Οι τερματοφύλακες της 14ης αγωνιστικής

Image result for κουεστα"

Σέντρα στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Superleague, με τον ΟΦΗ να πηγαίνει απ' το καλό στο καλύτερο. Με τις όποιες διακυμάνσεις στην απόδοσή του, παρόλα αυτά διατηρείται στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τον τερματοφύλακα της ομάδας, τον Σωτηρίου, που είχε κάποιες διακυμάνσεις στα παιχνίδια του, όμως φέτος είναι πιο σταθερός και γίνεται ολοένα και καλύτερος. Μεγάλη νίκη για τους Κρητικούς απέναντι στον Άρη, που είχε τον Κουέστα ξανά στη σύνθεσή του, με εμφανή όμως την αγωνιστική απραξία και την έλλειψη ρυθμού για τον Ισπανό γκολκίπερ. Είναι πολύ καλός τερματοφύλακας αλλά θα χρειαστεί το χρόνο του για να επανέλθει στις καλές εμφανίσεις.

Image result for διουδης"

Ο Διούδης αυτή τη στιγμή είναι αυτός που εγγυάται τα μετόπισθεν του Παναθηναϊκού. Έχουμε πει ότι είναι καλός τερματοφύλακας, θα πρέπει όμως ο Παναθηναϊκός να εξασφαλίσει τον δεύτερο τερματοφύλακα της ομάδας και να βρει κάποιον αξιόπιστο να τον ξεκουράζει σε κάποια ματς όπως του Κυπέλλου, διότι οι υπάρχοντες απ' ότι φαίνεται δεν είναι αξιόπιστοι και δεν του εμπιστεύονται. Εάν θέλουν να έχουν τον Διούδη υγιή και σε καλή κατάσταση θα πρέπει να το κάνουν, διαφορετικά με τα συνεχή παιχνίδια ίσως υπάρξει πρόβλημα. 

Όσον αφορά τον Θεοδωρόπουλο, έχουμε μιλήσει κι άλλες φορές με καλά λόγια, ίσως σ' αυτό το παιχνίδι να μπορούσε να κάνει το κάτι παραπάνω γιατί έχει ανεβάσει από μόνος του ψηλά τον πήχη, αλλά δεν είναι δυνατόν κάθε Κυριακή να είσαι στο 100%. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι του καταλογίζουμε ευθύνη για τα γκολ που δέχθηκε κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Image result for αμπαντ"

Ο Άμπαντ για μία ακόμα Κυριακή ήταν εξαιρετικός. Μιλάμε για έναν τερματοφύλακα με πολλές περγαμηνές. Θεωρώ ότι το γκολ ήταν στις δυνατότητές του να το βγάλει, αν και ήταν πολύ δύσκολο το σουτ του Γαλανόπουλου, έχοντας και πολλά σώματα μπροστά του δυσκολεύτηκε πιο πολύ. Ο Μπάρκας δεν είχε τη μεγάλη επέμβαση, αλλά έκανε μία εξαιρετική διαχείριση στην άμυνά του.

Image result for αελ ατρομητος"

Σταθερός ο Κρίστινσον στον αγώνα της ΑΕΛ με τον Ατρόμητο, το ίδιο ισχύει και για τον Μέγιερι, αμφότεροι οι γκολκίπερ δέχθηκαν γκολ στα οποία δεν έχουν ευθύνη.

Image result for βολος πανιωνιος"

Στον αγώνα του Βόλου με τον Πανιώνιο τώρα, ο Μαλέρμπ δεν φταίει στα γκολ που δέχθηκε, είναι όμως ικανός για το καλύτερο και το χειρότερο σε ένα παιχνίδι και το αποδεικνύει. Ευθύνη στο γκολ που δέχθηκε δεν έχει ούτε ο Μελίσσας.

Image result for αστερασ τριπολησ ολυμπιακος"

Ένας αγώνας που δεν αντέχει σε κριτική, αυτός του Αστέρα Τρίπολης με τον Ολυμπιακό, με τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων να είναι πολύ μεγάλη. Δε μπορούμε να συγκρίνουμε τον Ολυμπιακό με τον Αστέρα, το αποτέλεσμα ήταν απολύτως φυσιολογικό. Ούτε μπορούμε να πούμε κάτι για τον Παπαδόπουλο...
Ένα εύκολο απόγευμα για τον Σα.

Image result for παναιτωλικος παοκ"

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τον ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό, όπου και εδώ η διαφορά μεταξύ των ομάδων ήταν τεράστια. Ήσυχο απόγευμα για τον Ζίβκοβιτς, ενώ ο Κνετ έκανε μεγάλο λάθος στο πρώτο γκολ, στρώνοντας ουσιαστικά τη μπάλα στον Πέλκα. Όσον αφορά τις επεμβάσεις του, ήταν μέσα στην ακτίνα δράσης του και έπρεπε να τα βγάλει, αλίμονο αν όλα τα σουτ που πήγαιναν στο τέρμα γίνονταν γκολ.