Οι τερματοφύλακες της 26ης αγωνιστικής

Image result for μιχαηλ πας γιαννινα

Πολύ μεγάλη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα στην Λιβαδειά που τον απομακρύνει οριστικά από τις επικίνδυνες θέσεις. Ο Μιχαήλ δείχνει σταθερότατος από παιχνίδι σε παιχνίδι βοηθώντας πάρα πολύ την ομάδα του. Ο Μπάγιτς απ' την άλλη δεν μπορούσε να κάνει κάτι στα γκολ που δέχθηκε, όντας και τα δύο πολύ όμορφα γκολ σε εκτέλεση.

Image result for σαρανοφ

Η Λαμία επικράτησε του Πανιωνίου με 1-0 με τον Μαλέρμπ να είναι στο δεύτερο ημίχρονο ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του, με τις επεμβάσεις του, αλλά νομίζω ότι στο γκολ δεν πάλεψε τη φάση όσο θα έπρεπε, δεχόμενος μοιραλατρικά την κατάληξή της. Ο Σαράνοφ για μία ακόμα φορά ήταν καθοριστικός, αποκρούοντας και το πέναλτι, ενώ δείχνει μεγάλη σταθερότητα και αξίζουν πολλά μπράβο στην Λαμία για τους τερματοφύλακες που παρουσιάζει.

Image result for κριστινσον

Η ΑΕΛ πήρε μία μεγάλη νίκη με ανατροπή, της οποίας ο Κρίστινσον θεωρώ πως ήταν ο βασικός πυλώνας. Όσον αφορά τον Αθανασιάδη, δεν μπόρεσε να κάνει το κάτι παραπάνω και να βοηθήσει την ομάδα του, δεχόμενος το ένα γκολ με πέναλτι και το άλλο όρθιος...

Image result for κουεστα

Ο Άρης πήρε μία ακόμα νίκη και δείχνει ότι πατάει πάρα πολύ καλά σαν ομάδα. Ο Κουέστα ήταν σταθερός όπου χρειάστηκε για ακόμα μία φορά. Ο ΟΦΗ ήταν άτυχος στο θέμα του Σωτηρίου που τραυματίστηκε και η αλλαγή του έπαιξε σημαντικό ρόλο στην αρνητική εξέλιξη του σκορ. Νομίζω ότι ο Στρέζος έπαιξε λες και έκανε αγγαρεία. 

Image result for κυριακιδησ παναιτωλικοσ

Ο Μπάρκας δεν είχε καθόλου πίεση στο παιχνίδι της ΑΕΚ κόντρα τον Παναιτωλικό, ενώ απ' την άλλη ο Κυριακίδης εκτέθηκε ανεπανόρθωτα από την άμυνα του, η οποία δεν του παρείχε καμία βοήθεια.

Image result for ζιβκοβιτσ ξανθη

Ο Ζίβκοβιτς είναι κατά τη γνώμη μου, όπως έχω ξαναπεί, ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στο ελληνικό πρωτάθλημα, και εφόσον τον αποκτήσει τελικά ο ΠΑΟΚ θα κάνει κίνηση ματ. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν φέρει ευθύνη σε κανένα γκολ, ίσα ίσα έσωσε και αρκετές δύσκολες καταστάσεις για να μην πάρει το σκορ μεγαλύτερες διαστάσεις. Στο πρώτο γκολ το τείχος ήταν πολύ καλά στημένο αλλά η ικανότητα του εκτελεστή και η συγκυρία ήταν τέτοια που δεν μπόρεσε να κάνει κάτι παραπάνω. Νομίζω πως οποιοσδήποτε τερματοφύλακας δεν θα μπορούσε να έχει καλύτερη αντίδραση. Ο Πασχαλάκης δεν μέτρησε καλά τη φάση του γκολ που δέχθηκε, με το βασικό ζήτημα να είναι η τοποθέτησή του. Ήταν μία καλή κεφαλιά αλλά όχι και άπιαστη, το έχουμε ξαναπεί ότι με τα προσόντα που έχει, αν δουλέψει κα με το μυαλό του θα μπορεί να βγάζει απίστευτα πράγματα και να μην τρώει εύκολα γκολ.

Image result for μεγιερι

Ο Μέγιερι ήταν πολύ καλός και σταθερός στην επιστροφή του στη δράση, σε ένα γνώριμο σε αυτόν γήπεδο, κρατώντας και τον Ατρόμητο όσο μπορούσε στο παιχνίδι. Ο Σα δεν φταίει στο γκολ που δέχθηκε και όπου χρειάστηκε ήταν σταθερός.

Image result for κοτσαρης

Ένα μεγάλο μπράβο στον Απόλλωνα που στηρίζει τον Αστρά, ένα νέο παιδί, ο οποίος έχει πολλές αδυναμίες και κάνει αρκετά λάθη, αλλά αυτά τα παιχνίδια θα του δώσουν σίγουρα ρυθμό και μία παρακαταθήκη για να ξεκινήσει ο Απόλλων του χρόνου στη Β' Εθνική με έναν τερματοφύλακα με κάποια παιχνίδια στα χέρια του. Για τα γκολ δεν θα πούμε κάτι, θα του τα αναλύσει σίγουρα ο Θανάσης Κόης που τον γυμνάζει καθημερινά. Για τον Κότσαρη, ήταν εμφανής η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού, αλλά το ότι παίζει συνεχώς υπό πίεση και γεμάτος άγχος μόνο καλό δεν κάνει σ' αυτόν και την ομάδα του. Δεν υπάρχει καμία στιγμή μέσα στο παιχνίδι που να μην δείχνει τη νευρικότητα και το άγχος του. Το γκολ ήταν ένα φτηνό γκολ, από μία κλασική άστοχη έξοδο τερματοφύλακα και θα πρέπει να προσπαθήσει όταν παίζει, να μην κάνει τουλάχιστον σοβαρά λάθη, γιατί είναι ένα νέο παιδί με προσόντα αλλά για να τα αξιοποιήσει πρέπει να μειώσει αισθητά τα λάθη του.