Οι Τερματοφύλακες της Αγωνιστικής (19η Αγωνιστική)





 ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 4:1 ΚΗΦΙΣΙΑ
« Καταιγιστική η Λαμία διέλυσε την Κηφισιά»

Η Εκπληκτική Λαμία του Λεωνίδα Βόκολου παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο κέρδισε δίκαια την άπειρη Κηφισιά.

ΚΟΣΕΛΕΦ : Πολύ σταθερός ο γκολκίπερ της Λαμίας ήταν αλάνθαστος και με ουσιαστικές επεμβάσεις.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ : Όσο και αν φαίνεται παράξενο ο τερματοφύλακας της Κηφισιάς ήταν καλός και δεν φταίει για τα γκολ. Η άμυνα είναι «παιδική χαρά» μάλιστα στο ένα γκολ έχασαν την μπάλα με εντελώς «γελοίο» τρόπο. Δεν νομίζω ότι αυτή η ομάδα θα μπορέσει να κρατηθεί στην κατηγορία.



ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 0:2 ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ΄
« Ο Πανσερραϊκός έπνιξε τον ΠΑΣ στην λίμνη του»

Δεύτερο σερί τρίποντο ο Πανσερραϊκός του Γκαρσία εκτός έδρας, αφήνοντας  στην τελευταία θέση παρέα με την Κηφισιά τους Γιαννιώτες.

ΚΛΕΙΜΑΝ : Προσπάθησε και περιόρισε το μέγεθος της ήττας. Ήταν καλός δεν έχει ευθύνη για τα γκολ.

ΧΟΒΑΝ : Εύκολο απόγευμα για τον Σλοβάκο τερματοφύλακα του Πανσερραϊκού.




Ο.Φ.Η. 1:0 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
«Επιτέλους νίκη και αισιοδοξία για τον Ο.Φ.Η.»


Με ένα πέναλτι που εκτέλεσε ο Φελίπε εύστοχα πήρε το τρίποντο. Ματς με λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες , έτσι ο Ο.Φ.Η πήρε μετά τις 2 Οκτωβρίου τους τρείς βαθμούς της νίκης.


ΜΠΑΟΥΜΑΝ : Έπαιξε στο 1ο ημίχρονο δεν είχε καθόλου φάσεις έγινε αλλαγή (λόγω προβλήματος στην μέση) με τον Σωτηρίου.

ΣΩΤΗΡΙΟΥ : Μπήκε στο 2ο ημίχρονο ως αλλαγή αλλά δεν είχε καθόλου φάσεις.

ΚΑΠΙΝΟ : Πέρασε ένα ματς δίχως να ζοριστεί και το γκολ το δέχτηκε με εκτέλεση πέναλτι.


ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ  1:5 Π.Α.Ο.Κ
« Και τώρα στην Τούμπα οι δυο τους»

Ένα καταιγιστικός Π.Α.Ο.Κ. πέρασε σαν «Βαρδάρης» από τον Βόλο και τον συνέτριψε με 1-5 μη δίνοντας του περιθώρια αντίδρασης. Τώρα όλα τα βλέμματα είναι στραμένα στην Τούμπα για το μεγάλο παιχνίδι για την πρωτιά.  «Π.Α.Ο.Κ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ»

ΚΟΣΤΙΤΣ: Πολλά τα γκολ αλλά και μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. Οπότε είναι εντελώς άστοχο να πείς ότι φταίει ο γκολκίπερ. Ήταν ένα άτυχο βράδυ και μια άσχημη εμπειρία για τον εν λόγω τερματοφύλακα.

ΚΟΤΑΡΣΚΙ:  Χαλαρό βράδυ για τον νεαρό γκολκίπερ του Π.Α.Ο.Κ που όσο περνά ο καιρός  συμπεριφέρεται  με προσωπικότητα που ταιριάζει σε μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Π.Α.Ο.Κ. Για το γκολ καμιά ευθύνη δεν έχει.




ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 0:5 Α.Ε.Κ.
« Σκόρπισε τον Ατρόμητο η Α.Ε.Κ. με super PONSE -PORSCHE»

Έβγαλε αντίδραση η Α.Ε.Κ. μετά τον αποκλεισμό της από το κύπελλο από τον Άρη. Ήταν καταιγιστική!!. Πρώτη ήττα για τον Σάσα Ίλιτς, που ο Ατρόμητος έχασε πρώτη φορά επί ημερών του.

