Ο καθοριστικός Γιορίς και οι κορυφαίες αποκρούσεις των ημιτελικών (vids)

Image result for lloris

Η Τότεναμ κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ χάρη στην σπουδαία ανατροπή που πραγματοποίησε κόντρα στον Άγιαξ, κάτι που έκανε και η έτερη φιναλίστ του τελικού, η Λίβερπουλ, που με μία εντυπωσιακή εμφάνιση κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ανέτρεψε το εις βάρος της 3-0 του πρώτου αγώνα.

Ο Ούγκο Γιορίς ήταν καθοριστικός για την ομάδα του, καθώς οι αποκρούσεις του σε καίρια σημεία της ρεβάνς με τον Άγιαξ, κράτησαν την Τότεναμ όρθια, και εν τέλει τα "σπιρούνια" κατάφεραν να φτάσουν στην ολική ανατροπή. Ο τερματοφύλακας της Εθνικής ομάδας της Γαλλίας απέκρουσε στο πρώτο ημίχρονο το σουτ του Τάντιτς, όπως επίσης έκανε μία ακόμα σπουδαία επέμβαση στις καθυστερήσεις του αγώνα, λίγο πριν ο Λούκας πετύχει το γκολ της νίκης.

Αντίστοιχα καθοριστικός ήταν και ο Άλισον στον αγώνα του Άνφιλντ, ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Μπαρτσελόνα, κρατώντας το μηδέν για την εστία του, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, που οι "μπλαουγκράνα" είχαν ορισμένες καλές ευκαιρίες για γκολ.

Στα δύο βίντεο που ακολουθούν μπορείτε να δείτε τις κορυφαίες αποκρούσεις των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και αυτές του Γιουρόπα Λιγκ.