Οι τερματοφύλακες της 27ης αγωνιστικής

Image result for οφη πας γιαννινα σωτηριου

Στην Κρήτη ο ΟΦΗ πήρε σημαντική νίκη με 1-0 απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Σωτηρίου να έχει κερδίσει την θέση κάτω απ' τα δοκάρια και να βοηθάει σε δύσκολες στιγμές την ομάδα του. Και αυτός και ο Βελλίδης απ' την άλλη, ήταν σταθεροί, ενώ ο γκολκίπερ του ΠΑΣ δεν ευθύνεται για το γκολ που δέχθηκε.

Image result for παναθηναικος αρης

Στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Άρη θα σταθούμε σε κάτι που δεν αφορά τους τερματοφύλακες. Οι πράσινοι είναι μία ομάδα με ομοιογένεια με όμορφο οικογενειακό κλίμα και αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο και είναι ιδιαιτέρως θετικό. Ειδική αναφορά αξίζει και ο Ινσούα που μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση ο τρόπος και το πάθος με το οποίο αγωνίζεται. Η "τρέλα" που έχει όταν αγωνίζεται είναι κάτι που δεν βλέπουμε συχνά και μέσα στο γήπεδο μοιάζει με πραγματικός ταύρος, ενώ το καταπληκτικό γκολ που πέτυχε επισφράγισε την πολύ καλή εμφάνισή του. 

Image result for παναθηναικος αρης

Ο Κουέστα δεν μπορούσε να κάνει κάτι περισσότερο σε κανένα απ' τα δύο γκολ που δέχθηκε, ενώ ο Διούδης είχε ένα σχετικά ήσυχο απόγευμα. Ο Άρης μου έκανε εντύπωση το ότι δεν πάλεψε σχεδόν καθόλου το παιχνίδι.

Image result for πανιωνιος αελ

Ο Μαλέρμπ δείχνει ότι κερδίζει τη θέση του βασικού κατώ απ' τα γκολπόστ του Πανιωνίου, δείχνοντας σταθερότητα για μία ακόμα αναμέτρηση και βοηθώντας την ομάδα του σε κρίσιμες στιγμές. Ο Κρίστινσον ήταν για μία ακόμα φορά σταθερός χωρίς να φέρει ευθύνη για το γκολ που δέχθηκε.

Image result for τσιντωτασ

Ο Τσιντώτας χρίστηκε βασικός μετά από καιρό για την ΑΕΚ και ήταν εμφανής η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού, ενώ δεν τον βοήθησε ιδιαίτερα η σύνθεση της άμυνας, έχοντας αρκετές στιγμές ασυνεννοησίας. Είναι όμως ένας πολύ καλός τερματοφύλακας και είναι θέμα χρόνου να δείξει τα προσόντα του, εφόσον φύγει ο Μπάρκας και καθιερωθεί στη θέση του. Στο γκολ δεν έχει ουσιαστική και σημαντική ευθύνη αλλά νομίζω ότι όταν θα έχει αγωνιστικό ρυθμό αυτές τις φάσεις θα τις βγάζει. Ο Ζίβκοβιτς ήταν εκ νέου ο καλός Ζίβκοβιτς που ξέρουμε, δεν έχει ευθύνη στα γκολ απλά δεν είχε άμυνα. Αν όπως φαίνεται πάει στον ΠΑΟΚ, ο Δικέφαλος θα έχει "μπαζώσει" για τα καλά το τέρμα του με τους γκολκίπερ που θα διαθέτει.

Image result for μπαγιτς

Εκπληκτικός ο Μπάγιτς στον αγώνα του Αστέρα Τρίπολης με τον Λεβαδειακό, βοηθώντας την ομάδα του τα μέγιστα κάνοντας απίστευτες επεμβάσεις, ένας τερματοφύλακας που αν έπαιζε βασικός απ' την αρχή, θεωρώ ότι ίσως ο Λεβαδειακός να είχε περισσότερους βαθμούς. Ο Αθανασιάδης απ' την άλλη δεν χρειάστηκε να επέμβει κάπου, ήταν θεατής του παιχνιδιού.

Image result for παναιτωλικος ολυμπιακος

Ο Ολυμπιακός είχε έναν επιθετικό μονόλογο στο Αγρίνιο, διαλύοντας τον Παναιτωλικό, ο οποίος δεν μπόρεσε να προβάλει καμία αντίσταση. Σε έναν τέτοιο Ολυμπιακό κανένας τερματοφύλακας δεν μπορεί να αντέξει, έτσι και ο Κυριακίδης. Όσο για τον Σα, όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί, σταθερότατος για ακόμα μία φορά.

Image result for παοκ λαμια

Η άμυνα του ΠΑΟΚ έκανε για ακόμα μία φορά τη δουλειά της σωστά και ο Πασχαλάκης ήταν θεατής του αγώνα. Ο Σαράνοφ θα μπορούσε σε κάποια γκολ να αντιδράσει καλύτερα, ενώ συνολικά είχε και καλές και κακές στιγμές.

Image result for ατρομητος απολλων

Ο Χουάντερσον με εξέπληξε ευχάριστα στον χθεσινό αγώνα του Ατρομήτου με τον Απόλλωνα, δεν τον έχω δει ποτέ να παίζει τόσο καλά, και ειδικά στις εξόδους του, ήταν τρομερά αποτελεσματικός. Ο Μέγιερι ήταν και αυτός πολύ καλός, σταθερός για ακόμα μία φορά, όποτε τον χρειάστηκε η ομάδα του ήταν έτοιμος, κάνοντας και δύο σημαντικές αποκρούσεις. Είχε επίσης τέλεια επικοινωνία με την ομάδα και την άμυνά του, και την έβγαζε μπροστά πάρα πολύ γρήγορα.