ΤΣΙΝΤΩΤΑΣ : Δύσκολο βράδυ για τον γκολκίπερ του Ατρομήτου και πρώην της Α.Ε.Κ. Δεν μπόρεσε να περιορίσει την βαριά ήττα της ομάδας του.


ΣΤΑΝΚΟΒΙΤΣ: Χαλαρό βράδυ για τον τερματοφύλακα της Α.Ε.Κ. Ας μην εφησυχάζουν εκεί στην Α.Ε.Κ. διότι υπάρχει θέμα γκολκίπερ. Αν ήταν Έλληνας Προπονητής τερματοφυλάκων με  αυτά τα λάθη που έχουν γίνει στην ομάδα θα «τον είχαν περάσει πριονοκορδέλα». Τώρα όμως ο συγκεκριμένος «Goalkeeper Coach» κρύβεται πίσω από τον Αλμέϊδα και σαφώς δεν μπορεί να τον ακουμπήσει κανένας. Αυτά τα λίγα και θα επανέλθω για το συγκεκριμένο θέμα…




ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 2:0 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
«Χαλκέντερος ο Παναθηναϊκός 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης»

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να παίζει υγειές ποδόσφαιρο όπως τα τελευταία 2.5 χρόνια. Είναι ακόμα έργο Γιοβάνοβιτς και θα είναι για πολύ καιρό ακόμα. Όσο για τον Αϊτόρ αυτός ο εκπληκτικός παίκτης μας έχει συστηθεί με τον καλύτερο τρόπο πριν τον τραυματισμό του όποτε τώρα « Δεν ανακαλύψαμε την Αμερική».
Ο Αστέρας Τρίπολης έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο αλλά δεν έχει την ποιότητα να κοντράρει τον Παναθηναϊκό, αν και σε μια φάση στο 1ο ημίχρονο χρειάστηκε ο Λοντίγκιν με το πόδι από πολύ κοντά να αποσοβήσει το γκολ. Ίσως αν είχε προηγηθεί σε αυτή την φάση να ήταν διαφορετικά τα πράγματα στο 2ο ημίχρονο.


ΛΟΝΤΙΓΚΙΝ : Πραγματικός «Κέρβερος» ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού. Μακάρι να μακροημερεύσει κάτω από τα δοκάρια του Παναθηναϊκού και να μην χάσει την θέση του από κουτοπονηριές άλλων γιατί μόνο κακό θα κάνουν στην ομάδα αυτοί οι «πονηροί».


ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ : Συνεχίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα ο νεαρός πορτιέρε του Αστέρα Τρίπολης. Τερματοφύλακας  με τεράστιες προδιαγραφές και μεγάλο «ταβάνι» τον βλέπω να φτάνει πολύ ψηλά. Κάποιοι στον Ολυμπιακό τον είχαν «τελειώσει» και το ωραίο μέσα σε αυτούς τους «επιστήμονες» προπονητές ήταν διεθνείς με ειδικό βάρος στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Στο σημερινό ματς ο Νίκος Γραμματικάκης ήταν άψογος και δεν φέρει ευθύνη στα γκολ.




ΑΡΗΣ 1:2 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
« Ένας κανονικός Ολυμπιακός νίκησε 1-2 τον Άρη»

Βελτιωμένος ο Ολυμπιακός και μετά τα εξαντλητικά 120 λεπτά στο κύπελλο  με τον Παναθηναϊκό, παίζοντας σωστό ποδόσφαιρο κέρδισε έναν «κουρασμένο» Άρη που και αυτός προερχόταν από 120 εξαντλητικά λεπτά στο κύπελλο με την Α.Ε.Κ.. Καλύτερός ο Ολυμπιακός νίκησε δίκαια.

ΧΟΥΤΕΣΙΩΤΗΣ: Όταν αρχίσει και αποκτά αγωνιστικό ρυθμό ο Λευτέρης Χουτεσιώτης θα είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματά κάτω από την εστία του Άρη για αυτόν. Το λάθος που έκανε ήταν λάθος εξ’ ανάγκης και δέχτηκε το γκολ από την λάθος έξοδο που φάνηκε ότι έκανε άλλα στην ουσία προσπάθησε να καλύψει την αμυντική του δυσλειτουργία.  


ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ: Ήσυχο απόγευμα για τον «σωματώδη» γκολκίπερ του Ολυμπιακού. Για το γκολ δεν έχει καμία ευθύνη.