Η Εθνική έχει πάρει την κατηφόρα

Image result for εθνικη ελλαδας

Η Εθνική μας ομάδα δεν τα κατάφερε ούτε απέναντι στην Αρμενία και γνώρισε την δεύτερη εντός έδρας ήττα σε διάστημα τριών ημερών και έχασε πολύτιμο έδαφος στο κυνήγι της πρόκρισης του EURO 2020. 

Η εικόνα της Εθνικής ήταν πολύ κακή και είχε ως αποτέλεσμα να δεχθεί για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι τουλάχιστον δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Η επιλογή του Ομοσπονδιακού προπονητή να χρησιμοποιήσει τρεις διαφορετικούς τερματοφύλακες στα τρία τελευταία παιχνίδια της ομάδας (συμπεριλαμβανομένου και του φιλικού με την Τουρκία), ήταν τουλάχιστον ατυχής, και είχε ως συνέπεια την κακή αμυντική λειτουργία και χημεία στα τρία παιχνίδια. Η τακτική αυτή είναι εντελώς λανθασμένη, καθώς πρέπει να είναι ξεκάθαρο σε όλη την ομάδα, το ποιος είναι ο βασικός γκολκίπερ. Επίσης, στις πονηρές εποχές που ζούμε μία τέτοια επιλογή δίνει δικαιώματα για περίεργες σκέψεις και τροφοδοτεί ακόμα περισσότερο την παραφιλολογία. 

Image result for φορτουνης 

Image result for δεληκαρηςImage result for χατζηπαναγης

Ο μοναδικός διασωθείς της χθεσινής βραδιάς για την Ελλάδα ήταν ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος ήταν μία πραγματική όαση στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ. Δεν σταμάτησε ποτέ να προσπαθεί να ανατρέψει την κατάσταση και ήταν ο μοναδικός Έλληνας ποδοσφαιριστής από του οποίου τα πόδια δημιουργούνταν κίνδυνοι για την αντίπαλη εστία. Έδωσε μία ασίστ και πέτυχε και ένα φανταστικό γκολ, περνώντας 4 αντιπάλους και τον τερματοφύλακα, θυμίζοντας τον Δεληκάρη και τον Χατζηπαναγή. 

Απολαύστε το γκολ του στο βίντεο: