Οι Τερματοφύλακες της Αγωνιστικής (20η Αγωνιστική)




 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1:2 ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ
«Που το πάει η Λαμία ; »

Επειδή τυγχάνει να γνωρίζω τον Λεωνίδα Βόκολο είμαι σε θέση να γνωρίζω την ποιότητα του σαν άνθρωπος και σαν προπονητή. Για αυτό δεν θα μου προκαλέσει καμία έκπληξη αν δω την Λαμία «σφήνα» στην εξάδα εκεί που δεν την περιμένει κανένας. Έτσι και στο παιχνίδι του Αγρινίου πέρασε σαν «σίφουνας» και το καθάρισε. Ο Παναιτωλικός πρέπει να προσέξει πολύ στην συνέχεια μην βρεθεί προ δυσάρεστων εκπλήξεων. 


ΚΑΠΙΝΟ :  Ένας τερματοφύλακας που δείχνει σαν να τα έχει παρατήσει. Όλο το προφίλ του δεν ταιριάζει με τις αποδεδειγμένα μέτριες εμφανίσεις του. Και μια συμβουλή : Ας προσπαθήσει με το μυαλό του να βοηθήσει το σώμα του και τότε ίσως είναι καλύτερα και να διορθωθούν κάποια κακώς κείμενα.

ΚΟΣΕΛΕΦ : Καλός ο τερματοφύλακας της Λαμίας όπου χρειάστηκε. Δεν έχει ευθύνη για το γκολ.



ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ 2:2  ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ
« Έμειναν δίκαια στην ισοπαλία»

Και οι δύο ομάδες προσπάθησαν για το τρίποντο αλλά δεν τα κατάφεραν. Πάντως σε γενικές γραμμές ο Πανσερραϊκός βγάζει περισσότερη υγεία και αγωνιστικότητα. Αντίθετα με τον Βόλο που δυσκολεύεται σε πολλά αγωνιστικά κομμάτια.

ΧΟΒΑΝ : Δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του περισσότερο…..


ΚΟΒΑΤΣ: Αρκετά καλός αν και νέος στην ενδεκάδα βοήθησε όσο μπόρεσε τον Βόλο. Νομίζω ότι παίρνοντας παιχνίδια θα βελτιώνεται. Κατά την γνώμη μου όμως κακώς άφησαν εκτός ενδεκάδας τον Κόστιτς δηλαδή στοχοποιείς  τον τερματοφύλακα σου στην βαριά ήττα που δέχθηκες μέσα στο γήπεδό σου ; Αυτού του τύπου η διαχείριση δεν είναι καθόλου σωστή. 
Διότι μπορεί ο τερματοφύλακας που έπαιξε στις Σέρρες να μην πήγαινε και αυτός καλά… οπότε χάνεις και τους δύο και το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο



ΚΗΦΙΣΙΑ 0:1 ΑΡΗΣ
« Με τον Βιρτουόζο Φέτφα ο Άρης πήρε το τρίποντο»

Άνετα ο Άρης πέρασε από την Κηφισιά και πήρε υπερπολύτιμο τρίποντο χάρη στην ποδοσφαιρική ευφυΐα του Φετφατζίδη. Έναν μπαλαδόρο  από αυτους που έχει τόσο ανάγκη το ποδόσφαιρό μας. Ο Άρης είναι σε πολύ καλό φεγγάρι.
Η Κηφισιά δείχνει συνεχώς τις αδυναμίες της και ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της superleague και μάλλον δύσκολα θα αποφύγει το «μοιραίο».


ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ : Καλός ο γκολκίπερ της Κηφισιάς ήταν σταθερός. Καμία ευθύνη στο γκολ που χρεώνεται στην ποδοσφαιρική «φινέτσα» του και ουσία του Φετφατζίδη .

ΧΟΥΤΕΣΙΩΤΗΣ : Πάρα πολύ καλός  ο τερματοφύλακας του Άρη που τον βλέπουμε όλο και συχνότερα ενδεκαδάτο. Όσο παίζει ο Χουτεσιώτης θα αποκτά ρυθμό και θα είναι πιο έτοιμος στο να αντιμετωπίσει  δύσκολες καταστάσεις μέσα στα παιχνίδια. Και αυτό θα το «εισπράτει»  και ο Άρης.



Α.Ε.Κ. 3:0 Ο.Φ.Η.
« Στο «σβηστό η Α.Ε.Κ. 3-0 τον Άρη»

Πολύ χαλαρά η Α.Ε.Κ πήρε το ματς με τον Ο.Φ.Η. δίχως να δυσκολευτεί και να κινδυνεύσει κάπου. Ο Ο.Φ.Η. ανύπαρκτος δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο.

