Οι τερματοφύλακες της 28ης αγωνιστικής


Image result for κριστινσον

Δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος, με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται μία ανάσα από την κατάκτησή του. Ο Δικέφαλος νομίζω ότι σε αυτό το γήπεδο χωράφι δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερος. Φοβερή η εκτέλεση του Πέλκα στο γκολ του ΠΑΟΚ, με τον Κρίστινσον να μην έχει ορατότητα και να μην μπορεί να κάνει κάτι περισσότερο. Η μπάλα πέρασε ανάμεσα από πολλά πόδια και θεωρώ ότι δύσκολα κάποιος τερματοφύλακας θα μπορούσε να αποκρούσει μία τέτοια φάση. Γενικά ο Κρίστινσον, όπως έχουμε ξαναπεί, είναι ένας γκολκίπερ που θα μας απασχολήσει σίγουρα στην μεταγραφική περίοδο. 

Image result for πασχαλακης

Και ο Πασχαλάκης δεν νομίζω ότι μπορούσε να κάνει κάτι περισσότερο στη φάση του γκολ της ΑΕΛ, δεδομένου ότι η προσπάθεια του Γιακιμόφσκι δεν φαίνεται να είχε πρόθεση να σουτάρει προς το τέρμα. Κατά τα άλλα, ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, όπου χρειάστηκε ήταν σωστός και σταθερός.

Image result for απολλων σμυρνης

Στη Ριζούπολη, ο Παναιτωλικός πήρε ένα διπλό χωρίς να ιδρώσει ιδιαίτερα σε ένα ήσυχο παιχνίδι, χωρίς φάσεις, με αποτέλεσμα να μην φανούν οι τερματοφύλακες.

Image result for αρης ατρομητος

Ο Ατρόμητος χόρευε στη βροχή, ο Κουλούρης πετούσε και η άμυνα του Άρη γλιστρούσε, και έτσι οι Περιστεριώτες πέρασαν με 0-2 από το Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Κουέστα δεν έχει ευθύνη για τα γκολ, καθώς έμεινε εντελώς εκτεθειμένος από την άμυνά του. Ο Μέγιερι απ' την άλλη ήταν σταθερότατος, όπου τον χρειάστηκε η ομάδα του.

Image result for λεβαδειακος πανιωνιος

Στην αναμέτρηση του Λεβαδεικού με τον Πανιώνιο, οι δύο τερματοφύλακες δέχθηκαν γκολ στα οποία δεν φέρουν ευθύνη καθώς και τα τρία γκολ ήταν εκτελέσεις. Ο Μαλέρμπ και ο Μπάγιτς ήταν καλοί, με τον γκολκίπερ του Λεβαδειακού να αποκρούει και πέναλτι του Μπουμάλ. Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι και στις τρεις παρουσίες του νεαρού Νίκα στον πάγκο των κυανέρυθρων, η ομάδα του πήρε τρεις νίκες και ο Μαλέρμπ έκανε ισάριθμες καλές εμφανίσεις. Η τύχη του πρωτάρη.

Image result for ολυμπιακος ξανθη ζιβκοβιτς

Στο Γεώργιος Καραϊσκάκης ο Σα ήταν πολύ καλός για ακόμα μία φορά, στις λίγες στιγμές που τον χρειάστηκε η ομάδα του. Ο Ζίβκοβιτς βρέθηκε στο έλεος της εκτελεστικής δεινότητας των παικτών του Ολυμπιακού, μην μπορώντας να κάνει το κάτι παραπάνω. Το έχουμε πει επανειλημμένως ότι σε αυτόν το ρυθμό, και με αυτό το επιθετικό κρεσέντο, είναι δύσκολο να σταθεί τερματοφύλακας "όρθιος" και ειδικά μέσα στην έδρα των "ερυθρόλευκων". Έγινε μία φορά με τον Σαράνοφ και δεν νομίζω ότι πρόκειται να ξαναγίνει.

Image result for αθανασιαδησ αστερασ τριπολησ

ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρας Τρίπολης αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα, με τους δύο τερματοφύλακες να είναι υπεύθυνοι γι' αυτό το αποτέλεσμα. Πολύ καλοί και οι δύο γκολκίπερ, Μιχαήλ και Αθανασιάδης, ο οποίος βρίσκεται σε συνεχή άνοδο.

Image result for μπαρκας

Πάρα πολύ καλός ο Μελίσσας για την Λαμία κόντρα στην ΑΕΚ, σε ένα παιχνίδι αρκετά καλό για τους θεατές. Ο γκολκίπερ των γηπεδούχων δεν είχε ευθύνη στα γκολ, όντας και αυτός σε πολύ καλό φεγγάρι. Εξαιρετικός και ο Μπάρκας, χωρίς να φταίει φυσικά στα γκολ, έχοντας στο ενεργητικό του και ορισμένες πολύ καλές επεμβάσεις.

Image result for παναθηναικος οφη

Ο Διούδης ενώ είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας, η γνώμη μου είναι ότι στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος βρίσκεται σε κάθετη πτώση. Είμαι απ' αυτούς που τον πίστευα και εξακολουθώ να τον πιστεύω, θεωρώντας πως ο κόσμος του Παναθηναϊκού με αυτόν κάτω απ' τα δοκάρια θα ξεχάσει γρήγορα τον Βλαχοδήμο αλλά με τέτοιες εμφανίσεις είναι αρκετά δύσκολο. Ο Σωτηρίου είναι άξιος συγχαρητηρίων, βοήθησε την ομάδα του εκεί που χρειάστηκε για να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο μέσα στο ΟΑΚΑ.