Οι Τερματοφύλακες της Αγωνιστικής (18η Αγωνιστική)


 
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.  1:1   Ο.Φ.Η

«Απέδρασε  με πολύτιμο πόντο από το Περιστέρι»


Μια ανάσα από το τρίποντο ήταν ο Ο.Φ.Η. αλλά και ο πόντος καλός είναι «Παιχνίδι που δεν μπορείς να το κερδίσεις μην το χάσεις».

Ο Ατρόμητος προσπάθησε αλλά είχε απέναντι του έναν Ο.Φ.Η. αποφασισμένο για όλα. Και όπως είπαμε έστω και δύσκολα στο τέλος πήρε και ο Ατρόμητος τον πόντο.


ΤΣΙΝΤΩΤΑΣ : Περίεργο γκολ και δύσκολη φάση έτυχε στον τερματοφύλακα του Ατρομήτου. Δεν νομίζω ότι έχει ευθύνη, γενικά ήταν καλός.


ΜΠΑΟΥΜΑΝ : Πάρα πολύ καλός για μία ακόμη φορά μας ανάγκασε να τον θαυμάσουμε. Τώρα για το γκολ δεν μπορούμε να πούμε κάτι …. Δύσκολη στιγμή, καυτή πατάτα η μπάλα, μεγάλη πίεση από τον αντίπαλο, έγινε η ζημιά ….


ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ  0:2  ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ

«Τα λιοντάρια των Σερρών «έφαγαν» την Λαμία»

Δίκαιη πέρα ως πέρα η νίκη των παικτών του Γκαρσία με τον Ουαρντά πρώτο βιολί πέρασαν Αέρα με ωραίο ποδόσφαιρο από την Λαμία και βελτίωσαν την θέση τους στον βαθμολογικό πίνακα της Superleague.


ΚΟΣΕΛΕΦ : Είχε μια άτυχη στιγμή που μπορεί να συμβεί στον καθένα στο 1ο γκολ. Και στο 2ο γκολ ήταν άτυχος δίχως όμως να έχει ευθύνη. Ίσως αν δεν έκανε το λάθος στο 1ο γκολ ίσως να ήταν άλλο ματς. Βέβαια η Λαμία δεν ήταν σήμερα η ομάδα που ξέρουμε.


ΧΟΒΑΝ :  Καλός και σήμερα ο Γκολκίπερ του Πανσερραϊκού βοήθησε την ομάδα του όπου χρειάστηκε.


ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ  0:4  ΑΡΗΣ

 «Εκπληκτικός ο Άρης»

 Με ηγέτη τον μαέστρο Φετφατζίδη ο Άρης διέλυσε τον Παναιτωλικό. Λίγα πράγματα ο Παναιτωλικός μόνο ο Σεγκέλια κάνει μια ψιλό διαφορά.


ΚΑΠΙΝΟ : Έκανε 3,4 καλές επεμβάσεις αλλά δεν μπόρεσε να αντέξει στην πίεση των παικτών του Άρη. Ανεξάρτητα το ότι είναι βαρύς και αργός , δεν είχε και βοήθεια από την άμυνα του.


ΧΟΥΤΕΣΙΩΤΗΣ : Σταθερότατος ο γκολκίπερ του Άρη έδωσε μεγάλη σιγουριά μπροστά στην επικράτεια του. Καλός στον αέρα καλός και κάτω από την εστία όπως και πολύ καλός στην συμπεριφορά του με τα πόδια. Γενικά έβγαζε την προσωπικότητα του ολοκληρωμένου τερματοφύλακα που είναι αυτός.



ΚΗΦΙΣΙΑ  2:3 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Επαγγελματική Νίκη»

Κακό παιχνίδι με πολλά παρατράγουδα σε βάρος του Ολυμπιακού. Κανονικό γκολ ακυρώθηκε και πολλά άλλα περίεργα……


ΚΡΙΣΤΙΝΣΟΝ: Πολύ βαρύς και άτολμος ο γκολκίπερ της Κηφισιάς. Έχει ευθύνη τουλάχιστον για ένα γκολ. 


ΤΖΟΛΑΚΗΣ : Εμφανείς η έλλειψη αγώνων και αγωνιστικού ρυθμού. Έχει πίεση και σε μια περίοδο που η άμυνα του Ολυμπιακού δεν είναι στα καλύτερά της  για να έχει τύχει της απαραίτητης  στήριξης – βοήθειας.



ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ.   1:0   ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ

«Κακό ματς μεγάλη νίκη για τον Αστέρα στο 90΄»

Δεν αντέχει σε κριτική το ματς αλλά ο Αστέρας φάνηκε τυχερός έστω και στο 90΄ πήρε τους 3 βαθμούς. Ο Βόλος τίποτα το ιδιαίτερο…….


ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ : Πολύ σταθερός ο νεαρός ελπιδοφόρος τερματοφύλακας, ας μην ξεχνάμε ότι έχει την τύχη του πρωτάρη με το μέρος του. Άλλωστε η τύχη πάει με τους ικανούς.


ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ  : Βγήκε από την  αρχή λόγω τραυματισμού…


ΚΟΣΤΙΤΣ : Καλός ο τερματοφύλακας του Βόλου για το γκολ δεν φέρει ευθύνη.


Α.Ε.Κ  2:2 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

«Δίκαιη μοιρασιά»

Και οι δύο ομάδες προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν. Στα συν της Α.Ε.Κ. είναι η επιστροφή του Γκαρσία που γύρισε πολύ δυνατός.


ΣΤΑΝΚΟΒΙΤΣ : Δεν μπορούμε να πούμε ότι  έχει καθοριστική ευθύνη για τα γκολ αλλά δεν προσπάθησε για το κάτι παραπάνω.


ΛΟΝΤΙΓΚΙΝ : Εξαιρετικός ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού βοήθησε πολύ την ομάδα. Αξιοσημείωτη  είναι μια ασίστ μπαλιά που έβγαλε με το χέρι περίπου 45 μέτρα και ο επιθετικός δέχτηκε την πάσα έφτασε στην μεγάλη περιοχή αλλά δεν τα κατάφερε. Απίστευτη μπαλιά !!!!



Π.Α.Ο.Κ  4:0  ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

« Πλώρη για πρωτάθλημα»

Ισοπεδωτικός ο Π.Α.Ο.Κ διέλυσε την συμπαθή ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα.


ΚΟΤΑΡΣΚΙ : Εύκολο απόγευμα για τον ταλαντούχο τερματοφύλακα του Π.Α.Ο.Κ. όπου χρειάστηκε ήταν παρών.


ΚΛΕΙΜΑΝ : Όσο καλός και να είσαι , όσο καλό παιχνίδι και να έχει κάνει όταν δέχεσαι 4 γκολ  είναι ανατρεπτικό απέναντι στο ενδεχομένως καλό παιχνίδι που έχεις κάνει. Δύσκολο βράδυ για τον Κλέϊμαν