Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας

Image result for παοκ αεκ πασχαλακης

Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το τρίτο συνεχόμενο Κύπελλο Ελλάδας και το πρώτο νταμπλ της ιστορίας του, στην καλύτερη σεζόν της ιστορίας του.

Η συνεισφορά του Πασχαλάκη και στον τελικό κόντρα στην ΑΕΚ ήταν σημαντική, με τον διεθνή πορτιέρο να κλείνει έτσι με ιδανικό τρόπο την καλύτερη σεζόν της καριέρας του ως τώρα. Ήταν σταθερός, όπου τον χρειάστηκε η ομάδα του ήταν εκεί και κράτησε το μηδέν στην εστία του, βοηθώντας και αυτός τον ΠΑΟΚ να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου.


Στην πλευρά της ΑΕΚ, ο Βασίλης Μπάρκας ήταν πάρα πολύ καλός, αποδεικνύοντας ότι είναι ένας από τους καλύτερους Έλληνες γκολκίπερ αυτή τη στιγμή, με σπουδαία προσωπικότητα και δεδομένα μεγάλες δυνατότητες. Ο Μπάρκας δεν ευθύνεται στο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του και εκτός αυτού, αντέδρασε σωστά όσες φορές απαιτήθηκε μέσα στον αγώνα.

Ο τερματοφύλακας της Ένωσης ήταν από τους λίγους παίκτες της ομάδας που διασώθηκε με την απόδοσή του, όχι μόνο σε αυτό το ματς, αλλά και σε όλο το δεύτερο κομμάτι της σεζόν, στο οποίο κατά γενική ομολογία η ΑΕΚ δεν ήταν και τόσο καλή.

Όπως έχουμε ξαναπεί, είναι ένας τερματοφύλακας με πολύ σπουδαίο μέλλον μπροστά του.