρόμενος και αυτός από το «Ναυάγιο» του φετινού Ολυμπιακού.

ΣΤΑΝΚΟΒΙΤΣ : Καλός το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Είχε καλές επεμβάσεις. Τώρα για το γκολ ήταν πολύ μέσα στην εστία και άργησε να βγει και αυτή η έξοδος με τόσο ανοικτά τα πόδια δεν βοηθάει. Δεν το βλέπουν ότι και οι δύο τερματοφύλακες της Α.Ε.Κ. με αυτή την κίνηση έχουν δεχτεί τόσες φάσεις που έχουν γίνει γκολ ; 
Ας αλλάξουν κίνηση !!!


Ο.Φ.Η. 1:1 ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ
«Η Φορμαρισμένη Λαμία πέρασε από την Κρήτη»

 Ο Ο.Φ.Η ήταν ανώτερος αλλά δεν κέρδισε. Πάντως και οι δύο ομάδες είχαν της ευκαιρίες τους για να πάρουν την νίκη. Ο Ο.Φ.Η πρέπει να έχει μεγάλη γκίνια αφού είναι χωρίς νίκη για δέκα ματς. Η Λαμία του Λ.Βόκολου που διαπρέπει φέτος πήρε αυτό που ήθελε στην Κρήτη.

ΜΠΑΟΥΜΑΝ : Σταθερός και αξιόπιστος ο τερματοφύλακας του Ο.Φ.Η. Για το γκολ ασφαλώς και δεν φέρει ευθύνη.

ΚΟΣΕΛΕΦ : Τεράστια η βοήθεια που έχει δώσει στην Λαμία αυτός ο τερματοφύλακας !!. Από το περσινό  πρωτάθλημα που πρωτοήρθε στην ομάδα έδεσε αμέσως. Αυτός κράτησε την Λαμία στην μεγάλη κατηγορία , αυτός πάλι φέτος δίνει σε κάθε αγωνιστική τα διαπιστευτήρια του και βοηθάει την Λαμία να πετύχει τους στόχους της. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε αυτούς που έφεραν τον Κοσέλεφ στην Ελλάδα.