Βαριά άρρωστη η Εθνική

Image result for μπαρκας εθνικη

Η Εθνική προηγήθηκε με τον Γιώργο Μασούρα, είχε δύο δοκάρια, ακυρωθέν γκολ, αλλά "πλήρωσε" μία ολιγωρία της άμυνας και έδωσε τη δυνατότητα στο Λίχτενσταϊν να πάρει ένα σπουδαίο αποτέλεσμα (1-1) στο ΟΑΚΑ, αποδεικνύοντας πως είναι "βαριά άρρωστη".

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, παρά το γεγονός πως δεν απειλήθηκε ουσιαστικά σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, πλήρωσε μία αμυντική ολιγωρία και χάρισε μία ιστορική ισοπαλία στο Λίχτενσταϊν, το οποίο μέχρι το παιχνίδι κόντρα στην Εθνική μας είχε παθητικό 18-0!

Ο Μπάρκας δεν έχει ευθύνη για το γκολ της ισοφάρισης, καθώς ουσιαστικά "εκτελέστηκε" από πολύ κοντινή απόσταση, προδομένος από την κακή αμυντική λειτουργία της ομάδας. Όποιος τερματοφύλακας και να ήταν στη θέση του δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι περισσότερο. Το ίδιο ισχύει και για το γκολ που δέχθηκε ο Μπάρκας στη Φινλανδία λίγες μέρες πριν, όταν και δέχθηκε γκολ από το σημείο του πέναλτι.

Η εικόνα της Εθνικής δεν άλλαξε ούτε με την έλευση του νέου προπονητή και απογοητεύει όλους τους Έλληνες φιλάθλους. Έχοντας φτάσει πλέον στο σημείο μηδέν, πρέπει άμεσα να βρεθεί λύση προς την ανασύνταξη και την επανεκκίνηση της ομάδας όλων των Ελλήνων, ώστε να επανέλθει στο δρόμο των επιτυχιών.