Ο απολογισμός της ευρωπαϊκής εβδομάδας

Image result for μπαρκας

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 3-0 στο Άμστερνταμ από τον Άγιαξ, με την εικόνα της να είναι καλή μόλις για ένα ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος οι κιτρινόμαυροι δέχτηκαν νωρίς το πρώτο γκολ και δεν κατάφεραν ουσιαστικά ποτέ να επανέλθουν με αποτέλεσμα να δεχθούν τελικά τρία τέρματα. Ο Βασίλης Μπάρκας παρότι δέχθηκε τα τρία αυτά γκολ, δεν έφταιγε σε κανένα από αυτά, καθώς εκτέθηκε από την άμυνα του. Αντίθετα είχε ορισμένες αρκετά καλές στιγμές, και ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά σταθερός.

Image result for γιαννιωτης

Η διοίκηση του Ολυμπιακού φαίνεται πως δικαιώνεται με την ως τώρα επιλογή του να στηρίξει τον Ανδρέα Γιαννιώτη ως την βασική επιλογή της ομάδας κάτω από τα δοκάρια. Έχει επενδύσει σε αυτόν και πολύ σωστά μάλιστα, αφού είναι ένας τερματοφύλακας με πολύ μέλλον και με μεταπωλητική αξία για ομάδες στην Ευρώπη. Στην χθεσινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπέτις ήταν εξαιρετικός και πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση, κρατώντας ουστιαστικά την ομάδα του όρθια.

Image result for πασχαλακης

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης στη συνάντηση του ΠΑΟΚ με την πρωτοπόρο του αγγλικού πρωταθλήματος, Τσέλσι, είχε ορισμένες καλές και κάποιες κακές στιγμές. Δεδομένα, στο γκολ που δέχεται η ομάδα του, είναι ο τελευταίος που φταίει και έχει το μικρότερο μερίδιο ευθύνης από όλη την υπόλοιπη άμυνα. Η αντίδραση του στη φάση του γκολ χρίζει σίγουρα τεχνικής διερεύνησης, αλλά σίγουρα μία τέτοια συζήτηση δεν είναι κατάλληλη να γίνει αυτή τη στιγμή.