Οι τερματοφύλακες της 2ης αγωνιστικής

Image result for παπαδοπουλος αστερας τριπολης

Το δεύτερο Σαββατοκύριακο της Σουπερλίγκ ολοκληρώθηκε χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις στα αποτελέσματα των αγώνων. Πάμε να δούμε τις επιδόσεις των γκολκίπερ αυτής της αγωνιστικής.

Για μία ακόμα φορά, ο Νίκος Παπαδόπουλος του Αστέρα Τρίπολης, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, κόντρα στην ΑΕΚ, όμως ήταν ξανά άτυχος, καθώς δέχθηκε γκολ από εκτέλεση πέναλτι, όπως και την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο Βασίλης Μπάρκας ήταν για μία ακόμα φορά σταθερότετατος, βοηθώντας έτσι την ομάδα του να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και να πάρει τους τρεις βαθμούς σε μία δύσκολη έδρα.

Image result for διουδης

Στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός πήρε την δεύτερη του νίκη στο πρωτάθλημα, με 3-1 επί της Λαμίας. Ο Διούδης δεν είχε πολύ δουλειά στον αγώνα, ενώ στο γκολ που δέχθηκε, θα μπορούσε να αντιδράσει λίγο πιο γρήγορα, όσο η μπάλα είναι στον αέρα. Για τους φιλοξενούμενους, χρησιμοποιήθηκε άλλος τερματοφύλακας σε σχέση με την πρώτη αγωνιστική, με τον Νίκο Μελίσσα να μην πραγματοποιεί καλή εμφάνιση, κάνοντας μάλιστα και σημαντικό λάθος, που οδήγησε στο πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού.

Ατρόμητος και Ξάνθη αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 0-0, σε ένα κακής ποιότητας παιχνίδι, με τους δύο τερματοφύλακες να είναι πολύ καλοί και σταθεροί.

Ο Ολυμπιακός είχε εύκολο έργο απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Ανδρέα Γιαννιώτη να μην έχει ιδιαίτερη πίεση στο συγκεκριμένο ματς. Αντίθετα ο Μάρκος Βελλίδης, δεν βοηθήθηκε καθόλου από την άμυνα του στην αναμέτρηση.

Image result for κουεστα αρης

Στη Θεσσαλονίκη, ο Άρης επιβλήθηκε με 2-0 της ΑΕΛ. Οι πορτιέρο των δύο ομάδων είναι πολύ καλοί τερματοφύλακες και πολύ έξυπνοι, έχοντας δείξει πολύ καλά δείγματα γραφής ως τώρα στο πρωτάθλημα. Ο Ισλανδός γκολκίπερ της ΑΕΛ, δέχθηκε δύο τέρματα, αλλά δεν φέρει ευθύνη σε κανένα από τα δύο.

Τέλος, ο ΠΑΟΚ πέρασε με 0-1 από τη Νέα Σμύρνη του Πανιωνίου, με τους τερματοφύλακες και των δύο ομάδων να κάνουν ιδιαίτερα καλή εμφάνιση. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, κυρίως, επανήλθε στις καλές εμφανίσεις, καθώς όποτε η εστία του απειλήθηκε, αντέδρασε σωστά αποκρούοντας τον κίνδυνο.