Η σταθερή αξία, Δημήτρης Κυριακίδης

Image result for κυριακιδης παναιτωλικος

Ο Παναιτωλικός πήρε τη νίκη με 2-1 κόντρα στον ΟΦΗ, με τον τερματοφύλακα του να υπενθυμίζει γιατί θεωρείται μία από τις σταθερότερες αξίες του πρωταθλήματος μας.

Ο Δημήτρης Κυριακίδης έκανε μία ακόμα καλή εμφάνιση για την ομάδα του, βοηθώντας την να πάρει τη νίκη. Σε ηλικία 31 ετών, δείχνει ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση, και σε συνδυασμό με τη δουλειά και την προπόνηση που κάνει με τον προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας του Αγρινίου, Λουίτζι Τζενάμο, μπορεί να συνεχίσει να είναι το ίδιο αποδοτικός για αρκετά χρόνια ακόμα.

Η ομάδα της Κρήτης, είχε κάτω από τα δοκάρια της τον Γιώργο Στρέζο, ο οποίος πρέπει συνεχίσει να δουλεύει σκληρά ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της Σουπερλίγκ.

Στον αγώνα του Λεβαδειακού με τον Απόλλων Σμύρνης, οι δύο γκολκίπερ δεν είχαν μεγάλη πίεση από τις αντίπαλες επιθετικές γραμμές. Στο γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων, Χουάντερσον, δεν μπορεί να κάνει κάτι περισσότερο, με δεδομένο ότι η κεφαλιά του Μαρκόφσκι είναι από πολύ κοντά.