ΣΤΑΝΚΟΒΙΤΣ : Είχε μία επέμβαση σχετικά καλή αλλά έδωσε μια ασσίστ που κατέληξε σε γκολ το 2ο . γενικά ήταν σταθερός.

ΣΩΤΗΡΙΟΥ : Πάρα την αγωνιστική του απραξία του εν λόγω τερματοφύλακα η απόδοσή του ήταν πάρα πολύ καλή. Για το γκολ δεν φέρει ευθύνη.




ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 3:1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.
« Νίκησε και κοιτάει ψηλά»

Εκπληκτικός ο Αστέρας Τρίπολης κέρδισε τον Ατρόμητο άνετα και τώρα κοιτάει για πιο ψηλά. Ο Ατρόμητος πολύ λίγα πράγματα. 

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ : Παρά πολύ σταθερός και καλός για μια Κυριακή ακόμη ο νεαρός τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης. Ψύχραιμος , μεθοδικός και επικοινωνιακός με τους αμυντικούς του, διαχειρίστηκε πολύ καλά το ματς. Καμία ευθύνη στο γκολ.

ΤΣΙΝΤΩΤΑΣ : Δεν βοήθησε καθόλου τον Ατρόμητο να πάρει θετικό αποτέλεσμα αντίθετα έχει ευθύνη και στα γκολ.



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3:1 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Λύγισε τον ΠΑΣ Γιάννινα»

Ένας σοβαρός Ολυμπιακός δεν άφησε περιθώρια στον ΠΑΣ Γιάννινα να σκεφτεί έστω να του πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας στο «Γ.Καραϊσκάκης» και έτσι πήρε το ματς με συνοπτικές διαδικασίες. Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα δυσκολευτεί φέτος να μείνει στην κατηγορία αλλά πιστεύω στο τέλος να τα καταφέρει.

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ : Καλός και σταθερός ο Γκολκίπερ των « Πειραιωτών». Όπου χρειάστηκε έδειξε την ετοιμότητα του.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: Πολύ καιρό στον Πάγκο αναπληρωματικός του Κλέϊμαν, φαίνεται η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού του νεαρού τερματοφύλακα. Πιστεύω όμως ότι παίζοντας συνέχεια θα αποκτήσει την χαμένη αυτοπεποίθηση του. Επίσης πόσο καλό είναι για το ποδόσφαιρο μας να βγαίνουν νέα παιδιά τερματοφύλακες και να καθιερώνονται στις βασικές ενδεκάδες.


Π.Α.Ο.Κ. 2:1 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
« ο Στρατηγός νίκησε και έριξε στο καναβάτσο τον Αυτοκράτορα»

Πάντως από τέτοιους «αυτοκράτορες» είναι γεμάτη η Ελλάδα. Φτάνει πιά χορτάσαμε από τέτοιους είδους «επιστήμονες» του ποδοσφαίρου. Αυτούς τους προπονητές δεν τους αντέχουν πουθενά!! Το ακούτε πουθενά!!!!. Ο Λουτσέσκου έκανε μια χαρά την δουλειά του πήρε το ντέρμπι θα τολμούσα να έλεγα δίχως πολλές δυσκολίες. Ο Λουτσέσκου του πήρε την «Ταυτότητα» του Τερίμ. Και έδειξε φέτος ότι δεν υπάρχει περίπτωση να χάσει το Πρωτάθλημα. Και όπως το έδειξε και σήμερα τους βλέπει σαν «Κουνούπια» και δεν χαμπαριάζει με τίποτα.
Όσο αφορά τον Παναθηναϊκό έχω να πω το εξής : Πολύ φοβάμαι ότι έχει μπλέξει άσχημα με αυτόν τον ανεκδιήγητο προπονητή και πάει σε «αχαρτογράφητα νερά» 


ΚΟΤΑΡΣΚΙ : Πολύ καλό παιχνίδι έκανε ο νεαρός τερματοφύλακας του Π.Α.Ο.Κ.. Βοήθησε πάρα πολύ για να πάρει η ομάδα του τους 3 βαθμούς. Καμία ευθύνη στο γκολ.

ΝΤΡΑΓΚΟΦΣΚΙ : Δείχνει ότι είναι καλός τερματοφύλακας με δυνατή προσωπικότητα. Δεν μπορούμε να τον κρίνουμε αλλά είναι πέρα από κάθε λογική να βγάζουν τον Λοντίγκιν από την ενδεκάδα και να βάζουν αυτόν. Λες και δεν είχε τερματοφύλακα ο Παναθηναϊκός και είναι καμιά ομάδα της πλάκας!! . Αυτά τα τρελά δεν τα κάνουν σοβαροί προπονητές και σοβαρές ομάδες.