Ο Μπάρκας μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω

Image result for μπαρκας εθνικη

Η Εθνική μας ομάδα ηττήθηκε με 2-1 από την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Nations League, παρότι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ήταν πολύ ανώτερη από τους Μαγυάρους, δεν κατάφερε όμως να μετατρέψει σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Όπως είπαμε και σε προηγούμενη ανάρτηση, ο Βασίλης Μπάρκας είναι αυτή τη στιγμή δικαιολογημένα ο βασικός τερματοφύλακας της Ελλάδας. Ο Μίχαελ Σκίμπε του δείχνει εμπιστοσύνη για την θέση κάτω από τα δοκάρια, βλέποντας και τις σπουδαίες εμφανίσεις του Μπάρκα με την ΑΕΚ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και στο περσινό πρωτάθλημα.

Αναμφισβήτητα ο Μπάρκας είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας, όμως πλέον πρέπει να δώσει το κάτι παραπάνω και με τη φανέλα της Εθνικής. Κάτι τέτοιο είχε την ευκαιρία να κάνει στην χθεσινή αναμέτρηση στην Ουγγαρία, όμως δεν το κατάφερε, δεχόμενος δύο γκολ, στα οποία ενδεχομένως να μπορούσε να αντιδράσει καλύτερα. Ο προπονητής του οφείλει να συνεχίσει να τον εμπιστεύεται και ο Μπάρκας οφείλει και μπορεί να τον δικαιώσει αφού το ταλέντο του και η αξία του δεν αμφισβητούνται.