Στις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα ο Μιχαηλίδης

Image result for χρυσοστομος μιχαηλιδης

Ο προπονητής τερματοφυλάκων της ΑΕΚ και συνεργάτης μου στη σχολή μας, ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης, δεν σταματάει να δουλεύει και να προσπαθεί να εξελιχθεί.

Ύστερα από πρωτοβουλία και ενέργειες του Μανόλο Χιμένεθ, ο Μιχαηλίδης θα ταξιδέψει αύριο το απόγευμα στη Βαρκελώνη, όπου θα παρακολουθήσει από κοντά τις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα με σκοπό την περαιτέρω βελτίωση των γνώσεών του, όπως επίσης και το άνοιγμα γραμμών επικοινωνίας με ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ του πλανήτη.

Ο Μιχαηλίδης θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά τον τρόπο δουλειάς των γκολκίπερ της Μπάρτσα, όπου αγωνίζεται ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες αυτή τη στιγμή στον κόσμο, ο Αντρέ Τερ Στέγκεν.

Με τις εμπειρίες που θα αποκομίσει, θα μπορέσει να μεταφέρει πάρα πολλά πράγματα από τον τρόπο δουλειάς αυτού του σπουδαίου κλαμπ, στον τομέα των τερματοφυλάκων.


Image result for αλεξουδης βασιληςImage result for μπαρκας

Ορισμένες φορές η ζωή κάνει κύκλους...

Πριν κάποια χρόνια, δούλευα στον Ατρόμητο, και ήμουν εγώ αυτός που "έτρεχα" σε σεμινάρια. Ήταν τότε που ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης ήταν τερματοφύλακας της ομάδας, ενώ ο Βασίλης Μπάρκας έκανε στον Ατρόμητο τα πρώτα του βήματα ως πιτσιρικάς, και καθόταν και έβλεπε την προπόνηση που έκανα στον Χρυσόστομο Μιχαηλίδη. Τώρα, οι ρόλοι έχουν αντιστραφεί, ο Χρυσόστομος είναι συνεργάτης μου στη σχολή τερματοφυλάκων, στα γήπεδα του Βασίλη Λάκη στο Μαρούσι, και ταυτόχρονα προπονητής τερματοφυλάκων στην ΑΕΚ, όπου βασικός και αναντικατάστατος είναι ο Βασίλης Μπάρκας.

Πως τα φέρνει η ζωή...