Αυλαία στη σεζόν με τον τελικό του Champions League

Image result for alisson

Ο τελικός του Champions League ολοκλήρωσε την αγωνιστική περίοδο σε συλλογικό επίπεδο, με την Λίβερπουλ να κατακτά το τρόπαιο στον τελικό απέναντι στην Τότεναμ.

Οι δύο τερματοφύλακες του τελικού ήταν αμφότεροι εξαιρετικοί, παίζοντας καθοριστικό ρόλο στο ματς, με τον Άλισον να είναι τελικά αυτός που βγήκε νικητής και να σηκώνει το κύπελλο.

Ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ των "κόκκινων" ήταν λες και τραβούσε με μαγνήτη πάνω του όλα τα σουτ των αντιπάλων του και είτε να αποκρούει, είτε να μπλοκάρει τις προσπάθειές τους. Είχε εξαιρετικές τοποθετήσεις, κράτησε το μηδέν για την εστία του, και ενδεχομένως να μπορούμε να πούμε πως ήταν ο πιο καθοριστικός παίκτης για την ομάδα του.

Image result for lloris 

Από την άλλη ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την Εθνική Γαλλίας, Ούγκο Γιορίς, δεν κατάφερε να κατακτήσει και το πρωτάθλημα Ευρώπης με την ομάδα του την Τότεναμ.

Παρ' όλα αυτά, ήταν εξαιρετικός στον τελικό, έδωσε σταθερότητα στην άμυνά του, αποσόβησε αρκετές φορές τον κίνδυνο για την ομάδα του και απέδειξε για μία ακόμα φορά το πόσο υψηλού επιπέδου τερματοφύλακας είναι.