Ο Μπάρκας ήταν ο μόνος που σώθηκε από το "ναυάγιο" της Εθνικής (vid)

Image result for ελλαδα ιταλια μπαρκας

Μπορεί οι υποστηρικτές του Βλαχοδήμου και του Πασχαλάκη να απόρησαν όταν είδαν την επιλογή του Άγγελου Αναστασιάδη για το τέρμα της Εθνικής Ελλάδας στη χθεσινή αναμέτρηση της "γαλανόλευκης" κόντρα στην Ιταλία, όμως ο Μπάρκας δικαίωσε απόλυτα τον προπονητή του για την επιλογή του, δείχνοντας ότι είναι αυτός ο καλύτερος από τους τρεις.

Ο Μπάρκας ήταν εξαιρετικός, ο μοναδικός που στάθηκε στο ύψος του στον αγώνα αυτό για την Εθνική, κρατώντας μάλιστα το σκορ σε χαμηλά, για τα δεδομένα της εμφάνισης της Ελλάδας, επίπεδα, μιας και οι Ιταλοί είχαν πολλές καλές στιγμές στις οποίες ο Μπάρκας αντέδρασε άψογα, πραγματοποιώντας μάλιστα μερικές εντυπωσιακές επεμβάσεις, όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο.


Στο δια ταύτα τώρα, θα πρέπει οι Πορτογάλοι που έρχονται στην Ελλάδα και τρώνε ψωμί και μας κουνάνε το δάχτυλο, να καταλάβουν ότι δεν είμαστε κορόιδα, και όταν μιλάνε να ξέρουν τι λένε και να μην λένε βλακείες. Όταν βγαίνεις και λες κύριε Πορτογάλε ότι ο Μπάρκας δεν έχει φτάσει ακόμα ούτε στο 30% των δυνατοτήτων του, ένας διεθνής γκολκίπερ με υψηλές περγαμηνές, με πρωτάθλημα και με πολλές καλές εμφανίσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ, τότε είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Θα πρέπει να προσέξεις στο μέλλον τη διαχείριση που θα κάνεις στους τερματοφύλακες της ΑΕΚ, γιατί η ΑΕΚ διαθέτει τον κορυφαίο προπονητή τερματοφυλάκων στην Ελλάδα, τον Χρυσόστομο Μιχαηλίδη, που πρέπει να φάει πολλά ψωμιά ο ομόλογός του που έφερες εσύ στην ΑΕΚ για να τον φτάσει. Θα επανέλθουμε στο μέλλον για τυχόν παρατυπίες

ΥΓ. Το 2004 σας πήραμε το EURO μέσα στην Πορτογαλία και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάτε, όπως και το ότι αγοράζετε τερματοφύλακες από την Ελλάδα τη σημερινή εποχή, αυτό κάτι λέει.