Οι τερματοφύλακες της 4ης αγωνιστικής

Image result for κυριακιδης παναιτωλικος

Ξεκινάμε την ανασκόπηση της 4ης αγωνιστικής με τον αγώνα του Αστέρα Τρίπολης με τον Απόλλων Σμύρνης. Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Νίκος Παπαδόπουλος, δεν είχε πολύ δουλειά στην αναμέτρηση καθώς δεν απειλήθηκε η εστία του, με τους Αρκάδες να είναι καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο. Ο Απόλλων προσπάθησε αλλά έκανε μία μέτρια εμφάνιση, όπως και ο τερματοφύλακας του Χουάντερσον, που δεν μπόρεσε να βοηθήσει.

Image result for μεγιερι ατρομητος

Στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος επικράτησε με 2-0 της ΑΕΛ, με τον Μέγιερι να είναι πολύ καλός για ένα ακόμα παιχνίδι. Ο Ούγγρος γκολκίπερ, ήταν εξαιρετικός, με μεγάλη σταθερότητα κάτω από τα δοκάρια, και έχει καταφέρει να δώσει μεγάλη σιγουριά στην άμυνα του. Από την άλλη μεριά ο Κρίστινσον, φέρει ευθύνη στα γκολ που δέχθηκε και θα μπορούσε να αντιδράσει καλύτερα, όμως είναι ένας καλός τερματοφύλακας, που χωρίς προετοιμασία αρχίζει τώρα σιγά σιγά να βρίσκει τα πατήματα του.

Ο ΠΑΣ επικράτησε με 1-0 στα Γιάννενα επί του Άρη, βάζοντας έτσι τέλος στο νικηφόρο σερί των κιτρινόμαυρων. Ο Μάρκος Βελλίδης ήταν για μία ακόμα φορά εξαιρετικός, όπως έχουμε πει έχει βρει ξανά τα πατήματά του, και τα πηγαίνει πολύ καλά. Ο Κουέστα απ' την άλλη ήταν άτυχος με το αυτογκολ που δέχθηκε καθώς δεν μπορούσε να αντιδράσει καλύτερα, παραμένει όμως μία πολύτιμη μονάδα για την ομάδα του και ένας εξαιρετικος πορτιέρο.

Image result for ζιβκοβιτς ξανθη

Στην Ξάνθη ο Ζίβκοβιτς παραμένει σταθερή αξία, βοηθώντας την ομάδα του να πάρει τη νίκη με 3-0 επί του ΟΦΗ. Ο έμπειρος Σέρβος είναι ένας τερματοφύλακας που κάθε μεγάλη ομάδα θα ήθελε να έχει στις τάξεις της. Ο ΟΦΗ, παρότι άλλαξε βασικό γκολκίπερ, δεν κατάφερε να ορθοποδήσει κάτι που οφείλεται και στην αμυντική του λειτουργία συνολικά.

Image result for διουδης

Ο Διούδης ήταν εξαιρετικός στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Λεβαδειακού όποτε η ομάδα του τον χρειάστηκε, είναι πολύ ανεβασμένος και με ιδιαίτερη σταθερότητα στις εξόδους του. Ο Εμπασί κινήθηκε σε ρηχά νερά για τους φιλοξενούμενους, όπως και όλη η ομάδα συνολικά.

Στο ντέρμπι των δικεφάλων, ο Πασχαλάκης ήταν ήρεμος κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ και όποτε είναι έτσι είναι πολύ καλός και βοηθάει πάντα την ομάδα του. Ο Μπάρκας ήταν σταθερός και αρκετά καλός, όμως η άμυνα του τον πρόδωσε και δέχθηκε δύο γκολ που έδωσαν τη νίκη στον ΠΑΟΚ. Δεν μπόρεσε να κάνει κάτι καλύτερο στα γκολ, όμως δεν φέρει ευθύνη.

Στο Αγρίνιο, Παναιτωλικός και Λαμία αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2. Θα σταθούμε λίγο παραπάνω στον Κυριακίδη σήμερα. Τι να πρωτοπούμε γι αυτόν τον τερματοφύλακα. Είναι εξαιρετικός επαγγελματίας και τερματοφύλακας και είναι μεγάλη πολυτέλεια για τον Παναιτωλικό να τον έχει στο ρόστερ του. Αν και στο ένα γκολ που δέχθηκε ήταν κάπως παρορμητικός, δεν μπορούμε να πούμε κάτι γιατί είναι καταπληκτικός. Αν είχε μεγαλύτερη βοήθεια από την άμυνα του, θα ήταν ευχής έργον. Για τον γκολκίπερ της Λαμίας το μόνο που μπορούμε να επισημάνουμε είναι πως ήταν καλύτερος από τις προηγούμενες εμφανίσεις του.

Image result for κοτνικ

Στη Νέα Σμύρνη ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα με 1-0 επί του Πανιωνίου. Οι κυανέρυθροι είναι ένα σωματείο ευλογημένο και δεν πρέπει να φοβούνται οι φίλοι του. Ότι και να γίνει ο Πανιώνιος θα βρει το δρόμο του, μέσα από τις στάχτες του καταφέρνει πάντα να μείνει όρθιος και να βγάζει μεγάλους παίκτες και να τροφοδοτεί τις κορυφαίες ελληνικές ομάδες. Ο Κότνικ πρέπει να είναι βασικός στον Πανιώνιο, ανεξαρτήτως του γκολ που δέχθηκε καθώς ήταν πολύ δύσκολο να αντιδράσει.

Ο Γιαννιώτης ήταν  ξανά πολύ καλός, δείχνοντας ότι έχει βρει τη φόρμα του για τα καλά, βοηθώντας την ομάδα του να είναι στην κορυφή της βαθμολογίας.