Οι τερματοφύλακες της 16ης αγωνιστικής

Image result for αστερας τριπολης ξανθη"

Καταιγιστικός ο Αστέρας Τρίπολης κόντρα στην Ξάνθη, με τον Άμπαντ να παρασύρεται στο ναυάγιο της ομάδας του και ίσως σε κάποια γκολ να μπορούσε να αντιδράσει καλύτερα, όμως δεν τα κατάφερε. Αυτό δε σημαίνει ότι αλλάζω γνώμη για το πόσο καλός τερματοφύλακας είναι. Ο Παπαδόπουλος απ' την άλλη δεν είχε ιδιαίτερη πίεση.

Image result for τσιντωτασ"

Η ΑΕΚ έχει μεγάλο πρόβλημα στο γκολ, όμως εμείς στη θέση του τερματοφύλακα, όπου εκεί αντιθέτως δεν έχει κανένα θέμα, με τον Τσιντώτα να δείχνει για ακόμα μία φορά ετοιμότητα, σε κάθε δύσκολη στιγμή που αντιμετώπισε. Ο Θεοδωρόπουλος ήταν επίσης καλός και σταθερός.

Image result for αελ πανιωνιος"

Η ΑΕΛ επικράτησε με 2-0 του Πανιωνίου, με τον Κρίστινσον να είναι πολύ σταθερός. Απ' την άλλη ο Κότνικ, στην επανεμφάνισή του, δεν μπορούμε να πούμε ότι έχει κάποια ευθύνη για τα γκολ που δέχθηκε.

Image result for παναιτωλικοσ οφη"

Σε ένα παιχνίδι που έγινε σε πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικό πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στον ΟΦΗ. Και οι δύο τερματοφύλακες δυσκολεύτηκαν απ' τις συνθήκες, με τον Σωτηρίου παρόλα αυτά να μην φέρει ευθύνη για τα γκολ που δέχθηκε, ίσα ίσα ήταν και πολύ καλός. Ο Κνετ ήταν επίσης καλός όπου χρειάστηκε.

Image result for βολος ολυμπιακος"

Ο Σα συνεχίζει να είναι ντεφορμέ, όπως φάνηκε και στο παιχνίδι στον Βόλο. Ας ελπίσουμε ότι θα συνέλθει και θα βρει ξανά τη φόρμα του κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος. Ο Γκαραβέλης ήταν πολύ καλός και σταθερός και ομολογώ πως ήταν η πρώτη φορά που τον είδα έτσι.

Image result for παναθηναικος αρης"

Ο Κουέστα αρχίζει να βρίσκει τον παλιό καλό εαυτό του, όντας πολύ σταθερός στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ο Διούδης απ' την άλλη δεν δεν είχε κάποια μεγάλη φάση που να χρειάστηκε να επέμβει.


Τέλος, χθες βράδυ στην Τούμπα, οι δύο τερματοφύλακες δεν βρέθηκαν σε καλή βραδιά, με τον Ζίβκοβιτς να κάνει πολύ μεγάλο λάθος στη φάση του γκολ που δέχθηκε, ενώ ο Μέγιερι έκανε μία εμφάνιση που προσωπικά δεν τον έχω ξαναδεί να κάνει. Ήταν σε πολύ άσχημο βράδυ.