Οι τερματοφύλακες της 13ης αγωνιστικής

Image result for αμπαντ"

Ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη κόντρα στην Ξάνθη, με τον Άμπαντ να είναι παρόλα αυτά ο κορυφαίος της αναμέτρησης. Θετικός και ο Ζίβκοβιτς κόντρα στην παλιά του ομάδα, έχοντας ένα εύκολο απόγευμα.

Image result for παρασχος"

Η Ξάνθη θεωρώ ότι με τον Γιώργο Παράσχο θα ανέβει πολύ γιατί είναι ένας έμπειρος τεχνικός και εκπληκτικός άνθρωπος. Καλή επιτυχία κόουτς στον πρώτο σου αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ το Σάββατο.

Image result for μπαρκας αεκ πανιωνιος"

Πάρα πολύ καλός ο Μπάρκας στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο, όσο κι αν το παιχνίδι έληξε με πολλά γκολ υπέρ της ΑΕΚ, ο Μπάρκας ήταν εκεί όποτε τον χρειάστηκε η ομάδα του. Παιχνίδι με το παιχνίδι βρίσκει τη φόρμα του και γίνεται ο παλιός καλός Μπάρκας. Τεράστια η απόσταση της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο, δε μπορούμε να πούμε τίποτα για τον Μαλέρμπ, θα τον κρίνουμε σε επόμενα παιχνίδια.

Image result for παναιτωλικος ολυμπιαςκο"

Ο Παναιτωλικός παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, έχει βιρτουόζους παίκτες, όλα αυτά όμως πάνε στο κενό όταν η μπάλα δεν μπαίνει στο πλεχτό. Αλλά και με τον Ολυμπιακός δεν μπορούσε να περιμένει πολλά πράγματα. Ο Ολυμπιακός είναι Ολυμπιακός και ο Παναιτωλικός είναι ο Παναιτωλικός, τεράστια διαφορά. 

Για τον Κνετ τα έχουμε πει, είναι ένας χοντρός και βαρύς τερματοφύλακας. Ο Σα θεωρώ ότι έκανε ορισμένες ωραίες επεμβάσεις και δείχνει ότι είναι ο τερματοφύλακας που θέλει ο Ολυμπιακός κάτω απ' τα δοκάρια του. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στους ερυθρόλευκους για αύριο, στο δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, ένα παιχνίδι που δεν είναι μόνο για τον Ολυμπιακό, αλλά για όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο, το οποίο εκπροσωπεί ο Ολυμπιακός αύριο. Μακάρι να περάσει για να βλέπουμε και ευρωπαϊκά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και να πάρει βαθμούς και η χώρα μας.

Image result for λαμια οφη"

Λαμία - ΟΦΗ με δύο πολύ καλούς τερματοφύλακες να αγωνίζονται, ξεκινώντας από τον Θεοδωρόπουλο που δείχνει αξιοθαύμαστη σταθερότητα, αλλά θα σταθώ λίγο παραπάνω στον Σωτηρίου, που δείχνει επίσης πολύ σταθερός και αυτός και συνεχίζει την ανοδική του πορεία, η οποία ασφαλώς και οφείλεται στην πολύ καλή δουλειά που γίνεται με τον προπονητή τερματοφυλάκων του ΟΦΗ, τον Βαγγέλη Λάππα.

Image result for αστερας τριπολης αελ"

Ο Κρίστινσον ήταν ο MVP της αναμέτρησης του Αστέρα Τρίπολης με την ΑΕΛ, ήταν πάρα πολύ καλός και βλέπουμε τον Ισλανδό τερματοφύλακα έτσι όπως πραγματικά τον περιμένουμε να είναι. Όσον αφορά τον Παπαδόπουλο, έχουμε πει ότι είναι πολύ καλός τερματοφύλακας, αλλά πρέπει να βοηθάει και στις δύσκολες στιγμές για την ομάδα του και να δίνει πόντους. Στο γκολ που δέχθηκε είναι καθαρά θέμα τακτικής και τοποθέτησης. Αν κάτσει να δει μόνος του τη φάση, θα καταλάβει τι έπρεπε να κάνει και τι όχι. Γιατί μπορεί ο παίκτης της ΑΕΛ να έχει ξεφύγει από τον αμυντικό της ομάδας του, αλλά με την έξοδό του δημιουργεί ανισορροπία χωρίς λόγο.

Image result for φετφατζίδης"

Ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι το δεκάρι που λείπε απ' τα ελληνικά γήπεδα. Ο παίκτης που μπορεί να ξεσηκώσει μια ολόκληρη εξέδρα με τις μαγικές του ενέργειες, ο παίκτης που δεν χρειάζεται να του πει ο προπονητής τι να κάνει, τα κάνει όλα μόνος του, αρκεί να τον αφήσουν. Είναι ο παίκτης που μπορεί να φέρει τον κόσμο στα γήπεδα και τέτοιοι παίκτες μας λείπουν. Μπράβο Γιάννη, συνέχισε έτσι.

Image result for βελλιος"

Ο Βέλλιος μπορεί να μην σκοράρει κάθε βδομάδα, αλλά όταν το κάνει, τα γκολ που πετυχαίνει είναι εκπληκτικής ομορφιάς. 

Για τους τερματοφύλακες, ο Μέγιερι θεωρώ ότι έχει ευθύνη στο πρώτο γκολ, το οποίο θα μπορούσε να το πιάσει. Ο Έμαν δεν έχει καμία ευθύνη στα γκολ, αλλά δείχνει ένας "τρομαγμένος" τερματοφύλακας. Βλέποντας το πρόσωπό του και τις αντιδράσεις του, βλέπεις έναν τερματοφύλακα τρομαγμένο και χωρίς πίστη στον εαυτό του.

Image result for βολος παναθηναικος"

Σταθεροί και οι δύο τερματοφύλακες, Μελίσσας και Διούδης, στον αγώνα του Βόλου με τον Παναθηναϊκό, δεχόμενοι γκολ από το σημείο του πέναλτι και οι δύο. Οι πράσινοι ήταν ανώτεροι στην αναμέτρηση αυτή, αλλά έδειξαν μεγάλη αναποτελεσματικότητα και δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.